Uçak Bileti

Eğer soğuk havalardan ve kardan adamdan hoşlanmıyorsanız, kış aylarında rotanızı güney ülkelerine çevirmeyi deneyebilirsiniz. Sıcak iklimi ve güleryüzlü insanları ile soğuk kış günlerinde içinizi ısıtan bu ülkeleri keşfederek, muhteşem doğal güzellikleri ve bambaşka kültürleri tanıma fırsatı yakalayın.

Kış Tatilinde İçinizi Isıtacak Güney Ülkeleri

1. Avustralya

Güleryüzlü insanların ülkesi olarak anılan Avustralya, eşsiz güzellikteki plajları, turistik noktaları, modern binaları ve sevimli kanguruları ile dünyanın dört bir yanından turist çekmeyi başarıyor. Yüksek yaşam standartları ile dünyanın en yaşanabilir ülkeleri arasında gösterilen Avustralya, güney ülkeleri arasında en popüler yerleşim yerlerinden biri.

2. Güney Afrika Cumhuriyeti

Afrika kıtasının güneyinde yer alan Güney Afrika Cumhuriyeti, doğal hayatı gözlemlemeyi sevenler için kaçırılmayacak bir seyahat rotası. Cape Town, Johannesburg, Durban gibi önemli şehirleriyle de tanınan ülke, Afrika’nın en popüler turizm destinasyonlarından biri.

Mobil Uygulama

3. Zimbabwe

Afrika kıtasının güneyinde, denize kıyısı olmayan bir kara ülkesi olan Zimbabwe, 1,7 km genişliğinde ve 128 metre yüksekliği ile dünyanın en büyük şelalesi olarak bilinen Victoria Şelalesi, Hwange Millî Parkı, Nyanga Milli Parkı ve Chimanimani District gibi doğal güzelliklere ev sahipliği yapıyor.

4. Madagascar

Muhteşem doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan bir ada ülkesi olan Madagascar, Hint Okyanusu’nun batı kısmında bulunuyor. Resmi adı Madagascar Cumhuriyeti olan Madagascar, Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olsa da, yüzölçümü bakımından dünyanın en büyük dördüncü ülkesi durumunda.

5. Arjantin

Sokaklarından ateşli dans müziklerinin eksik olmadığı sıcak ve enerji dolu bir ülke olan Arjantin, tangonun ve aşkın anavatanı olarak anılıyor. Güney Amerika Kıtası’nda bulunan ülke, dünyaca ünlü Iguazú Şelalesi, başkent Buenos Aires gibi ünlü turistik noktalarıyla da dikkat çekiyor.

Siz de uçak bileti kampanyalarını takip ederek, birbirinden etkileyici bu ülkelere doğru yola koyulabilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here