Uçak Bileti

Kültürü, sanatı, yöresel lezzetleri, müziği ve sosyalleşmeyi sevenlerin ortak noktası festivaller. Ülkemiz de bu yönden oldukça zengin. Bazıları ülke sınırlarını aşmış, bazıları pek bilinmeyen bir çok festivalimiz var. Bu festivaller yılın her döneminde her ayında yurdun çeşitli yerlerinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Aralık ayı festivalleri de hem keyifli vakit geçireceğiniz hem de seyahat aşkınızı besleyecek etkinlikler.

Aralık Ayı Festivalleri

Aralık Ayı Festivalleri

Aralık ayında Konya’dan Erzurum’a, İzmir’den Hatay’a katılabileceğiniz 4 farklı festival bulunuyor. Kültür-sanata ve eğlenceye doyacağınız bu festivallerin detaylarına birlikte bakalım.

Aralık Ayındaki Festivaller

  1. İlk Kurşun Kültür-Sanat ve Turunçgil Festivali
  2. Şeb-i Arus
  3. İzmir Tiyatro Festivali
  4. Icebreak Palandöken

İlk Kurşun Kültür-Sanat ve Turunçgil Festivali

İlk Kurşun Kültür-Sanat ve Turunçgil Festivali

Bu yıl 8.si düzenlenecek olan İlk Kurşun Kültür-Sanat ve Turunçgil Festivali Hatay Dörtyol’da yapılıyor. Festival 16-19 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. 4 gün sürecek olan festivalde çeşitli etkinlikler, halk oyunları gösterisi ve konserler olacak. Atiye, Tuğçe Kandemir, Merve Özbey, Grup Seksendört gibi sanatçıların konserleri olacak. Hem Hatay’ın mükemmel lezzetlerini tatmak, hem tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmek hem de bu keyifli festivale katılmak için neyi bekliyorsunuz? Web sitemizden Hatay uçak bileti seçeneklerini inceleyip, biletinizi alabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Festival Tarihleri: 16-19 Aralık 2022

Şeb-i Arus

Şeb-i Arus

Hz. Mevlâna’nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri yani Şeb-i Arûs Aralık ayı festivalleri içinde önemli bir yer tutuyor. 2022 yılında 749.su düzenlenen etkinlikler 7 Aralık’ta başlıyor. Programda Şems-i Tebrizi’nin türbesini ve Mevlana Müzesi’ni ziyaret, sergiler, tiyatrolar, konserler, sohbetler ve sema gösterileri ile dolu dolu bir etkinlik programı var. Konya uçak bileti için web sitemizi ziyaret edin.

Etkinlik Tarihleri: 07-17 Aralık 2022

İzmir Tiyatro Festivali

İzmir Tiyatro Festivali Aralık ayı festivalleri

Belki Aralık’ta İzmir gezmek için pek ideal olmayabilir ama kültür ve sanat aşkımızı depreştirecek bir etkinlik için tercih edilesi. İzmir Tiyatro Festivali tiyatroyu tanıtıyor ve sevdiriyor,  özel ve amatör tiyatro topluluklarını destekliyor, İzmir’in dört bir yanından hiç tiyatroya gitmemiş, gidememiş bireyleri tiyatroyla buluşturuyor. Bu yıl festivalin 10.su düzenleniyor. Katılım sağlamak için tek yapmanız gereken İzmir uçak bileti almak.

Festival Tarihleri: 02-12 Aralık 2022

Icebreak Palandöken

Icebreak Palandöken

Aralık itibariyle Erzurum’un Palandöken Dağı karla kaplanmış, kayak sezonu başlamıştır. E sezonu da eğlenceli bir etkinlikle yapmak gerek. Icebreak hem kayak, hem eğlence için sizi çağırıyor. Yalnız otellerdeki doluluk oranları epey yüksek. Son odalar için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Etkinlikte Mor ve Ötesi, Madrigal, Mavi Gri ve Köfn konserleri olacak. Etkinlik detaylarına ve fiyatlarına buradan bakabilirsiniz. Erzurum uçak bileti seçeneklerine mutlaka göz atın.

Etkinlik Tarihleri: 23-24 Aralık 2022

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here