Uçak Bileti

Tropik adalar, palmiyeler, turkuaz bir deniz, bembeyaz kumlar ve taze hindistan cevizi suyu… Şu kelimeler bile insanın içini sıcacık yapmaya yetiyor değil mi? Kim istemez ki kışın soğuğunu arkada bırakıp şöyle tropik rotalara doğru yol almayı? Kışın gidilecek sıcak ülkeler başlığı bile içimi kıpır kıpır ediyor. Hadi çıkaralım botları, şipidak terliklerimizle sonsuz maviliklere koşalım. 😍

Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

Kış mevsiminde yaz tatili yapmanın keyfi bir başka. Ülkemiz 4 mevsimi de yaşayan bir coğrafyada yer aldığı için kışı sevmeyenler için sıcak rotalara yolculuk yapma isteği doğuyor. Yaz insanı diye bir tanım var ve ben kesinlikle o gruba dahilim. Kışın soğuklarına dayanmak benim gibiler için oldukça zor ve sıkıcı. Lapa lapa yağan o kar görüntüsü belki ilk anda biraz romantik geliyor ama sonrasındaki durum tam bir çile gibi. Kış tatili kavramını ve üşümeyi sevmeyenler için 4 mevsim sıcak ülkeler gibisi yok.

Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

  • Maldivler
  • Seyşeller
  • Filipinler
  • Mauritius
  • Tayland
  • Endonezya
  • Dominik Cumhuriyeti
  • Küba
  • Hindistan
  • Dubai

Maldivler

Maldivler Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

Yurtdışında kışın gidilecek sıcak tatil yerleri denilince akla ilk gelen seçeneklerden biri Maldivler oluyor. Türk vatandaşlarından vize istememesi bu şahane ada ülkesinin en büyük artılarından biri. Maldivler tam bir balayı cenneti. Hint Okyanusu’ndaki bu tatil cennetinde irili ufaklı yüzlerce adada birbirinden lüks ve konforlu oteller bulunuyor. Berrak denizi ve bembeyaz kumsallarıyla Maldivler harika bir seçenek.

Mobil Uygulama

Bu tropik adada unutulmaz bir tatil için tek yapmanız gereken Maldivler uçak bileti satın almak.

Seyşeller

Seyşeller

Seyşeller Hint Okyanusu’nda bulunan tam 115 adadan oluşan bir ülke. Denizi, güneşi özlediyseniz bu harika ülke size ilaç gibi gelecek. Bozulmamış bir doğa harikası olan Seyşeller dalış tutkunlarının da gözdesi. Mükemmel bir su altı dünyası var. Köpek balıklarıyla dalış gibi, dev kaplumbağaları ellerinizle beslemek gibi ilginç deneyimler kazanabilirsiniz. Seyşeller kışın sıcak olan vizesiz ülkeler içinde benim en favori destinasyonlarımdan.

Seyşeller uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Filipinler

Filipinler

Pasifik okyanusunun batısında bir Güneydoğu Asya ülkesi olan Filipinler doğallığı bozulmamış muazzam güzellikte bir ülke. Gölleri, pirinç tarlaları ve volkanları kaşif ruhunuzu besleyecek, bembeyaz kumsalları ve turkuaz denizi tatil özleminizi giderecek. Yağışlı dönemi olan Eylül ayı hariç her dönemde bu harika ada ülkesini tatil için tercih edebilirsiniz. Vizesiz sıcak ülkeler içinde yer aldığı için de daha cazip hale geliyor. Filipinler Türk vatandaşlarından 30 güne kadar olan ziyaretlerinde vize istemiyor.

Bu rüya destinasyon için Filipinler uçak bileti seçeneklerine mutlaka göz atın.

Mauritius

Mauritius Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

Mauritius, Afrika kıtası doğusunda Hint Okyanusu’nda yaklaşık 1.3 milyon nüfusa sahip minicik bir ada ülkesi. Burada müthiş otellerde dinlenerek, denizin güneşin tadını çıkarabilir, adayı keşfe çıkarak gezilecek yerleri turlayabilirsiniz. Adada yaşayanlar farklı milletlerden ve dinlerden insanlar. Bu kültür karmaşası Mauritius mutfağında da kendini hissettiriyor. Hint, Fransız, Çin mutfağı gibi birçok değişik yemeği tadabilirsiniz.

Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bir Mauritius uçak bileti yeterli. 😊

Tayland

Tayland

Bir turizm merkezi olan Tayland popülaritesini hiç kaybetmeyen bir destinasyon. Phuket Adası bembeyaz kumsalları ile gönlünü çalıyor insanın. Kasım-Şubat ayları arasında kuru sezonda bu harika ülkeye bir seyahat planlayabilirsiniz. Kışın hangi ülkeye gidilmeli derseniz her anlamda unutulmaz bir tatil vadeden Tayland ilk cevaplarımdan biri olur.

Tayland uçak bileti alarak aklınızdaki tropik tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Endonezya

Endonezya

Rüya balayı adası Bali ile gezginlerin gözdesi olan Endonezya bu listede olmayı sonuna kadar hak ediyor. Bir Güneydoğu Asya ülkesi olarak yeşile doyacağınız bir tatil vadediyor burası. El değmemiş doğasıyla gönlünüzü fethedecek ülkede pirinç tarlaları, harika adalar, etkileyici tapınaklar keşfedilecek sayısız yerlerden bir kaçı. Ormanların içine doğru uzanan nefis sonsuzluk havuzlarında içeceğinizi yudumlarken iyi ki buradayım diyeceksiniz. 😍

Kışın yaz tatili yapmak istiyorsanız Endonezya uçak bileti seçeneklerini inceleyin derim.

Dominik Cumhuriyeti

Dominik Cumhuriyeti

Google’a tropik yazdığımızda Dominik mi çıkıyor acaba? 😊 Biraz da Survivor’dan hakim olduğumuz bu eşsiz ülke el değmemiş bakir bir doğa, upuzun beyaz kumsallar ve göz alıcı mavilikte bir deniz demek benim için. Ocak ayında hangi ülkeler sıcak sorusunun en güzel cevaplarından biri Dominik. Karayipler’de yer alan muazzam güzellikteki bu ülke favorilerim arasında.

Dominik Cumhuriyeti uçak bileti fiyatlarını web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Küba

Küba

Renk renk evler, eski tip Amerikan arabaları, orijinalliğini koruyan sokakları Küba deyince akla gelen şeylerden yalnızca bazıları. Kültür turizmi yapmak için daha iyi bir destinasyon düşünemiyorum. Ağızlarında puroları, rengarenk elbiseleriyle sokaklarda dolaşan kadınlar, şarkıcılar, farklı yeme içme deneyimleri bu ülkeye aşık olmanızı sağlayacak. Burada sıcaklık yıl boyunca 20 derecenin altına düşmüyor.

Bu efsane ülkeyi keşfetmek bir Küba uçak biletine bakar. 😊

Hindistan

Hindistan

Kış aylarında önereceğim en güzel destinasyonlardan biri de Hindistan. Bu ülkede gezilecek çok yer, keşfedilecek çok şey var. Ben gerçek Hindistan’ı deneyimlemek istiyorum diyenlerin durağı Delhi olmalı. Tropik tatilden vazgeçemeyenler için ise Goa müthiş bir tatil destinasyonu. Dinleneceğiniz ve huzur dolacağınız bir tatil Goa’da sizi bekliyor.

Hindistan uçak bileti satın almak için web sitemizi ziyaret edin.

Meksika

Meksika Kışın Gidilecek Sıcak Ülkeler

Kültürüyle, mutfağıyla, doğası ve tarihiyle en sevdiğim, beni en çok etkileyen ülkelerden biri Meksika. Özellikle Quintana Roo eyaleti tam bir road trip rotası. Rota üzerinde hem dünyanın yeni 7 harikasından biri olan Chichen Itza’yı, hem en ilginç yüzme deneyimini yaşayacağınız cenoteleri hem de eşsiz güzellikteki plajları bulacaksınız. Mükemmel otellerde konaklayarak harika bir tatil yapabilirsiniz. Meksika mutfağının eşsiz lezzetleri, taco, nachos, burrito, empanadas gibi lezzetleri tatmadan dönmeyin. Tulum’da birbirinden güzel beachlerde keyifle vakit geçirin, muhteşem adaları Isla Mujeres ve Holbox’a mutlaka gidin.

Unutulmaz bir yaz tatili için Meksika uçak bileti fiyatlarını web sitemizde inceleyin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here