Uçak Bileti

Anadolu toprakları birbirinden etkileyici çok sayıda doğa harikasına ev sahipliği yapıyor. Görenleri etkileyen ve her biri birbirinden güzel olan doğa harikalarına her yıl yüzbinlerce ziyaretçi gidiyor.

Sadece fotoğraflarına bakıldığında bile insanı heyecanlandırmaya yeten doğa harikalarını görmek için sabırsızlananlar turna.com web sitesinden uygun uçak bileti fırsatlarına göz atmalı!

Türkiye’nin 4 Doğa Harikası

1. Ayder Yaylası, Rize

Yeşilin her tonunun görülebileceği bir doğa harikası Ayder Yaylası. Dört mevsimin başka güzelliğinin görülebildiği yayla, Rize il sınırları içerisinde. Ahşap evleri, şelaleleri, doğal yaşamı, lezzetli yemekleri ve Karadeniz kültürünün hissedildiği yaşamı ile Ayder, görülmeye değer. Ayder’e en yakın havalimanı Trabzon’da.

Mobil Uygulama

2. Karagöl, Artvin

Son yıllarda keşif ve seyahat severler tarafından giderek popülerleşen Karagöl, büyüleyici bir güzelliğe sahip. Doğal yapısı ve bozulmamış çevresi ile doğayla bütünleşmek isteyenleri buluşturan Karagöl, Artvin sınınırları içerisinde. Karagöl’e ulaşmak isteyenlerin Batum, Trabzon ya da Erzurum havalimanlarını kullanmaları gerekiyor.

3. Bafa Gölü, Aydın

Ege Bölgesi’nin en büyük gölü unvanını taşıyan Bafa Gölü, çevresindeki antik kalıntılarıyla da tam anlamıyla bir doğa harikası. Aydın ve Muğla sınırlarında yer alan göle ulaşmak için en yakın havalimanı Dalaman ya da İzmir Adnan Menderes.

4. Meke Gölü, Konya

Geleceği tehdit altında olan Meke Gölü, Konya’nın Karapınar ilçesi sınırlarında bulunuyor. Dünyanın nazar boncuğu yakıştırması yapılan göl volkanik yapısı, kuş göç yollarında bulunması ve çevresindeki doğal güzellikleriyle seyahat severlerin ilgi gösterdiği bir destinasyon. Göle en yakın havalimanı Konya’da.

Türkiye’nin doğal güzellikleri ziyaretçilerini etkileyen ve büyüleyen özellikte. Bu güzellikleri keşfetmek ve rota planınızı oluşturmak için ilk adım olarak uçak bileti seçeneklerine bakabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here