Uçak Bileti

Avrupa, muhtemelen ülkemizde en çok balayı tatiline gidilen ülkelerin yer aldığı kıta olsa gerek. Yeni evliler aşklarını kutlamak için uzun zamandır Avrupa balayı yerlerine akın ediyor. Balayı tatili denince akla Avrupa’da ilk olarak Roma, Paris, Amsterdam, Prag, Venedik ve Floransa geliyor. Yine Santorini, Mikonos, Amalfi Kıyıları, Mayorka gibi yerler de ünlü.

Bu popüler rotaların dışında, kendine has karakter ve baştan çıkarıcı albenisi ol çok güzel Avrupa şehirleri de var. Bir çoğunu belki duymuşsunuzdur ama belki de yeteri kadar dikkatinizi çekmemiş olabilir. Belki, düğün sonrası seyahatlerini planlayanlar için unutulmaz bir balayı tatili planlarınız için bu şehirleri de Avrupa alternatif balayı şehirleri listenize incelemek için alabilirsiniz.

Avrupa’da Alternatif Balayı Rotaları

1. Porto, Portekiz

porto

Portekiz’in başkenti Lizbon’la kıyaslandığında çok daha yavaş bir yaşam temposuna sahip olan Porto, sakin ve huzurlu gündelik yaşamı, eşsiz mimari dokusu, leziz yerel yemekleri, Douro Vadisi şarapları ve köprüleriyle hem göze hem de mideye hitap eden bir kent.

Seramik ve çinilerle kaplı binaların süslediği renkli sokaklarında güleryüzlü yerel halkla karşılaşabileceğiniz Porto, 24 saat yaşamın devam ettiği, Avrupa‘nın en kendine has destinasyonlarından. 2017’de Avrupa’nın En İyi Destinasyonu seçilen Porto’nun UNESCO Mirası listesindeki tarihi kent merkezini, havalar iyiyse plajların tadını çıkarabilirsiniz.

Mobil Uygulama

ⓘ En uygun Porto uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

2. Salzburg, Avusturya

Salzburg

Avusturya’nın masalsı şehirlerinden Salzburg, ünlü besteci Mozart’ın doğduğu ve birçok bestesine imza attığı yer olarak sanat aşıklarının gözünde ayrı bir güzelliğe sahip. Kentin her bir köşesinde Mozart’ın izleri görülebiliyor.

Mirabell Sarayı ve Bahçesi ile Hellbrunn Sarayı gibi romantik yapıları gördükten sonra kent merkezinde yer alan Salzach Nehri’nin çevresinde yürüyüş yapabilirsiniz. Son dönemde bir hayli popüler olan Hallstatt kasabası da Salzburg’a çok yakın.

En uygun Salzburg uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme ve bir çok avantaj turna.com sayfalarında ✔️

3. Malta

malta

Akdeniz’in kalbinde, İtalya’nın güneyinde yer alan Malta, yüzölçümü açısından çok küçük bir ada olmasına rağmen Afrikalılardan İtalyanlara, Fransızlardan İspanyollara kadar farklı kültürlerin etkisinde kalmış, çok kültürlü bir yer.

Çok zengin bir tarihi geçmişe sahip adada bu zenginliğin yansımalarını mimari yapılarda ve tarihi bölgelerde fark ediyorsunuz. Plajları, sahil şeridi, yerel festival ve eğlenceleri ile ada keyifli bir balayı tatili için farklı bir alternatif.

Güncel Malta uçak bileti kampanyaları için turna.com uçak bileti sayfasını ziyaret edin. Turna’ya özel indirimlerden yararlan, daha ucuza uçun.

4. Sevilla, İspanya

Sevilla

İspanya’nın en çok turist ağırlayan kentleri Madrid ve Barselona’ya göre daha sakin ve yerel dokuyu daha yakından görebileceğiniz bir destinasyon olan Sevilla, olağanüstü mimarisi ile baştan çıkaran bir güzelliğe sahip.

Guadalquivir Nehri üzerinde yer alan kentte gündüzleri Plaza de España ve Real Alcázar gibi meydan ve sarayları keşfettikten sonra gece geç saatlerde flamenko gösterisi eşliğinde tapasların tadına bakın. En uygun Sevilla uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

5. Budapeşte, Macaristan

budapeste

Orta Avrupa’nın en çok turist ağırlayan destinasyonlarından Macaristan’ın başkenti Budapeşte, özellikle bütçe konusunda hesaplı davranmak isteyenler için cazip bir merkez

Euro kullanılmaması, konaklama ve yeme-içme maliyetlerinin diğer Avrupa kentlerine göre daha ekonomik olması Budapeşte’yi balayı tatilinde öne çıkarıyor. Tuna Nehrinin iki yakasında kurulu şehirde farklı medeniyetlerin izlerini ve özgün mimari yapıların ihtişamını takip edin. En uygun Budapeşte uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here