Uçak Bileti

Havalar ısındı, beklenen yaz tatili geldi. Herkes yeni rotaları hayata geçirmek için heyecanlı bir geri sayıma başladı. Bu yıl ramazan ve kurban bayramlarının da yaz dönemine denk gelmesi ile Ege ve Akdeniz sahilleri ile deniz, kum, güneş olanakları ile öne çıkan yurt dışı destinasyonlara yoğun ilgi var.

Bütün bir yıl hayali kurulan, her şeyden uzaklaşmak için büyük bir fırsat olan yaz tatilinde yanıma ne almalıyım sorusu kafaları karıştırıyor. Yazın sıcağı ile gün içerisinde sık sık üzerini değiştirip ferahlamak isteyenler valizlerini kıyafetlerle doldururken, mutlaka çantaya koyulması gerekenleri gözden kaçırmamak gerek.

Uçak bileti ve otel rezervasyonu seçeneklerine göz atın.

Yaz Tatilinde Valize Ne Koymalı?

1. Tişört, iç çamaşırı, çorap

Yaz tatilinde valizin olmazsa olmazı bolca tişört ve iç çamaşırı. Genellikle gün sayısına göre organize edebileceğiniz tişört ve iç çamaşırlarını sayarak yerleştirmek gereksiz yükten kurtulmak için en ideal yöntem. Konaklayacağınız her güne en az bir tişört ve iç çamaşırı, bir adet sweat-shirt ya da ceket, bir gömlek ya da gece elbisesi ile valizinizi hazırlayabilirsiniz. Çorap konusunda da gün hesabı işe yarıyor. Kısa ve uzun çorapları konaklama sayısına göre organize edebilirsiniz.

2. Güneş gözlüğü

Güneş gözlüğü, güneşin yüzünü cesurca gösterdiği bu günlerde mutlaka yanınızda olması gereken bir aksesuar. Otel, plaj ve yürüyüşlerde güneş gözlüğünün kılıfının yanınızda olması gözlüğünüzü çıkardığınız anlarda gözlüğünüzün başına gelebilecek olumsuz durumlardan korunmayı sağlıyor.

3. Güneş koruyucular- güneş kremi

Tatilin kabusa dönmemesi ve güneş altında kavrulmamak için güneş koruyucu ve güneş kremini valizinizde bulundurun. Birçok kozmetik firmasının seyahat severler için hazırladığı seyahat boy ürünler bulunuyor. Seyahat boy ürünler valizde gereksiz kalabalık yapmazken, elde taşımak da kolaylaşıyor.

4. Havlu

İster kamp yapın, isterseniz beş yıldızlı otelde konaklayın. Plaj havlunuzu yanınızda taşıyarak acil ihtiyaç anında havluyu hem plajda hem havuzda hem de duş sırasında kullanmanız mümkün. Fazla ağırlık yapmayan, çabuk kuruyan ve suyu üzerinde tutmayan çok sayıda havlu modeli var. Bu havlulardan seçerek valizinizi dengeleyebilirsiniz.

5. Sırt çantası

Seyahatlerde hayat kurtaran bir başka eşya sırt çantası. Plaja ya da havuza giderken yanınızda taşımak zorunda kaldığınız birçok eşyanızı içerisine koyabileceğiniz sırt çantasını uçakla seyahat ederken özel eşyalarınızı taşımak için de kullanabilirsiniz. Yolculuk sırasında elinde çanta taşımak istemeyenler boş sırt çantasını valizinde de taşıyarak seyahat sırasında ihtiyaç halinde kullanabilir.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here