Uçak Bileti

Bayram tatili yaklaşıyor. Erken rezervasyon yapanlar tatil için geri sayıma başladı. Tatilin ne kadar olacağını kestiremeyenler ya da programını netleştiremeyenler ise ‘nereye gitmeliyim’ sorusuna yanıt arıyor.

Pasaportu ya da geçerli vizesi olanlar için yurt dışında farklı destinasyonlarda son dakika indirimleri var. Yurt içinde tatil düşünenler için farklı alternatifler değerlendirilebilir.

Bayram Tatili İçin 5 Seçenek

1. Ayvalık

Ege’nin temiz havası, leziz yemekleri, muhteşem doğası ve huzurlu sokaklarıyla bilinen tatil cenneti Ayvalık otobüs biletleri, sayesinde bayram tatilinde nereye gideceğine karar veremeyenlere kucak açıyor. Zeytinyağı ile meşhur tatil beldesi Cunda Adası, Küçükköy, Sarımsaklı ve Eski Ayvalık sokakları ile ziyaretçilerini büyülüyor.

Mobil Uygulama

2. Belgrad

Sırbistan’ın başkenti Belgrad, pasaportu olan son dakikacılar için en güzel seçeneklerden. Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülke ekonomik bir tatil imkanı sunuyor. Kısa uçuş mesafesi ve hareketli gece hayatı bu şehri seçmek için en güzel nedenler arasında.

3. Amsterdam

Pasaportu ve geçerli Schengen vizesi olanlar için Avrupa’nın Özgürlükler Şehri Amsterdam çok uygun. Paket turlardaki son boşlukları değerlendirip 249 €’dan başlayan fiyatlarla bayramı Amsterdam’da geçirmek mümkün.

4. Karadeniz

Geride kalan yaz sıcağını unutmak ve biraz serinlemek isteyenlere Karadeniz şehirleri ilaç gibi geliyor. Baştan Başa Karadeniz turlarının yanı sıra yalnızca birkaç şehri kapsayan turları da tercih edebilirsiniz. Ayrıca Doğu Karadeniz ile birlikte verilen Batum turları Türk tatilcilerin gözdesi.

5. Şarm El Şeyh

Mısır‘ın Kızıldeniz kıyısındaki turizm şehri Şarm El Şeyh, dört mevsim uygun tatil alt yapısıyla keyifli bir seçenek. Hava yolu şirketlerinin yeniden uçmaya başladığı şehirde fiyatlar oldukça düşük. Birbirinden güzel beş yıldızlı oteller ve hareketli gece yaşamı şehri ziyaret etmek için en güzel nedenler arasında. Mısır 2-3 işgünü içerisinde vize veriyor.

Bayram tatilinde nereye gideceğine karar veremeyenler henüz geç kalmış sayılmaz. En uygun uçak bileti fırsatları için Turna.com web sitesine göz atarak, seyahat planınızı hayata geçirebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here