Uçak Bileti

Doğayla baş başa tatilin en keyifli hali olan kampçılık ülkemizden son yıllarda giderek daha da ilginin arttığı aktiviteler arasında. Outdoor ürünler ve kamp malzemeleri satan mağazalar ile dijital kanallardan çadır başta olmak üzere kampta ihtiyaç olan her türlü ürünün satış oranları yükseliyor.

Bireysel olarak kamp tatili yapanlar, ailesiyle ve çocuklarıyla hafta sonu eğlencesi arayanlar ya da yakın arkadaşlarıyla kampa gidenler doğanın huzurlu atmosferinin tadını çıkarıyor. Türkiye kamp yapılabilecek onlarca farklı rota ile bu alana ilgisi olanlar için cennet bir ülke. Türkiye’nin dört bir yanından en eğlenceli kamp rotalarını sizler için bir araya getirdim.

En Keyifli Kamp Rotaları

1. Olimpos, Antalya

Olimpos, doğa ve huzurlu atmosferi ile Türkiye’de kamp denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri. Antalya’da Olimpos Beydağları Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Olimpos, uzun sahili, sahilin içerisine kadar giren antik kenti, Çıralı ve Yanartaş gibi tarihi ve doğal güzellikleri ile biliniyor. Olimpos’ta derin vadi içerisinde bulunan kamp yerleri ve ağaç pansiyonlar arasından seçiminizi yapıp kampın tadını çıkarın.

Mobil Uygulama

Antalya uçak bileti seçeneklerine göz atın.

2. Kaş, Antalya

Yaz aylarının gözde tatil merkezlerinden Kaş, Antalya’nın en batıdaki ilçesi. Fethiye’ye yakın konumuyla da bölgeyi keşfetmek isteyenlerin rotasına giren Kaş’ta denize sıfır çok sayıda kamp alanı alanı var. Kekova tekne turu ve günübirlik Yunan Adası Meis geçişi alternatifi ile Kaş’ın kıymetini bilmek lazım.

3. Yedigöller, Bolu

Bolu Yedigöller’e ismini veren farklı büyüklükteki yedi göl yemyeşil ağaçlarla bezeli geniş bir alanın içerisinde şehir stresinden uzak bir tatil vaat ediyor. Göl kıyısındaki yürüyüş rotaları, binicilik etkinlikleri gibi aktivitelerle temiz havada her şeyden uzaklaşabileceğiniz bu güzellik Ankara ve İstanbul’a yakın konumuyla da avantajlı.

4. Boğsak Koyu, Mersin

Mersin, yaz tatili denildiğinde Antalya’nın gölgesinde kalmasından dolayı birçok kişi için ilk tercih olmasa da zengin tarihi geçmişi ve doğal güzellikleriyle bakir bir coğrafya. Mersin’in Silifke ilçesi sınırlarında yer alan Boğsak Koyu, tekne turlarıyla Akdeniz’i keşfetmek isteyenler için tam anlamıyla bir kaçış rotası. Boğsak Koyu kıyısında, denize sıfır konumdaki kamp alanı ise hem kamp hem de dalış ve yüzme gibi alternatiflerle değerlendirilebilir.

5. Deliklikoy, İzmir 

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı tatil merkezi Alaçatı’da bulunan Deliklikoy, özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bir kamp merkezi. Denize sıfır konumda bulunan bu doğal güzellik Ege Denizi’nin maviliği ile iç içe şehir yaşantısından uzakta kalmak isteyenler için bire bir. Kamp alanında tuvalet, duş ve çeşme olmaması büyük bir eksi ancak bir gecelik konaklamalarda hazırlıklı gidildiği takdirde çok da sorun olmuyor.

İzmir uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here