Uçak Bileti

Dünyanın dört bir yanında, ışık gösterileri ve sokak partileri ile kutlanan yeni yıl geri sayımlarına yılbaşı günü televizyonlardan seyretmeye aşinayız. Pandemi nedeniyle bu yıl herkes evlerinde olacak. Birçok ülke, yılbaşı kutlama etkinliklerini iptal etti; bazı ülkeler ise görsel şölenleri insansız gerçekleştirecek. Önümüzdeki yıllarda, yine aynı coşkuyla kutlayabileceğimiz yeni yıllar için dileklerde bulunarak bu eşsiz görüntülere sahip şehirleri sizler için bir araya getiriyoruz. İyi seyirler.

Yılbaşı İçin Eşsiz Görüntüler Bulacağınız Şehirler 

1. Sidney, Avustralya

Avustralya’nın Sidney şehri, her yıl göz alıcı yılbaşı eğlencelerine sahne oluyor. Çoğu kişinin televizyon kanallarından aşina olduğu havai fişek gösterilerini izlemek için çeşitli ülkelerden Sidney’e gelenlerse bu muazzam şovu kaçırmamak için sokaklara çadır kurup yeni yıl gecesini bekliyor.

2. Paris, Fransa

Yeni yıl döneminde, ışıl ışıl Noel pazarları, sokak eğlenceleri ve genç aşıklarıyla adeta bir masal diyarına dönüşen Paris, Eyfel Kulesi’ni süsleyen ışıklarla da ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Saatler gece yarısını gösterdiğinde atılan havai fişekler ise bu etkileyici ve romantik atmosfere hareket katıyor.

Mobil Uygulama

3. New York, Amerika

New York, yeni yıla kalabalık ve hareketli bir giriş yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden biri. O gece New York’un ünlü Times Meydanı’nda buluşanlar bir yandan eğlenirken bir yandan da dünyaya renkli yeni yıl mesajları veriyor. Dans edip eğlenen gençler, gökdelenlere yansıtılan lazer şovları ve havai fişekler ise şehirde unutulmaz bir görüntü yaratıyor.

4. Roma, İtalya

Avrupa’nın, sokakları aşk kokan cezbedici şehirlerinden biri olan Roma, yeni yılı romantik bir şekilde geçirmeyi planlayanların gözdesi. Şehrin göz kamaştıran görünümü, yılbaşı için süslenen renkli ve ışıl ışıl binalarla birleştiğinde ise ortaya göz kamaştıran bir manzara çıkıyor.

Yine eskisi gibi coşkuyla kutlanacak yeni yıllara kavuşmak dileğiyle…

Herkese sağlıklı, sevdiklerine yeniden sıkı sıkı sarılabileceği, bol seyahatli, mutlu yıllar diliyoruz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here