Uçak Bileti

Dünyanın en iyi alışveriş caddelerini gezerken, hayranı olduğunuz dünyaca ünlü markalara ulaşmanız ya da adını bu zamana kadar hiç duymadığınız yerel mağazaları keşfedip, gardrobunuzu buralardan satın alacağınız muhteşem kıyafetlerle doldurmanız mümkün.

Her biri birbirinden güzel mağazalara sahip bu caddelere yolu düşenler, renkli ışıklar ve son moda koleksiyonlardan seçilen parçalarla hazırlanan gösterişli vitrinlerin cazibesine kapılıp, hayaller alemine dalabilir. Eğer siz de alışveriş tutkusunun peşine takılanlardansanız, bu caddeler tam size göre.

Gezilmesi Gereken En İyi 10 Alışveriş Caddesi

1. 5. Cadde, New York, ABD

New York’un en iyi alışveriş caddesi olarak bilinen ve dünyanın dört bir yanından turist çeken 5. Cadde, lüks mağazaları ve butik dükkanlarının yanı sıra büyüleyici vitrinleriyle de dikkat çekiyor.

Mobil Uygulama

2. Bond Caddesi, Londra

Avrupa’nın en ünlü ve pahalı mağazalarına ev sahipliği yapan Bond Caddesi, cüzdanı kabarık olmayanlar için alışverişi, hayalden öteye taşıyamasa da, görsel güzelliğiyle hafızalara kazınıyor.

3. Montaigne Caddesi, Paris

Modanın kalbi Paris’te, son moda koleksiyonları ile göz dolduran lüks mağazaların bulunduğu Montaigne Caddesi, dünyanın dört bir yanından gelen alışveriş tutkunlarını ağırlıyor.

4. Bahnhofstrasse, Zürih 

Birbirinden ünlü ve pahalı  mağazaların yer aldığı Bahnhofstrasse, çoğu mağaza pazar günü kapalı olsa da, Zürih’te alışverişi keyfe dönüştüren en etkileyici adreslerden biri.

5. Via Montenapoleone, Milan

Moda denildiğinde akla gelen ilk yerlerden olan İtalya’da, dünyanın en ünlü markalarını buluşturan Via Montenapoleone, Milan şehrinin alışveriş cenneti olarak anılıyor.

6. Rodeo Drive, Beverly Hills 

Hollywood’un renkli dünyasını yansıtan Beverly Hills’te, lüks ve gösterişli mağazaları ile modaya yön veren Rodeo Drive, dünyanın en dikkat çekici alışveriş caddeleri arasında.

7. Ginza, Tokyo

Toplam 8 bloktan oluşan bir alışveriş bölgesi olan Ginza, Tokyo’da hayatın en hızlı aktığı yerlerden biri. Tokyo’da, modadan, teknolojiye aradığınız tüm ürünleri burada bulabilirsiniz.

8. P.C. Hooftstraat, Amsterdam 

Amsterdam’da pahalı ve gösterişli mağazaları ile zenginlerin en gözde alışveriş noktaları arasında gösterilen P.C Hooftstraat, alışveriş sevenlere harika bir gün yaşama fırsatı sunuyor.

9. Stroget, Kopenhag 

Trafiğe kapalı bir bölge olması nedeniyle rahat ve huzurlu bir alışveriş imkanı sağlayan Stroget, lüksün yanı sıra her kesime hitap eden mağazalarıyla da, oldukça cazip bir adres.

10. Calle Serrano, Madrid 

Özellikle zengin kesimin vazgeçilmezi olan Cello Serrano, birbirinden ünlü ve lüks mağazaları ile sadece İspanya’nın değil, Avrupa’nın da en pahalı alışveriş caddelerinden biri olarak biliniyor.

Alışveriş yapmayı seviyor ve kendinize yeni adresler arıyorsanız, uçak bileti kampanyalarına göz atıp, dünyanın dört bir yanında bulunan bu ihtişamlı caddelere doğru yola çıkabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here