Uçak Bileti

Yaz tatiline çıkmadan önce kalabalık plajlardan, yer bulunmayan restoranlardan ve kavurucu sıcaktan korkup bir türlü bir yere gidemeyenlerdenseniz alternatif rotalar tam size göre.

Yazın sıcağından ve tatilci akınından uzaklaşmak, doğayla baş başa huzurlu zaman geçirmenin hayalini kuranlar için yaz tatilinde alternatif rota listesi tam anlamıyla hayat kurtarıyor.

Yaz Tatilinde Alternatif Rotalar 

1. Van

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük şehri Van, dünyaca ünlü Van Gölü’nün kıyısında kurulu. Akdamar Adası başta olmak üzere çok sayıda tarihi ve doğal güzelliğin bulunduğu şehirde meşhur Van kahvaltısının da tadına bakın. Hızınızı alamayıp vize istemeyen ülkelerden İran’a bile geçebilirsiniz.

2. Rize

Yeşilin her tonunun görülebildiği doğayla barışık bir kent olan Rize yaylaları sıcaktan bunalanların imdadına yetişiyor. Ayder Yaylası gibi çok sayıda etkileyici yaylanın bulunduğu kentte doğayla barışık, serin ve huzurlu bir tatil mümkün.

Mobil Uygulama

3. Adıyaman

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Nemrut Dağı Milli Parkı’nın da bulunduğu Adıyaman şehri, gün doğumu ve batımının en iyi izlendiği bu güzel yer ile pek ünlü. Sabahın erken saatlerinde çıkacağınız dağda battaniyeye sarılarak güneşin doğumunu izleyin ve kalabalık plajları aklınızdan çıkartın.

4. Bartın

Batı Karadeniz’de bulunan Bartın Marmara ile Karadeniz ikliminin geçiş yaşadığı kentlerden. İnkumu Plajı ve Amasra ilçesinin de yer aldığı Bartın, kalabalıktan ve sıcaktan uzak tatilin yeni adreslerinden biri. Çok ünlenmeden ziyaret edin.

5. Edirne

Tatil için Edirne’ye ne dersiniz? Edirne birçoğumuz için tatil denildiğinde zihinde canlanmayan bir şehir olsa da Edirne’nin güneyinde Ege Denizi’ne kıyısı olan Enez ilçesi tatilcilerin yeni gözdesi. Sessiz, sakin ve bozulmamış doğasıyla Yunanistan sınırında bulunan bu ilçede huzurla tanışın!

Yeni rota arayışında olanlar için Turna.com web sitesi ucuz uçak bileti seçenekleriyle iyi bir çözüm merkezi. Çantanızı hazırlayın ve yola çıkın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here