Uçak Bileti

Okyanus havası koklamak isteyenleri harika plajları ile karşılayan Sidney, altın rengi kumlar üzerinde unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Pasifik Okyanusu kıyılarında 100’den fazla plajı bulunan bu eşsiz şehir, yaz turizminin Avustralya’daki en gözde adresleri arasında yer alıyor. İşte, baş döndüren güzellikteki Sidney plajları.

Mutlaka Görülmesi Gereken Sidney Plajları

1. Bondi Plajı

Güzelliği ile dünyanın dört bir yanından turist çekmeyi başaran ünlü Bondi Plajı, sörf tutkunlarının da vazgeçilmez adreslerinden. Yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki bu etkileyici plaj, altın rengi kumları ile Pasifik Okyanusu’nun en güzel noktalarından biri olarak görülüyor. Popüler bir yer olduğu için özellikle haftasonları oldukça kalabalık olan Bondi Plajı, Sidney şehir merkezinin birkaç kilometre uzağında yer alıyor.

2. Coogee Plajı

Mobil Uygulama

Uçsuz bucaksız kumsalında harika zamanlar geçirebileceğiniz Coogee Plajı, Bondi’nin kalabalık halinden bunalıp, daha huzurlu yerler arayanlar için oldukça ideal bir adres. Özellikle haftaiçinde bir hayli sakin olan Coogee, incecik kumları ve beyaz köpüklerle süslü sularıyla Sidney’e gelenlere inanılmaz bir manzara sunuyor. Plaj, güvenli bir yüzme alanına sahip olduğu için çocuklu aileler tarafından da tercih ediliyor.

3. Manly Plajı

Circular Quay’den hareket eden feribot ile ulaşılabilen Manly Plajı, şehre denizden seyretmek isteyenler için mükemmel bir alternatif. Yaklaşık 30 dakika süren feribot yolculuğu sonunda masmavi suları ve tertemiz kumsalı ile konuklarını karşılayan plaj, Sidney’in kuzey bölümünde kalıyor. Burada yüzerken köpekbalığı ile karşılaşma riski bulunduğu için suya girildiğinde dikkatli olmakta fayda var.

Kültürel dokusu ve modern mimarisi ile Avustralya’nın en ünlü şehri olan Sidney, yaz dönemlerinde de turistlerin favorisi olmayı sürdürüyor. Siz de, Sidney’in büyüleyici güzellikteki plajlarına uğrayıp, göz alıcı manzaralarına tanık olmak için Sidney uçak bileti kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here