Uçak Bileti

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen müzik festivalleri binlerce müzik severi bir araya getiriyor. Aylar önceden plan yapan müzik severler hem yeni şehirleri keşfediyor hem de dünyaca ünlü müzisyenlerin canlı performanslarını izleme şansı elde ediyor.

Yaz aylarında tatil ve müzik keyfini bir arada deneyimlemek isteyenler için Lollapalooza ve Sziget festivalleri iki önemli alternatif. Müzik, eğlence ve muhteşem atmosferin insanın ruhuna hitap ettiği festivaller sizin de ilginizi çekiyorsa bu iki festivale biraz yakından bakalım.

Lollapalooza Festivali

Alternatif rock grubu Jane’s Addiction lideri Perry Farrell’ın 1991 yılında başlattığı Lollapalooza Müzik Festivali, grubun veda turnesi olarak tasarlandı. Veda turnesi organizasyonuna farklı müzik gruplarının da eşlik etmesiyle tam anlamıyla bir şölene dönüşen etkinlik, her yıl daha da büyüyerek dünyaca ünlü bir festivale dönüştü.

Mobil Uygulama

1997’ye kadar alternatif rock, hip hop toplulukları ve sanatçılarının katılımıyla dünyada ses getiren Lollapalooza, 2005’te yeniden başladı ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago kentinde hafta sonu devam eden gelenekselleşen bir etkinlik haline geldi.

Bu yıl 2-5 Ağustos 2018 tarihlerinde Chicago Grant Park’ta düzenlenecek olan Lollapalooza, her gün 10.00-23.00 saatleri arasında festival alanında doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak.

The Weeknd, Bruno Mars, Jack White, Arctic Monkeys, Travis Scott gibi dünyaca ünlü sanatçıların yer alacağı festivalde 100’den fazla ismin performansını izlemek mümkün olacak. Festivale giriş biletleri günlük ve paket olarak satılıyor. Bilet ücretleri 115 ile 400 dolar arasında değişiyor. Etkinlik alanına yakın konumda bulunan 7 farklı otel, festival katılımcılarına özel indirimler sunuyor.

Chicago uçak biletlerine göz atıp, bu eşsiz festival için plan yapabilirsiniz.

Sziget Müzik Festivali 

Avrupa’nın en büyük kültür ve müzik festivallerinden Sziget, her yıl ağustos ayında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Tuna Nehri üzerindeki 108 hektar ormanlık bölge Óbudai-Sziget’te düzenleniyor. Bu yıl 8-15 Ağustos 2018 tarihleri arasında organize edilen festivalde binden fazla performans izlenebilecek. 

Özgürlük Adası mottosuyla gerçekleştirilen festivale dünyanın dört bir yanından katılım olurken, festival alanı kurallardan bağımsız eğlencenin tadını çıkarmak isteyenlerin günün ilk ışıklarına kadar keyifle vakit geçirdiği muhteşem bir atmosfere sahip.

Lollapalooza Festivali’ne göre Türkiye’ye 2,5 saatlik uçuş mesafesindeki Budapeşte’de yapılıyor oluşu bu festivale çok daha uygun fiyata uçak bileti bulunabilmesine imkan tanıyor. Bu festivali seyahat planlarınıza eklerken, mini bir Avrupa turunu da hayata geçirmek mümkün. Biletlerin online satışa sunulduğu festival için harekete hızlı geçmekte yarar var. Çok kısa sürede tükenen festival biletleri günlük ve paket olarak satılıyor. Bilet fiyatları 79-325 euro arasında değişiyor. Etkinlik alanında 2 günlük ya da daha fazla gün geçerli bileti olanlara ücretsiz kamp alanı veriliyor. Standardın üstünde bir konaklama deneyimi isteyenlere VIP, aile gibi çadır alanları ücreti karşılığında sunuluyor.

Sziget’in bu yılki konukları arasında Clean Bandit, Arctic Monkeys, The War On Drugs, Gogol Bordello, Oscar And The Wolf, Bonobo, Lana Del Rey ve Blossoms var.

Budapeşte uçak bileti fiyatlarına göz atıp, festival hazırlığınızın ilk adımını gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaşını davet et, ömür boyu kazan

Festivalin yalnız tadı çıkmaz elbette. Festivalin eğlencesi, ritmi, tadı en iyi arkadaşla çıkar. Arkadaşlarının biletini tek bir Turna hesabından alırsan, güzel puan kazanırsın. Yok, ben uzun vadede puan kazanayım dersen, onlar da senin davetiyenle üye olsun: https://www.turna.com/kullanici/davet

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here