Uçak Bileti

Pırıl pırıl denizi, el değmemiş eşsiz doğasıyla keşfeden herkesi adeta büyüleyen koylarını sizler için bir araya getirdik. Sosyal mesafeli, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler planlarına bu muhteşem koyları ziyaret etmeyi eklemeyi unutmasın.

Kabak Koyu, Faralya/Fethiye

Fethiye’nin Faralya Köyü’nde bulunan ve Kelebekler Vadisi’ne yakın olan Kabak Koyu, doğa ile denizin birleştiği harika bir noktada. Dik bir patikanın bitiminde yer alan koya ulaşım yokuş aşağı, engebeli bir yolda uzun bir yürüyüşle veya bu yol üzerinde çalışan tek araç olan minibüsle yapılıyor. Arabayla koya ulaşım mümkün değil. Patika boyunca bungalov evler ve çadırlardan oluşan kamp yerleri ve butik oteller bulunuyor. Özellikle yoga severlerin tatil için tercih ettiği ve yoga kamplarının sıkça organize edildiği Kabak Koyu’na hayran olmamak elde değil.

Delikli Koy, Çeşme / İzmir

Yaz sezonunda Çeşme’nin kalabalığından ve yüksek beach fiyatlarından sıkılan ve sakin bir ortamda yüzmek isteyenler için eşsiz bir alternatif Delikli Koy. Bulunduğu bölgede herhangi bir tesis bulunmadığı için oldukça bakir. Rüzgarı az, dalgası neredeyse hiç yok. Pırıl pırıl, cam gibi bir denizde yüzmek istiyorsanız Delikli Koy’a mutlaka uğrayın.

Kargı Koyu, Datça / Muğla

Datça’ya doğru gidenler yol üzerinden bu harika koyu mutlaka görmüştür. Akvaryum gibi görünen deniziyle ve sakin plajıyla yüzmekten doyasıya keyif alabilirsiniz. Kargı Koyu, Muğla ilinin en güzel koylarından biri. Üstelik Datça’ya sadece 3 km mesafede.

Mobil Uygulama

Gerence Akvaryum Koyu, Datça / Muğla

Datça Palamutbükü’ne çok yakın olan Gerence Akvaryum Koyu, adından da anlaşıldığı gibi eşsiz bir denize sahip. Denizin dibini ve deniz canlılarını yüzerken net bir şekilde görebileceğiniz, hafif serin suyu ve çarşaf gibi yüzeyiyle çok seveceğiniz bu koyda halk plajı bulunuyor.

Gebekse Koyu, Marmaris / Muğla

Marmaris’in saklı koylarından biri olan Gebekse Koyu, küçük bir tekneyle ulaşabileceğiniz bir cennet adeta. Marmaris Merkeze 35 km olan ve Çiftlik Koyu’na çok yakın bir mesafede bulunan Gebekse Koyu, üzerinde tarihi bir kiliseye de ev sahipliği yapıyor. Taihin, turkuazın ve yeşilin tonlarında büyüleneceğiniz bu koyda yüzmek paha biçilemez.

Dolungaz Koyu, Karaburun / İzmir

Ulaşımı biraz zor olan; ama pırıl pırıl ve tertemiz deniziyle ve sakin ortamıyla tercih edilebilecek eşsiz bir koy Dolungaz. Çevresinde camping alanları bulunan koya hafta içi giderseniz huzurlu ve sosyal mesafeli bir şekilde yüzebilirsiniz.

Sivrice Koyu, Asos / Çanakkale

Civardaki en sakin ve güzel bir denize sahip olan Sivrice Koyu, turistik olmadığı için aynı zamanda sosyal mesafeli tatil yapmaya da çok uygun. Midilli Adası’na en yakın noktada olan Sivrice Koyu, adanın en net görüldüğü yer. Taşlık plajında rahat denize girmek için tahta iskeleler bulunuyor. Sivrice Koyu yakınlarında Bektaş köyü halkının işlettiği ait pansiyon ve balık lokantaları bulunuyor.

Otobüs Bileti

2 YORUMLAR

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here