Uçak Bileti

Son dönemde en çok sorduğumuz sorulardan biri, ‘bu salıncak fotoğrafı nerede çekildi?’ oluyor galiba. Sosyal medyada birbiri ardına çıkan salıncaklı fotoğraflar, hepimizde seyahat etme isteği uyandırıyor. Siz de, muhteşem manzaralara sahip olan bu salıncaklarda sallanmanın huzurunu hissetmek ister misiniz? Cevabınız ‘evet’ ise o fotoğrafları gerçeğe dönüştüreceğiniz adresleri incelemeye başlayabilirsiniz.

Salıncak Fotoğrafları ile Adını Duyuran 4 Yer

1.Yuvarlak Çay, Dalaman, Muğla

Köyceğiz ve Ortaca arasında kalan Topgözü Kanyonu’nda yer alan Yuvarlak Çay, 6 dereceyi bulan soğuk suları üzerine kurulan ahşap salıncaklar ile ünlendi. Çay üzerinde yer alan pek çok tesiste bu salıncaklara rastlamak mümkün. Soğuk suya atlamaya çekinenlere eğlence olması için kurulan salıncaklar, gençler ve çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

2. Koçira Pansiyon, Gito Yaylası, Çamlıhemşin, Rize

Kaynak: gezmeninsonuyok.blogspot.com

Gito Yaylası‘ndaki Koçira Pansiyon, bahçesinde bulunan salıncak ile adından söz ettiriyor. Yaylanın sonlarındaki yamaçta yer aldığı için bulutların üzerinde eşsiz bir manzaraya sahip olan bu salıncağa ulaşmak oldukça zahmetli. Hava durumuna ve mevsime göre yaklaşık 2-4 saatlik bir yolculuk yaparak bu huzurlu yere varılabiliyor.

Mobil Uygulama

3. Lissiya Hotel, Kabak Koyu, Faralya Köyü, Muğla

Kabak Koyu‘nu panaromik olarak izleme fırsatı sunan Lissiya Hotel, çiçeklerle süslü salıncağı ve muhteşem manzarası ile büyülüyor. Lüks bir işletme olduğu için fiyatları ortalamanın biraz üzerinde olan hotel, sosyal medyadaki fotoğraf paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

4. Yuvacık, Kocaeli

Yuvacık Baraj yolu üzerindeki restoranların pek çoğunda, dere üzerine kurulu bu salıncakları görmek mümkün. Dereden akan suyun soğuk olduğunu da bilmekte fayda var, zira soğuk havalarda üşümek istemezsiniz. Yuvacık’a gidip, doğada huzur dolu zamanlar geçirip, salıncak fotoğraflarınızla sosyal medyayı hareketlendirebilirsiniz.

Eğer fotoğraflara imrenerek bakıyorsanız, uçak bileti kampanyalarına göz atarak, bu salıncaklar üzerinde etkileyici ve neşeli bir poz verme şansını sizde yakalayabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here