Uçak Bileti

Dünyada keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda şehir var. Bazı şehirler ise bazı özellikleri ile diğerlerinin önüne geçiyor. İnsanın içinde coşku uyandıran, seyahat öncesi çanta hazırlarken bile heyecanlandıran şehirler birçok insanın rüyalarını süslüyor.

Yolculuğa gerçekten ilginç ve heyecan dolu bir yerlerden başlamak isteyenler için bu liste yol gösterici olabilir. Dünyanın dört bir yanın görülmesi gereken 10 güzel şehri bir araya getirdik.

Görülmesi Gereken 10 Şehir

1. Bangkok

Bangkok-TaylandFarklı renklerin, asla bitmeyen geleneklere bağlı kalan ve aynı zamanda Asya’nın en Batılı şehri. Sürekli yeni bir şeyler bulmak için keşfe çıkacağınız ve gördüklerinizden asla pişman bir şekilde ayrılmayacağınız bir yer. İşte bu yüzden eğer tek bir Asya şehrine gitme şansı olduğunda herkesin tercihi Bangkok oluyor.

Bangkok uçak biletinizi alarak, Tayland’ın en sık ziyaret edilen şehirlerinden birini daha keşfetme şansı bulabilirsiniz.

Mobil Uygulama

2. New York

Kimse New York‘un dünyanın başkenti olduğunu inkar edemez. Milyonlarca kişi burada yaşamak istiyor, bir çoğu da en azından bir kere ziyaret etmek. Broadway’in ve Times Meydanı’nın ışıkları insanı hipnotize ediyor ve buranın dünyanın merkezi olduğuna inandırıyor. Alışveriş ve yemek konusu başta olmak üzere her konuda her şeye sahip bir şehir.

Farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, karmaşanın içerisinde bile bir uyumun olduğu New York’a uçak bileti kampanyalarını değerlendirin.

3. Rio De Janerio

Rio-De-Janerio-BrezilyaIpanema’nın kızları, Copacabana’nın kumsalı, Sugar Loaf Dağı ve Corcovado daha gitmeden vücut ısısını yükseltmeye yeter zaten. Yerel halk olan ‘cariocas’ların giydiği çok az kapatan ama çok fazla gösteren kıyafetlerden giyip onlara katılabilirsiniz. Doğal ve muhteşem vücutlar ile Rio’da ki gibi bir sahil başka hiç bir yerde yok.

Rio’ya En ucuz uçak biletlerini ve uçuş fırsatlarını buradan kontrol  edebilirsiniz.

4. Miami

Dünyanın en büyük parti şehri ve buraya sadece eğlenmek için gidiliyor. Büyük bir kültürel etkinlik yada mimari eserler bulunmuyor ancak sahillerde, barlarda ve havuzlarda çok şeyler oluyor. Görmek ve görülmek isteyenlerin gideceği çok hareketli bir şehir.

5. Paris

Paris-FransaBulvarlarında yürürken mükemmel bir şehir atmosferi altında romantizm rüzgarlarını kuvvetlendiren bir şehir. Dünyanın en iyi butiklerine ve kafelerine sahip. Herkes Paris’i ve uyandırdığı bu duyguların gerçek olup olmadığını hissetmek için mutlaka gidip görmek ister.

Fransa’nın etkileyici şehri Paris’i ziyaret edip, unutulmaz hatıralarla dönmek için Paris uçak bileti kampanyalarına göz atabilirsiniz.

6. Las Vegas

Las Vegas’a gittiğinizde gerçekten bir lunaparka gitmiş oluyorsunuz. Herkesin içindeki o yaramaz çocuğu dışarı çıkartan ve çok az ya da hiç bir kuralın olmadığı bir eğlence şehri. Vegas’da olan Vegas’da kalır derler ama asıl gerçek ise bu şehirde her zaman kaybedilir. Ancak onu bu kadar çekici yapan şey de bu.

Seyahatinize biraz hareket katmak için Las Vegas uçak bileti kampanyalarına göz atın.

7. Dubai

Dubai, birçok rakibi olmasına rağmen halen üstünlüğü elinde bulunduran bir mega şehir. Ancak gidip gördüğünüzde inanabileceğiniz bir yer olmanın yanında bir balıkçı kasabasından nasıl bu hale gelindiğini gösteren mimari bir tarihe sahip.

Dubai uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek, Orta Doğu’nun en cazip şehirlerinden birinde unutamayacağınız bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

8. Barselona

1980’lerdeki haline baktığınızda kim böyle olabileceğini tahmin edebilirdi ki? Dünyada mutlaka gidilmesi gereken şehirlerden biri olan Barselona dinamik yaşamı, mimarisi ve dünyanın en iyi yemeklerine sahip olan bir liman kenti.

İspanya’nın olduğu kadar Avrupa’nın da en renkli kentini keşfetmek ise bir Barselona uçak bileti almak kadar kolay!

9. Los Angeles

Hollywood’un cazibesi Los Angeles’ı bir rüya şehri yapmaya yetiyor. Evet çok güzel bir şehir değil ancak bir ünlünün yaşamını görmek için gidilen, Beverly Hills’de bardan çıkıp sahile gidilen ve bolca alışveriş yapılarak insanın kendini şımarttığı bir yer.

Los Angeles, Türkiye’den tek uçak bileti ile doğrudan ulaşılabilen noktalar arasında. Amerika uçak bileti fırsatlarına göz atın.

10. Londra

Avrupa’nın resmi olmayan başkentinde tarihi bir hazine yatıyor. Muhteşem sanat eserleri, canlı sokak yaşamı ve alışveriş çılgınlığına rağmen dünyanın en saygısız şehirlerinden biri. Hani şehir ziyaretçisinin üzerine durmadan yağmur yağdırıp tekrar tekrar gelmesini sağlayabilir ki?

Unutulmaz bir tatil hayaliyle Londra’yı inceliyorsanız, Londra uçak bileti fırsatlarına göz atmayı da ihmal etmeyin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here