Uçak Bileti

Bütçe dostu, keyifli bir tatil planlamak istiyorsunuz; fakat her şey ateş pahası mı? Size vereceğimiz ipuçlarıyla hem ekonomik hem de keyifli bir tatil planlamak mümkün!

Kampanyaları ve Erken Rezervasyon İndirimlerini Takip Edin

Ulaşım ve konaklama için yıl boyunca hava yolları ve seyahat acenteleri avantajlı fiyatlar sunarak müşterilerini erken rezervasyona teşvik etmektedir. Hava yolları ve acentelerin e-mail listelerine kayıt olup, sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel kampanyalarına ulaşabilirsiniz.

Doğru Zamanda Daha Ekonomik Tatil Yapın

Özellikle yaz sezonunda, rezervasyon dolulukları fazla ve talep çok olunca fiyatlar da doğru orantıda artıyor. Okulların açık olduğu dönemleri tercih ederseniz (Mayıs ayı sonu-haziran ayı başı, eylül ayı başı) gerek ulaşım gerek konaklama fiyatlarının çok daha düşük olduğunu görebilirsiniz.

Ulaşım Seçeneklerini Karşılaştırın

Gideceğiniz yere göre uçak mı, otobüs mü; yoksa otomobil mi daha avantajlı? 4 kişiden fazlaysanız otomobil avantajlı bir ulaşım aracı olabilir. Daha az kişiyseniz ve yolunuz uzunsa uçak bileti ve otobüs bileti fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize en uygun ulaşım alternatifini seçebilirsiniz.

Mobil Uygulama

Butik Otel, Pansiyon ve Kiralık Ev Seçeneklerini Değerlendirin

5 yıldızlı oteller veya tatil köyleri yerine çok daha uygun fiyatlı butik otel, apart otel, pansiyon veya kiralık ev seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Böylece tatil boyunca tek bir alanda vakit geçirmek yerine şehir merkezine, plajlara yakın olan birçok yeri gezebilirsiniz.

Turistik Restoranlardan Uzak Durun, Lokal Lezzetleri Keşfedin

Özellikle Bodrum ve Çeşme restaurantların fahiş fiyatlarından haberdar olmuşsunuzdur. Bu aslında her tatil beldesinde benzer şekildedir. Menüleri ve müşteri yorumlarının bulunduğu rehber uygulamalardan yemek yiyeceğiniz yerler hakkında fikir sahibi olabilir ve can sıkıcı sürprizlerle karşılaşma olasılığını azaltabilirsiniz. Menüsü turistlere hitap eden yerler yerine lokal lezzetleri yapan küçük restaurantları tercih ederek tatilinizi daha hesaplı hale getirebilirsiniz.

Beach Kulüpler Yerine Sakin Koyları Tercih Edin

Şezlonguna ayrı şemsiyesine ayrı fiyatlar alan ya da giriş ücretlerinin ve içerideki yeme-içme menüsünün pahalı olduğu beach kulüpler yerine civardaki koyları tercih edebilirsiniz. Pandemi sürecinde sosyal mesafeyi de korumanızı sağlayacak saklı güzellikteki koylara sabah saatlerinde ve akşamüstü gitmenizi öneririz.

Kamp Deneyimi Yaşayın

Sosyal mesafenin oldukça önem taşıdığı bu günlerde çadırınızı alıp kamp alanlarında riskten uzak ve ekonomik bir tatil yapabilirsiniz. Çadırınız yoksa arabanızda konaklamayı veya tesislerin misafirleri için hazırladığı bungalov tarzı evlerini ve odalarını tercih edebilirsiniz.

Otobüs Bileti

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here