Uçak Bileti

Özgürlükler ülkesi olarak anılan Amerika Birleşik Devletleri, dünyanın en büyük ülkelerinden biri. Yaklaşık 326 milyon kişinin yaşadığı bu kalabalık ülke; göz kamaştıran şehir parkları, her yıl milyonlarca insanın yürüdüğü geniş caddeleri, görkemli binalar ve gökdelenlerle çevrili meydanları, nefes kesen manzaralara sahip kanyonları ve okyanusun sonsuz güzelliğini saklayan sahilleriyle gezilip görülecek yüz binlerce yere sahip.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Görebileceğiniz 7 Yer

1. New York

Her yıl 50 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği popüler bir metropol olan New York’ta; ülkenin sembolü haline gelen Özgürlük Anıtı, şehrin kalbinin attığı Times Square, şehirli insanları doğayla buluşturan Central Park, Fifth Avenue, Empire State Building ve Brooklyn Köprüsü’nü görmek gerek.

2. Washington DC

Dünya siyasetindeki önemli rolüyle bilinen White House (Beyaz Saray), Washington DC’de görülecek yerlerin başında geliyor. Ayrıca 2. Dünya Savaşı Ulusal Anıtı, Ulusal Zooloji Parkı, Washington Anıtı ve Lincoln Anıtı da bu etkileyici şehrin görülmeye değer noktalarından.

3. Los Angeles

Melekler şehri Los Angeles‘ta Hollywood’u gezip; Disneyland ve Universal Stüdyoları gibi eğlence parklarında harika zaman geçirebilirsiniz. Los Angeles’in turistik yerleri arasındaki Beverly Hills, Santa Calina Island ve Venice Beach de tüm güzelliği ve ihtişamıyla turistlerin ilgi odağı.

Mobil Uygulama

4. Miami

Eğlenceli gece hayatı ve muhteşem plajlarıyla her yıl dünyanın dört bir yanından gelen turistleri ağırlayan Miami’de; Miami Beach, South Beach, Lincoln Road, Bayside, Miami Hayvanat Bahçesi ve Miami Deniz Akvaryumu’nu gezebilirsiniz.

5. San Fransisco

Dünyanın en ünlü asma köprülerinden biri olan Golden Gate Köprüsü, Alcatraz Hapishanesi, Alamo Meydanı ve San Fransisco Asya Sanatları Müzesi, San Fransisco gezinize renk katacak etkileyici yerlerden bazıları.

6. Las Vegas

Görkemli ve ışıl ışıl kumarhaneleri, eğlence mekanları ve lüks otelleriyle ünlü “günahlar şehri” Las Vegas‘a gittiğinizde bilmeniz gereken şeylerin başında, “Vegas’ta olan Vegas’ta kalır” kuralı geliyor. Çılgın eğlencelerin yaşandığı bu şehirde, 167,6 metre yüksekliğindeki bir dönme dolap olan High Roller’a binip, enfes manzaranın tadını çıkarmayı da unutmayın.

7. San Diego

LEGOLAND, Yeni Çocuk Müzesi, Mission Bay Park ve San Diego Hayvanat Bahçesi gibi yerleriyle özellikle çocuklu ailelerin en sevdiği gezi noktalarından olan San Diego, sörf tutkunlarını cezbeden plajları ve yılın her mevsimi ılık ve güneşli olan havasıyla da ünlü.

Bu büyülü coğrafyayı keşfedip, enfes güzelliklerini yakından görmek için Amerika Birleşik Devletleri uçak bileti fırsatlarına göz atın. Amerika Birleşik Devletleri, ülkesini ziyaret edecek Türk vatandaşlarından vize talep ettiği için seyahat hazırlıklarınızın arasına bu prosedürü eklemeyi de unutmayın.

NOT: Amerika vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here