Uçak Bileti

Teksas, Amerika Birleşik Devletleri’nde en kalabalık ve en geniş ikinci eyaleti. Ülkenin güneyinde yer alan Teksas çok geniş bir araziyi kapsıyor. Amerika’nın güney-orta kesiminde, kendine özgü kültürü ve kimliğiyle ziyaret etmek için büyüleyici bir yer.

Devasa bir bölgeye yayılan Teksas, çölleri, plajları, yemyeşil şarap bağları, dağları ve kanyonları ile çekici bir coğrafyaya sahip. 90’dan fazla eyalet parkında açık hava maceraları, çok sayıda çiftlikte Vahşi Batı yaşam tarzı ve Teksas’ın önde gelen şehirlerinde mutfak geleneklerini deneyimleyebilirsiniz.

Teksas, tarihi boyunca altı farklı ülke tarafından yönetilirken, benzersiz kimliğini ve bağımsız tavrını bir şekilde korumayı başarmış. Eyaletin yedi ayrı bölgesinde nereye seyahat ederseniz edin, dramatik kültürünü, Teksas tarihini ve mirasını keşfetmek için sayısız fırsat bulacaksınız.

İster Austin’in muhteşem canlı müzik şovlarını izleyin, ister Galveston’un plajlarına kaçın veya Fredericksburg’un Alman kültürünü deneyimleyin, Teksas’ta tüm vaktiniz dolu dolu geçecek. Teksas’ta gerçekten görecek çok şey var ve bu devasa eyalette seyahat ederken, çok sayıda farklı insan, yer, kültür ve şehirle karşılaşacaksınız.

Teksas Gezilecek Yerler

1. Dallas

dallas gezilecek yerler

Dallas, Amerika’nın güneyinde yer alıyor. Nüfus bakımından ABD’nin en büyük dokuzuncu, Teksas’ın, Houston ve San Antonio’dan sonra üçüncü en büyük şehri. Bir zamanlar güç, para ve entrika hakkındaki pembe dizileriyle çok popülerdi. Şehir, modernle, eskiyi bir arada sunuyor ve görülecek şeyler açısından çok zengin.

Dallas Sanat Bölgesi, Klyde Warren Parkı, Perot Doğa ve Bilim Müzesi, Dealey Plaza’daki Altıncı Kat Müzesi ve ikonik Reunion Kulesi gibi şehrin başlıca turistik yerlerinin çoğunun bulunduğu şehir merkezinden gezmeye başlayın. White Rock Lake’te kano yapmanın ve Dallas Arboretum’daki yemyeşil bahçeleri keşfetmenin tadını çıkarın. Deep Ellum ve Bishop Arts gibi havalı mahalleleri de uğramayı unutmayın.

DFW Dallas Fort Worth Uluslararası Havalimanı’na British Airways, American Airlines ve Qatar Havayolları ile tek aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. En ucuz Dallas uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

2. Austin

Austin, dallas

Austin, Teksas eyaletinde yer alıyor. Amerika’nın yaşamak için en güvenli şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor. Texas Üniversitesi’nin bir kampüsü burada ve bu nedenle öğrenci nüfusu yüksek.

Son yıllarda bir teknoloji merkezi olarak hızla büyüyen Austin, girişimciler, müzisyenler, kovboylar, gezginler, bira severler ve spor meraklıları ile dolu. Şehrin içinden geçen Colarado nehri ise Austin’e ayrı bir hava katıyor.

Yürüyüş parkurlarının olduğu Barton Creek ve Bull Creek Greenbelts, Barton Hill Farms, McKinney Falls Eyalet Parkı, Pedernales Falls Eyalet Parkı, Inks Lake Eyalet Parkı ve Enchanted Rock Eyaleti Doğa Alanı, yarasaları izlemek için South Congress Avenue köprüsü, Zilker Park, Tuhaflar Müzesi’ni (Museum of the Weird) şehrin en çekici adresleri.

THY ile Chicaho’dan aktarmalı olarak Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanına uçabilirsiniz.

✈️ En ucuz Austin uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Turna’nın birçok havayolu ile özel fırsat anlaşmaları var. Bu sayede belli dönemlerde özel kampanyalar yapıyoruz. Kampanyalardan güncel haberdar olmak için e posta listemize kaydolun ✔️

3. Houston

Houston, dallas

Çeşitli, çok kültürlü bir nüfusa ev sahipliği yapan ve genişleyen Houston, Amerika’daki en büyük ve en hareketli şehirlerden biri. Seyahat tarihlerinize bağlı olarak, bir spor maçına gidebilir veya Houston’ın özel etkinliği olan Livestock Show ve Rodeo’nun tadını çıkarabilirsiniz. Houston’da gerçekten her kesimine hitap eden barlar, restoranlar ve alışveriş mağazaları bulacaksınız.

Şehri daha iyi anlamak, Houston’ın fantastik mutfağını tatmak ve gece hayatını görmek için Chinatown, Mahatma Gandhi District’e gidin. Sanat ve kültür ortamını keşfetmek için en uygun yer Tiyatro Bölgesi.

NASA Uzay Merkezi Houston, Houston’da mutlaka görülmesi gereken bir yer. 19 müzesi ile Müze Bölgesi, şehrin içinden geçen 160 dönümlük güzel bir yeşil alan olan Buffalo Bayou Park’da listenizde olsun.

✈️ En ucuz Houston uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme ve bir çok avantaj turna.com sayfalarında ✔️

4. San Antonio

San Antonio

San Antonio, eyaletteki en büyük ikinci şehir. Görülecek ve yapılacak çok şey var. İşte bu yüzden çok popüler bir turizm merkezi. San Antonio, ziyaretçilerin keyif alabileceği pek çok harika müze ve tarihi mekana sahiptir.

Doğa, bilim ve kültür müzesi Witte, her yaştan, tüm yeteneklere ve sonsuz eğlenceye uygun bir yer olan Morgan’s Wonderland’dan gezmeye başlayabilirsiniz. Teksas Devrimi’nin canlandırmalarına ev sahipliği yapan Alamo, benzersiz yemekler yiyip, enerji verici oyun alanlarından vakit geçirebileceğiniz Hemisfair, yıl boyunca yemyeşil bir bahçeye sahip olan Japon Çay Bahçesi şahane.

Muhteşem oluşumlara ve inanılmaz yer altı odalarına sahip Naturel Bridge mağaraları, Naturel Bridge Vahşi Yaşam Çiftliği ve San Antonio Botanik Bahçesi’ni ziyaret listenize mutlaka alın.

✈️ En ucuz San Antonio uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme ve bir çok avantaj turna.com sayfalarında ✔️

5. Galveston

Galveston

Galveston, Teksas’ın Körfez Kıyısı’nın hemen dışında yer alıyor. Güney’in büyüsünü ve güzel plajları, on dokuzuncu yüzyıl mimarisiyle enfes bir şekilde birleştiren güzel bir yer.

Galveston Adası’nda bulunan tatil beldesi, sıcak havanın ve rahat yaşam tarzının tadını çıkarmak için hafta sonları ve yazları buraya akın eden Houstonlılar arasında oldukça popüler.

Kasabaya dağılmış çok sayıda güzel tarihi binanın yanı sıra doğal iskeleler ve sahil şeridi gezinti yollarıyla Galveston, eyaletteki en güzel şehirlerden biridir ve kesinlikle görülmeye değer.

En uygun uçak biletleri için turna.com sayfasını ziyaret edin. Koşulsuz bilet iptali, online değişiklik, akıllı uçuş ve daha fazlası turna.com’da.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here