Uçak Bileti

Avrupa ülkeleri, köklü tarihi geçmişi, etkileyici mimari yapıları, birbirinden özgün şehirleri, kolay ulaşım imkanı ve uçak seferi sayısının fazla olması nedeniyle turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin başında geliyor.

Birleşmiş Milletler’e bağlı Dünya Turizm Örgütü’nün ülkelerden gelen verileri düzenleyerek oluşturduğu istatistikler, dünyada en çok turist çeken destinasyonları sıralıyor. Turizm gelirleri, ziyaretçi sayıları, en çok ziyaret eden şehirler gibi detayların yer aldığı liste seyahat planı yapanlara yol gösteriyor.

Avrupa’nın En Çok Ziyaret Edilen 5 Ülkesi (2014)

5. Almanya (33 milyon)

Brandebourg-Berlin-Almanya

Avrupa’da en çok ziyaretçi çeken 5. Ülke olan Almanya, başkent Berlin, Köln, Frankfurt, Dresden, Nürnberg, Hamburg, Stuttgart gibi şehirleriyle tanınıyor. Avrupa’nın en köklü tarihi geçmişe sahip olan yerlerinden Almanya, aynı anda dört mevsimin görüldüğü coğrafi çeşitliliğe de sahip. Almanya uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Mobil Uygulama

4. Türkiye (39,8 milyon)

Ortakoy-Istanbul-Turkiye

Avrupa ile Asya arasında köprü konumundaki Türkiye, deniz, kum, güneş turizminden, kültür ve tarihe; kongre turizminden sağlık turizmine kadar oldukça geniş olanaklara sahip. Yılın her dönemi yerli ve yabancı turistler için alternatif sunan ülkemizin birçok noktasındaki şehre Türkiye Türkiye çak bileti bulmak mümkün.

3. İtalya (48,6 milyon)

Burano-Italya

Rönesans’ın ülkesi İtalya, Akdeniz kültürü yansımalarını görmek için en güzel seçeneklerden. Lezzetli İtalyan pizzaları, makarna, Roma dondurması gibi damak tatların yanında, her bir köşesinde arkeolojik bir esere rastlanan ülkede sıcakkanlı insanlarla sohbet edip sokaklarda kaybolmak oldukça keyifli. İtalya uçak bileti için harekete geçin!

2. İspanya (65 milyon)

Barcelona-Ispanya-Avrupa

Avrupa’nın güneybatı ülkesi İspanya, Akdeniz sıcaklığını Kuzey Afrika etkileriyle sentezlemiş. Boğa güreşleri, lezzetli yemekleri, farklı bölgelerdeki etnik kültürü ile insanları cezbeden ülkenin dört bir yanında güleryüzle karşılaşılıyor. İspanya uçak bileti seçeneklerine bakmak yeni bir seyahatin habercisi olabilir.

1. Fransa (83,7 milyon)

Eiffel-Kulesi-Fransa

Dünyada romantizmin başkenti Paris’in de bulunduğu Fransa, oldukça geniş bir coğrafyada kurulu. Ülkenin farklı noktalarında farklı beklentilere uygun tatil seçenekleri bulunuyor. Avrupa’nın en çok ziyaret edilen ülkesinde deniz, kum, güneş, tarih, kültür, gurme gibi alternatifler ziyaretçileri etkilemeyi başarıyor. Fransa uçak bileti alarak harika bir seyahat planı yapılabilir.

Avrupa ülkeleri seyahati seven ve yeni yerler keşfetmek için nereye gideceğine karar veremeyenler için en iyi başlangıç noktaları arasında. Vize, uçak bileti ve planı yaptıktan sonra nefis bir seyahat sizi bekliyor.

NOT: Almanya vizesi hakkında da Turna.com üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here