Uçak Bileti

Dünyanın en huzurlu ve sakin yerlerinden biri olan Avustralya, popüler şehirleri ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. Yemyeşil doğası ve eşsiz plajlarıyla da adından söz ettiren Avustralya, yaşam kalitesinin yüksekliği ve insanlarının sıcakkanlı tavırlarıyla kendine hayran bırakıyor. İşte bu etkileyici ülkenin en popüler şehirlerinden bazıları.

Avustralya’da Görülecek En Popüler 4 Şehir

1. Sidney

Ekonomi, siyaset, kültür-sanat gibi pek çok alanda öne çıkan bir şehir olan Sidney‘le ilgili bilinmesi gereken en önemli ayrıntı ise Avustralya’nın başkenti olmadığı gerçeği. Tarih öncesinden kalan çok önemli yerleşim yerlerini de barındıran şehir, maviliği ile göz dolduran plajları ve görkemli yapılarıyla da dikkat çekiyor.

2. Melbourne

Victoria eyaletinin başkenti olan Melbourne, aynı zamanda ülkenin en kalabalık şehirleri arasında yer alıyor. Avustralya’nın en önemli şirketlerine ev sahipliği yapan şehir, aynı zamanda dünyanın en yaşanabilir şehirleri arasında ilk sıralarda gösteriliyor. Kültür, sağlık, spor, çevre ve yaşam koşullarında sağladığı avantajlı şartlar, Melbourne’ün eşsiz yapısını gözler önüne seriyor.

Mobil Uygulama

3. Adelaide

İsmini Kral IV. William’ın eşi Kraliçe Adelaide’dan alan şehir, tıpkı Melbourne gibi dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden biri. Mimarisi, büyüleyici doğası ve kültürel dokusu ile eşsiz bir atmosfere sahip olan Adelaide, güleryüzlü insanları ve sakin yaşamıyla her yıl çok sayıda turist tarafından ziyaret ediliyor.

4. Perth

Batı Avustralya eyaletinin başkenti olan Perth, aynı zamanda Avustralya’nın dördüncü büyük şehri olmasıyla da biliniyor. Günümüzde, dünyaca ünlü maden ve mühendislik firmalarının gözdesi haline gelen şehir, petrol, doğalgaz, altın, kömür, elmas gibi doğal kaynak ve madenleri ile ülkenin önemli bir sanayi ve ticaret merkezi.

Siz de, Avustralya uçak bileti kampanyalarına göz atarak, bu büyüleyici şehirlerin, keşfedilmemiş noktalarını ziyaret edebilir ya da en popüler noktalarına uğrayarak unutulmaz manzaralarla karşılaşabilirsiniz.

NOT: Avustralya vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here