Uçak Bileti

Ramazan Bayramı’nda seyahati kaçırdım diye üzülme, şimdiden planını yap! 9 günlük Kurban Bayramı için ucuz uçak biletlerini derledik. Erkenden al ki, bu fiyatları kaçırmayasın.

Kurban Bayramı 2018 yılında hafta içine denk gelmesi nedeniyle, 4 günlük resmi tatili hafta sonları ile birleştirmek kaçınılmaz oldu. Kurban Bayramı resmi olarak 20 Ağustos Pazartesi akşamı başlıyor ancak tatilini birleştirenler 17 Ağustos Cuma’dan itibaren uçak bileti bakmaya başlıyor. Dönüş içinse 26 Ağustos Pazar günü ya da bir gün öncesi-sonrası tercih ediliyor. Kurban Bayramı tatil planları yapılmaya başlandı. Pek çok kişi erken rezervasyon yaptırarak, ucuz fiyatlardan uçak biletlerini satın aldı.

Sen de Kurban Bayramı tatilinde başka şehirlere gitmek istiyorsan, ama hala bilet almadıysan geç kalmış sayılmazsın. Hala cebine uygun uçak biletleri var. Yeni bir yer gör, keşfet, ya da ailenin yanında git, tatilden güzel anılarla dön…

Kurban Bayramı’nda promosyonlu uçak biletleri

Kurban Bayramı’nda yurt içine hemen her havalimanına uçak seferleri bulmak mümkün. Her ne kadar yolcular bu dönem için promosyonlu uçak biletleri baksa da, 9 günlük tatilin 1. ve 9. günleri için promosyonlu bilet bulmak pek kolay değil. Ancak yurt dışına bir seyahat planlanıyorsa, yabancı hava yolları alternatifleri ile uygun bilet bulma seçeneği artıyor.

Yurt içinde ise yine Kurban Bayramı tatilinin üçüncü, dördüncü, beşinci günlerinde ucuz uçak bileti bulma şansı daha fazla.

Kurban Bayramı’da yurt dışına ucuz uçak biletleri

Kurban Bayramı’nın başlangıç ve bitiş günlerinde gerek yerli hava yolu şirketleri, gerekse yabancı hava yolu şirketlerinin pek çok seferi bulunuyor. Ancak aradığın tarihlerdeki en uygun biletler için, turna.com‘un grafiklerini incelemek işini çok kolaylaştıracaktır.

Turna.com’da bilet araması yaptıktan sonra karşına bu grafik çıkar. Grafikte daha ucuz biletler daha alçak, daha pahallı biletler daha yüksek bir barla gösterilir. Her bir barın üzerine tıkladığında, fiyatını görebilirsin.

 

Biz Kurban Bayramı’nda uygun fiyatlarla gidilebilecek olan yurt içi ve yurt dışı destinasyonlardan birkaçını senin için derledik:

Belgrad:

Sırbistan’ın en güzel şehirlerinden Belgrad, her zaman Türkiye’den de rağbet gören destinasyonların başında geliyor. Bir yandan her köşesinde tarihin izini sürebileceğin, diğer yandan modern yapılarını gezebileceğiniz bu şehir, Avrupa’nın hızla yükselen gözdelerinden biri.

İstanbul’dan Belgrad’a 23 Ağusutos gidiş 547 TL’den; 26 Ağustos Belgrad’dan İstanbul’a dönüş 419 TL’den başlayan fiyatlardan uçak bileti bulabilirsin.

İstanbul, Ankara ve İzmir için fırsat Belgrad biletlerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilir, bunun dışında başka bir şehirden gidiş bileti aramak istiyorsan, sitemizdeki arama barından şehir seçimini yapabilirsin.

https://www.turna.com/ucak-bileti/istanbul-belgrad

https://www.turna.com/ucak-bileti/ankara-belgrad

https://www.turna.com/ucak-bileti/izmir-belgrad

Atina:

Atina’nın sembolleri arasında yer alan bir Dünya Mirası Akropolis’i dünya gözüyle görebilir; ardından kendinizi şehrin modern sokakları arasına bırakabilirsin. Bunun için iki günlük gidiş dönüş fırsat biletlerini kaçırma!

İzmir’den Atina’ya 21 Ağustos gidiş 424 TL’den; 23 Ağustos Atina’dan İstanbul’a dönüş de 424 TL’den başlayan fiyatlardan uçak bileti bulabilirsin.

İstanbul, Ankara ve İzmir için fırsat Atina biletlerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilir, bunun dışında başka bir şehirden gidiş bileti aramak istiyorsan, sitemizdeki arama barından şehir seçimini yapabilirsin.

https://www.turna.com/ucak-bileti/izmir-atina/

https://www.turna.com/ucak-bileti/istanbul-atina/

https://www.turna.com/ucak-bileti/ankara-atina/

Varşova:

Polonya’nın başkenti Varşova, sadece ülkenin değil, Avrupa Kıtası’nın da en eski şehirlerinden. Aynı zamanda tarihte pek çok ünlü düşünür, müzisyen, yazara ev sahipliği yapan ve yüzyıllardır özenle korunan Varşova yapıları, gezenlere ilham vermeye devam ediyor.

İstanbul’dan Varşova’ya 19 Ağustos gidiş 651 TL’den, 22 Ağustos Varşova’dan İstanbul’a dönüş 593 TL’den başlayan fiyatlarla…

İstanbul, için fırsat Varşova biletlerine aşağıdaki adresten ulaşabilir, bunun dışında başka bir şehirden gidiş bileti aramak istiyorsan, sitemizdeki arama barından şehir seçimini yapabilirsin.

İstanbul Varşova Uçak Bileti Fiyatları

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti:

Kurban Bayramı’nda yavru vatan Kıbrıs her zaman en popüler seçimlerin başında geliyor. Elini çabuk tutarsan, yurt içinden bile uygun uçak bileti fiyatlarını bulabilirsin.

19 Ağustos İstanbul – Lefkoşa gidiş 217 TL’den, 21 Ağustos Lefkoşa – İstanbul dönüş 163 TL’den başlayan fiyatlarla.

https://www.turna.com/ucak-bileti/kibris

Kurban Bayramı’da yurt içine ucuz uçak biletleri

9 günlük tatilinizin bir bölümünde uzaktaki akrabalarınızı ziyaret etmek isteyebilir, tatilin diğer bölümünü de deniz kenarında bir otelde geçirmeyi tercih edebilirsin. Ya da sadece kısa bir bölümü için kendinize bir seyahat programı çizebilirsin. 9 gün içerisinde gidiş – dönüş tarih seçeneğini ne kadar esnek tutabilirsen, o kadar ucuza uçak bileti bulabilirsin.

Antalya:

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı Ağustos ayında Antalya bol bol denize girip güneşlenmek için tercih edilecek rotaların başında geliyor. Tatil planına dahil etmek istersen Kurban Bayramı için en uygun Antalya uçak biletleri hala tatilin başladığı 17 Ağustos Cuma günü bulunabiliyor.

17 Ağustos İstanbul – Antakya gidiş 219 TL’den, 22 Ağustos Antala – İstanbul dönüş 110 TL’den başlayan fiyatlarla…

https://www.turna.com/ucak-bileti/antalya

İzmir:

Antalya Ağustos’ta senin için çok sıcaksa Ege’ye çıkmakta fayda var. İzmir destinasyonu iyi bir seçenek, çünkü etrafında gidilebilecek pek çok alternatifi barındırıyor. Urla, Çeşme – Alaçatı, Foça, gibi çeşitli sahil kasabalarının birini ya da birden fazlasını bu tatiline sığdırabilirsin.

İstanbul’dan İzmir’e gidiş 20 Ağustos 136 TL’den, 23 Ağustos İzmir’den İstanbul’a dönüş 116 TL’den başlayan fiyatlarla…

https://www.turna.com/ucak-bileti/izmir

Sinop:

Sana ne Akdeniz, ne de Ege serinse; tertemiz doğası, serin sularıyla Karadeniz’in güzeli Sinop iyi bir öneri olabilir. Doğasıyla büyüleyen şehri keşfederek tatilin hakkını verebilirsin. Yakınlardaki İnebolu, Bafra da diğer alternatiflerden…

İstanbul’dan Sinop’a gidiş 20 Ağustos 216 TL’den, 22 Ağustos Sinop’tan İstanbul’a dönüş 155 TL’den başlayan fiyatlarla…

https://www.turna.com/ucak-bileti/sinop

Kurban Bayramı erken rezervasyonları ve bilet iade hizmeti

Biletinin rezervasyonunu erkenden yapabilirsin. Ama bunun dışında yakaladığın fırsatları korumanın bir yolu daha var: Koşulsuz bilet iade hizmeti.

Eğer satın aldığın biletinden vazgeçmen gerekirse, sadece turna.com‘da bunu uçuştan önceki son 2 saate kadar gerçekleştirdiğinde, paranın yüzde 90’ı iade edilir. Uçak biletinin yüzde 90’ını iade alabilmek için, biletini satın alırken “Koşulsuz Bilet İade Hizmeti” butonunu seçerek ödeme yapman yeterlidir.

Ayrıntıları bu yazımızda bulabilirsin:

https://www.turna.com/blog/ucak-bileti-iptalinde-kosulsuz-iade-donemi

////////////////////////////

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here