Uçak Bileti

Türkiye‘de turizm denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Antalya gece hayatı ile de popüler. Avrupa’da en çok turist ağırlayan şehirler arasında yer alan Antalya merkez ile Antalya’nın birçok ilçesi yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor. Antalya’ya gelen ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri de gece kulüpleri.

Geçtiğimiz yıl 9 milyonu aşan turist sayısıyla Avrupa’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlayan Antalya, birbirinden hoş gece kulüpleriyle de Türkiye’de eğlence sektörünün baş aktörlerinden biri.

Eğlencenin Merkezi Kemer ve Alanya

Antalya’da şehir merkezi dışında en çok ilgi gören tatil bölgelerinin başında Kemer, Alanya, Side, Kaş ve Belek geliyor. Bunlar içerisinde Alanya ve Kemer gece hayatıyla da öne çıkan merkezler. Antalya Uçak Bileti alarak kolayca ulaşabileceğiniz Antalya Havalimanı sonrasında ortalama 1.5 – 2 saatlik bir yolculukla Antalya’da gece hayatının kalbinin attığı bu ilçelere ulaşmak mümkün.

Mobil Uygulama

1. Kemer Gece Hayatı

Kemer bölgesinde gece hayatı denildiğinde popüler olan mekanlar arasında Jest Disco, Aura Club, Club Inferno ve Monte Cristo Disco’yu saymak mümkün. Inferno’nun kitlesi diğerlerine göre daha üst segmentte.

Kemer gece hayatında Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin ağırlığı fazla. Yerli turistler ise Rus ve Ukraynalı çoğunluğa eşlik ediyor.

2. Alanya Gece Hayatı 

Antalya’nın doğudaki ilçesi Alanya da gece hayatıyla adından söz ettiren bir turizm merkezi. Alanya’da öne çıkan gece kulüpleri arasında Queens Garden, Las Vegas Alanya, Club Hollywood Alanya ve Sunflower Bar’ı saymak mümkün.

Alanya gece kulüpleri gece 11’den sonra hareketlenmeye başlıyor, gece 2 ile 3 arasında ise en yoğun saatlerini yaşıyor.

3. Antalya Gece Hayatı 

Antalya şehir merkezi en az turistik ilçelerdeki gece kulüpleri kadar güzel atmosfere sahip gece kulüpleri ile dolu. Şehrin en popüler mekanları Club 29 ile Victoria Olympus. Canlı müzik tutkusu olanlar Ally’s’te buluşuyor.

Antalya gece hayatına dahil olabilmek için kadın erkek dengesine dikkat etmeli, gece kulübünün ruhuna ve atmosferine uygun giyinmeniz gerektiğini hatırlatmakta yarar var.

Antalya otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

4. Kaş Gece Hayatı

Antalya’nın Muğla’nın Fethiye ilçesi sınırında, şehrin en batısında konumlanan ilçesi Kaş, diğer hareketli merkezlere göre birkaç adım geride dursa da adından söz ettiren gece kulüpleri Kaş’ta eğlencenin dibine vurmak isteyenler için güzel fırsatlar sunuyor.

Kaş’ta sabaha kadar eğlendikten sonra ilçenin muhteşem doğal güzelliklerini keşfetmek için uykunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor.

Antalya uçak bileti fırsatlarına göz atarak yıl boyunca uygun fiyatlarla bu güzel şehre uçmak, hemen ardından kentin turistik merkezlerini keşfetme şansınız var. Antalya’ya Türkiye’nin dört bir yanından farklı hava yollarının sık sık uçuş düzenlemesi uçak bileti fiyatlarını ortalamanın altında tutuyor. Antalya’yı keşfetmeyi yaz aylarına bırakmadan diğer dönemlerde de vakit ayırmaya bakın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here