Uçak Bileti

Bitmek bilmeyen hazırlıklar, düğün alışverişi, yeni eve çıkma telaşı derken evlilik birçok kişi için bir hayli yorucu bir süreç. Bütün bu koşturmalı sürecin sonunda yeni evli çiftler için nefes alma ve soluklanma fırsatı sunan balayı tatili ise unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Her yıl binlerce Türk seyahat severin yurt dışında sıklıkla tercih ettiği Avrupa ülkeleri balayı tatili yapmak isteyen yeni evli çiftler için de onlarca alternatife sahip. Yılın hangi döneminde evlenirseniz evlenin Avrupa’nın öne çıkan balayı rotaları kültür, tarih ve doğayla buluşmak için benzersiz seçenekler sunuyor.

Avrupa’da Balayı Yerleri Önerileri

1. Positano, İtalya

positano

İtalya’nin Amalfi sahilinde yer alan Positano, olağanüstü manzarasıyla dünyanın en iyi sürüş rotaları arasında. Uçurum boyunca sıralanan dağ kasabalarından biri olan Positano, sırtını dayadığı yemyeşil tepeler, rengarenk evler ve nefes kesen Akdeniz havasıyla huzurlu bir kaçamak destinasyonu.

Güney İtalya’nın en popüler turizm destinasyonlarından biri olan bölgede yer alan çok sayıda konsept butik otel balayı tatili yapmak için ideal. Positano’ya gitmeniz için Napoli’ye uçmanız gerekiyor. En uygun Napoli uçak bileti için turna.com’u ziyaret edin.

Mobil Uygulama

2. Santorini, Yunanistan

Santorini

Yunanistan’ın Ege Denizi’ndeki romantik adası Santorini, kartpostallık görüntüsüyle dünya çapında bir üne sahip. Volkanik bir ada olan Santorini’nin merkezi Oia kasabası, beyaz badanalı evleri, sarp kayalıklarla çevrili uçurumları, sonsuzluk havuzu ile Ege Denizi’ne karşı keyif yapabileceğiniz lüks otelleri ile unutulmaz bir balayı vaat ediyor. Santorini’nin deniz ürünlerinin ağırlıklı olduğu restoranlarında yerel şarapları denemeyi unutmayın.

Santorini uçak bileti turna.com’da.

3. Roma, İtalya

roma

Türk seyahat severlerin balayı tatilinde sıklıkla tercih ettiği rotalardan biri olan İtalya’nın başkenti Roma, etkinlikle dolu bir balayı tatili için en doğru adres. Zarif otelleri, enfes yemekleri, zengin tarihi ve kültürel durakları ile Roma’da her güne çok sayıda aktiviteyi sığdırmak mümkün.

Roma tatilinizde Trevi Çeşmesinde dilek tutabilir, Gianicolo Tepesi’nden nefes kesen şehir manzarasını seyredebilir, Piazza di Spagna ve Piazza Navona gibi romantik meydanlarda kalabalığa karışabilirsiniz.

Roma uçak bileti fiyatlarını turnaa.com’da uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

4. Mallorca, İspanya

Mallorca

Avrupa’da zorlu ve yorucu düğün maratonunun ardından nefes alıp, huzurlu bir tatil yapmak isteyen çiftlerin ilk tercihlerinden biri Mallorca, İspanya’nın deniz, kum, güneş tatilinin öne çıkan destinasyonlarından. Bakir plajları, etkileyici doğal güzellikleri, yürüyüş ve tırmanış rotaları ile romantik tarihi bölgeleri Mallorca’nın öne çıkan özellikleri. Adada her bütçeye uygun konaklama tesisi bulmak da mümkün.

Mallorca uçak bileti için turna.com’u inceleyebilirsiniz. Balayı için en iyi fiyatlarla bulabilirsiniz.

5. Floransa, İtalya

Rönesans akımını dünyaya armağan eden İtalyan kenti Floransa, Toskana’nın kalbinde yer alıyor. Rönesans mimarisinin hakim olduğu şehir, Arno Nehri’nin yanı başında kurulu. Olağanüstü sanat koleksiyonu, zengin eserlerle bezeli müzeleri, eşsiz manzaralı vadileri ve günbatımı manzaralarıyla şehrin her bir köşesinde ruhunuzun sanata ve romantizme doyduğunu fark edeceksiniz.

İtalya’nın ve Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Floransa uçak bileti için turna.com’u ziyaret edebilirsiniz.

6. Paris, Fransa

paris

Aşkın şehri Paris, dünyanın en romantik şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor. Avrupa’nın gözde balayı kentlerinden olan Fransa’nın başkenti Paris’in ikonik orta çağ mimarisi, şık butik ve mağazaların sıralandığı hareketli caddeler, karşı konulmaz lezzetler ve dünyaca ünlü müzeler ve cazibe merkezleri göz kamaştırıcı güzellikte.

Avrupa’nın en romantik otellerine ev sahipliği yapan şehir, unutulmaz bir balayı tatili için akla ilk gelen rotalardan. En uygun Paris uçak bileti için turna.com’u ziyaret edin.

7. Prag, Çekya

Çekya’nın başkenti Prag, Gotik, Romanesk ve Barok tarzı mimarisi ile balayı çiftleri için romantik bir atmosfer yaratıyor. Şehrin Old Town bölgesindeki büyüleyici sokaklarda dolaşın, Petrin Tepesi’nden şehir manzarasını izleyin, güneş batarken Charles Köprüsü’nde el ele yürüyerek aşkınızı tazeleyin.

Diğer Avrupa kentlerine göre daha ekonomik bir seçenek olan Prag’da uygun yeme-içme ve konaklama alternatifleri var

Prag uçak bileti fiyatları için turna.com’u ziyaret edebilirsiniz.

8. Venedik, İtalya

venedik

Her yıl milyonlarca turist ağırlayan kanallar ve adalar şehri Venedik, romantik mimarisi, dünyaca ünlü gondol gezileri ve büyüleyici kanallarıyla İtalyan kültürünü deneyimleyebileceğiniz bir destinasyon.

Özellikle tarih ve kültür turlarından hoşlananlar için çok sayıda alternatife sahip olan Venedik’in tek dezavantajı şehre olan yoğun turist ilgisi. San Marco Meydanı’ndan başlayacağınız Venedik turuna renkli Burano adasını da ekleyebilir, kanalların çevresinde şehrin ruhunu hissedebilirsiniz.

Venedik uçak bileti fiyatlarını turna.com’da karşılaştırabilirsiniz.

9. Capri Adası, İtalya

Napoli Körfezi’nde, Napoli’nin karşı kıyısında konumlanan Capri Adası, 1600’lü yıllara dayanan zengin tarihi ve eşsiz doğal güzellikleriyle biliniyor. Güney İtalya’nın en önemli tatil merkezlerinden biri olan Capri Adası’nın rengarenk mimari yapıları ve begonvillerle limon ağaçlarının süslediği daracık sokaklarında zamanda yolculuk hissini yaşıyorsunuz.

Capri’de balayı yapmak için Napoli uçak bileti satın alabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here