Uçak Bileti

14 Şubat yaklaşırken aşıkları da tatlı bir telaş sardı. Mum ışığında yenecek yemekler, romantik yürüyüşler ve belki de evlenme teklifleri için plan yapmaya başlayanlar, çıtayı biraz daha yükseltip rotayı başka ülkelere çevirdi bile. Büyüleyici atmosferleri, kültür sanatla dolu sokakları ve etkileyici manzaraları ile aşıklar için birer cazibe merkezine dönüşen bu romantik şehirlerde aşkınızı alevlendirme zamanı.

14 Şubat İçin Gidebileceğiniz Romantik Şehirler

1. Brugge, Belçika

Belçika’nın en romantik şehirlerinden biri olan Brugge‘de, sevdiğinizle birlikte kanalların çevresinde bisiklete binebilir, tarihi binaların ve meydanların arasında romantik bir yürüyüş yapabilirsiniz. Sakin ve huzurlu yapısı ile aşıklar için oldukça hoş bir atmosfere sahip olan bu eşsiz şehirde, birbirinden leziz çikolataların tadına bakmayı da ihmal etmeyin.

2. Paris, Fransa

Aşkın ve romantizmin şehri olarak anılan Paris, yüzyıllardır aşıkların buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Hatta Eiffel Kulesi’nin görkemli manzarası eşliğinde yapılan evlenme teklifleri ve ilk öpücükler Paris’in sembolü haline geldi demek çok da yanlış olmaz.

Paris uçak bileti turna.com’da.

Mobil Uygulama

3. İstanbul, Türkiye

Muhteşem boğaz manzarası, Galata Kulesi, Kız Kulesi ve şehrin iki kıtasını süsleyen yalıları ile büyüleyici bir görünüm oluşturan İstanbul, aşka dair en güzel hikayeleri saklayan şehirlerden biri. Siz de 14 Şubat için İstanbul’un bu mükemmel manzaralarına karşı romantik bir yemek planı hazırlayabilirsiniz.

İstanbul otelleri turna.com’da.

4. Viyana, Avusturya

Tarihi ve kültürel dokusu ile görenleri kendine hayran bırakan Viyana, kültür sanat etkinlikleri bakımından da oldukça zengin bir şehir. Burada birbirinden güzel, opera,tiyatro ya da konser etkinliklerine katılarak sanatla iç içe eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Viyana uçak bileti için en iyi fiyatları turna.com’da bulabilirsiniz.

5. Sintra, Portekiz

Lizbon’a 35-40 dakika uzaklıktaki Sintra, Orta Çağ esintileri taşıyan romantik mimarisi ile hayranlık uyandırıyor. 14 Şubat’ta Sintra’nın masalsı görünümü eşliğinde romantik yürüyüşler ve akşam yemekleri organize edebilir veya birlikte Palacio da Pena’nın harika şehir manzarasını seyrederken sevdiğinizin kulağına güzel sözler fısıldayabilirsiniz.

Lizbon uçak bileti turna.com’da.

Sevgililer Gününde sevdiğinizle birlikte keşfedeceğiniz romantik şehirler sizi bekliyor. Bu harika seyahat için uçak bileti ve otel rezervasyonu fırsatlarına göz atmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here