Uçak Bileti

Ege’nin öte yakasındaki komşumuz Yunanistan, dünyada en çok ziyaretçi çeken ülkeler arasında. 200’ü aşkın adasında muhteşem plaj, mavi sandalyeli balık restoranları, konsept dükkanları ve birbirinden güzel mekanları ile hoş anılar yaşatan ülkeyi her yıl çok sayıda Türk gezgin de ziyaret ediyor.

Çeşme, Ayvalık, Bodrum, Kuşadası, Kaş, Turgutreis ve Marmaris’ten feribotlarla ulaşılan Yunan adalarına 40 ile 60 dakika gibi sürelerde ulaşılabiliyor. Günübirlik ya da birkaç günlüğüne adalara gitmeyi tercih eden Türk seyahatseverler birçok anıyla geriye dönüyor.

Yunan Adalarına Gitmek İçin 4 Geçerli Sebep

1. Gerçekten ucuz

Yunanistan’ın yaşadığı ekonomik krizle birlikte ülkenin en büyük umudu turizme dönüştü. Özellikle Türk kıyılarına yakın olan adalarda Türk turistin harcama beklentisi ile gelecek planları yapılıyor. Birçok restoranda mükellef bir yemek için Türkiye’nin neredeyse yarısı kadar hesap ödeniyor. Lezzetli deniz ürünleri ve rahatsız etmeyen hizmet anlayışı da cabası.

Mobil Uygulama

2. Farklı hava

Aynı yerler, aynı insanlar ve aynı sohbet konularından sıkılanlar için en kolay kaçış rotası Yunan adaları. Aynı konu etrafında dönüp dolaşıp canınızı sıkmak yerine atlayın feribota 1 saatte karşı kıyıdasınız. Yunanca konuşulan sokaklarda, özgürlüğün keyfini 1 günlüğüne de olsa çıkarın. Farklı hava, farklı insanlar ve keyifli bir gün geçirin!

3. Pratik yapma fırsatı

Yabancı dilimi nasıl geliştiririm, İngilizce pratik yapmak isteyenler için keyif içeren kolay bir önerimiz var. Yunan adalarında birçok insan İngilizce konuşuyor. Hem gezeyim hem de biraz İngilizce pratiği yapayım diyorsanız, Yunan adalarına hemen şimdi adım atın.

4. Doğayla baş başa

Yüzlerce kumsal, yemyeşil ormanlar, tarihi kalıntılar ve bolca huzur için dış etkenlerden uzaklaşmış adalar ideal. Yüksek sezon dışındaki dönemde adalara seyahat edenler az insan bolca huzur buluyor. Özellikle kendini dinlemek isteyenler için Yunan adaları keyifli bir rota.

Türkiye’nin yanı başındaki Yunan adaları, yurtdışı deneyimi yaşamak isteyenler için en kolay seçeneklerden. Bu güzel fırsatı değerlendirmek, doğayla baş başa farklı bir ülkede olmanın tadını çıkarmak için hemen Yunanistan uçak bileti seçeneklerine göz atın, yeni bir yolculuğa hazırlanın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here