Uçak Bileti

Karayipler ve Güney Pasifik bölgesinde bulunan egzotik plajlar insanın başını döndürecek güzellikte. Doğanın en güzel renklerine sahip olan plajlar; kristal mavisi suları, heyecan dolu aktiviteleri ve hareketli gece yaşamıyla bağımlılık yaratacak kadar etkileyici.

Konaklama konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan egzotik adalarda, romantik plaj evlerinden, otellere ve en üst düzey tatil merkezlerine kadar her şey mevcut. Bu adalarda sabaha kadar süren eğlencenin ardından egzotik bir plajda yeni güne merhaba demenin keyfine paha biçilemez.

Güzel Egzotik Plajlara Sahip Adalar

1. Anguilla

Anguilla, Leeward adalarının ilk zinciri. Doğu Karayipler’de Porto Riko ve Virgin adalarının doğusunda bulunuyor.

Mobil Uygulama

2. Antigua and Barbuda

Karayip denizi ve Kuzey Atlantik Okyanusu arasında bulunan Karayip adası Antigua and Barbuda. Porto Riko’nun güneydoğu tarafında kalıyor.

3. Barbados

Bajan karnavalı ve festivalleri, Soca müziği ve çok çok daha fazlasını bulabileceğiniz, Venezuela’nın kuzeydoğusunda bulunan Karayip adası Barbados.

4. Bermuda

Bir dönem tüm dünyayı ürküten Bermuda Şeytan Üçgeni’nin de bulunduğu Bermuda, plajları kadar lezzetli yemekleri ile de tanınıyor.

5. İngiliz Virgin Adaları

Doğanın küçük sırlarını keşfedebileceğiniz, 60’tan fazla bozulmamış Karayip adası İngiliz Virgin Adaları‘nı oluşturuyor. Bu adalardan ilk akla gelenler: Tortola, Virgin Gorda, Anegada ve Jost Van Dyke.

6. Dominik Cumhuriyeti

Daha önceden bilinen adıyla Santo Domingo Hispaniola’nın doğu bölümünde, Küba ve Porto Riko arasında bulunan Dominik Cumhuriyeti‘nin plajları görmeye değer.

7. Jamaika

En büyük 3. Karayip adası ve Odun, Su ve Reggae’nin ülkesi olarak bilinen Jamaika‘da doğayla bütünleşmek mümkün.

8. Martinique

Çiçeklerin adası olan Martinique, Fransızca’nın konuşulduğu adalardan biri.

9. Porto Riko


Karayip Denizi ve Kuzey Atlantik Okyanusu arasında kalan Antillere ait adalardan biri olan Porto Riko, ünlü şarkıcı Ricky Martin’in de doğduğu yer.

10. Saint Kitts and Nevis

Daha önceleri bilinen adıyla Saint Christopher, Nevis adasıyla birlikte Saint Kitts and Nevis topluluğunu oluşturuyor.

11. Saint Lucia

Windward Adalarının bir parçası olan Saint Lucia, iguanaların ülkesi. Doğanın farklı renklerinin bir arada görüldüğü adanın birbirinden hoş plajları var.

12. Amerikan Samoa

Güney Pasifik okyanusunda Hawai ve Yeni Zelanda arasında kalan küçük bir takımada olan Amerikan Samoa‘da onlarca plaj içinden istediğinizde mola verin.

13. Tahiti

Tahiti, aynı Marquesas gibi Fransız Polonezyasının başlıca adalarından biri.

14. Fiji

Fiji’de yaklaşık 330 tane ada bulunuyor ve bunların yaklaşık 3’de 1’inde yaşam bulunmuyor. Birbirinden güzel plajlar ve doğayla baş başa bir yaşam için ideal yerlerden.

15. Yeni Kaledonya

Güney Pasifik’te Avustralya’nın doğusunda bulunan Yeni Kaledonya, Fransız denizaşırı bölgesi olarak biliniyor.

16. Guam

Guam, Kuzey Pasifik Marianas takımadaları arasında en güneydeki ve en büyük ada. Yemyeşil ormanlar ve turkuaz renkli deniz bembeyaz kumsallarla birleşiyor.

17. Kuzey Mariana Adaları

Mariana Adaları, Batı Pasifik Bölgesi’nde 15 farklı adadan oluşuyor. Dünyanın en derin noktası olan 14 adanın en önemli olanları Saipan, Tinian ve Rota.

Egzotik plajlara sahip olan adalar, bembeyaz kum, turkuaz renkli deniz ve yemyeşil tropikal ormanlarla buluşmak isteyenler için en güzel seçeneklerden biri. Bu güzel plajları keşfetmek için seyahat rotanızı tropikal adalara çevirin!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here