Uçak Bileti

Florida, Amerika Birleşik Devletleri’nin en güneydeki eyaleti ve turistler arasında oldukça popüler bir yer. ‘Güneş Işığı Eyaleti’ olarak da biliniyor. Walt Disney World’ün evi, Miami, mükemmel, güneşli plajlar, akıllara durgunluk veren cazibe merkezleri ve destinasyonlarıyla misafirlerine pek çok gezilecek yer sunuyor.

Florida, ABD’deki diğer eyaletler gibi çok çeşitli bir nüfusa sahip. İnsanlar, Amerika’nın pek çok yerinden Florida’ya tatil yapmaya ve emekliliklerini geçirmeye geliyorlar. Özellikle kuzeyde havanın soğuk olduğu aylarda Florida’da nüfus hayli artıyor. Güneşli eyalet ve sevimli küçük kasabalar, harika plajları, güneşli gökyüzü ve sıcacık iklimiyle herkesin ilgisini çekiyor.

Florida’da Görülecek 5 Kent

1. Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, ABD’de Florida eyaletinin güneydoğusundaki Broward ilinin merkezi şehri. Miami’nin 45 km kuzeyinde yer alıyor. Miami beach ile Palm beach arasındaki Fort Lauderdale şehrin her yerini saran kanallarıyla Venedik’e benzetiliyor. Alışveriş merkezleri, otelleri, her zevke hitap eden restoranları, gece kulüpleriyle oldukça turistik bir merkez.

Bonnet Evi Müzesi ve Bahçeleri, Stranahan Evi Müzesi, Museum of Discovery and Science, Fort Lauderdale Fire and Safety Museum, Las Olas Boulevard, Hugh Taylor Birch State Park, NSU Art Museum, Fort Lauderdale Beach Park Fort Lauderdale’nin en popüler yerleri.

Mobil Uygulama

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, Lufthansa Havayolları ile iki aktarma yaparak ulaşabilirsiniz.

✈️ En ucuz Fort Lauderdale uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme ve bir çok avantaj turna.com sayfalarında ✔️

2. Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı bir şehir. Meksika Körfezi’nin kıyısındaki şehir Caloosahatchee Nehri’nin hemen kenarına kurulmuş. Florida’nın güneybatısındaki şehir bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri.

Deniz kabuklarıyla dolu Sanibel Adası, küçük Captiva Adası, kumun üzerinde içki servisi yapan turist barlarıyla Estero Adası’ndaki Fort Myers Beach, inzivaya çekilmek için Pristine Lovers, romantik bir tatil için Cayo Costo Adası pek çok keşfedilecek yer sunuyor.

8.000 dönümlük bir araziden oluşan Darling National Wildlife Refuge, Edison ve Ford Winter Estates, Manatee Park, IMAG History and Science Center, Florida Panther National Wildlife Refuge, Calusa Nature Center and Planetarium Fort Myers’in ilgi çekici yerlerinden.

Lufthansa Havayolları ile 2 aktarma yaparak Southwest Florida International Airport’a ulaşabilirsiniz.

Uçak biletini ‘Koşulsuz Bilet İptal Hizmeti’ ile satın al, uçuşa 2 saat kalana kadar keyfine göre iptal et seçenekleri Turna.com’da. Fort Myers uçak bileti kampanyalarını takip edin.

3. West Palm Beach

West Palm Beach

West Palm Beach, ABD’nin Florida eyaletine bağlı bir şehir. Atlas Okyanusu kıyısındaki West Palm Beach şehri Amerika’nın en güzel plajlarına sahip olması nedeniyle hem Amerikalılar hem de yurt dışından gelen yabancı turistlerden tarafından ilgi gören bir turizm merkezi.

Henry Morrison Flagler Museum, Rapids Waterpark, Palm Beach Zoo & Conservation Society, Norton Museum of Art, Worth Avenue, Peanut Island, Singer Island, Municipal Beach, Lantana Municipal Beach, John D. MacArthur Beach State Park şehrin en favori yerleri.

Palm Beach International Airport, British Airways, American Airlines ile bağlantılı uçuş yaparak ulaşabilirsiniz. West Palm Beach uçak bileti kampanyaları için turna.com e mail listesine kaydolun. Nashville uçak biletleri ne kadar, sefer saatlerini görmek için de bilgi alabilirsiniz.

4. Jacksonville

Jacksonville, florida

Jacksonville, ABD’nin güneydoğusundaki Florida eyaletinin nüfus bakımından en büyük şehri. Jaksonville Atlas Okyanusu’nun hemen kıyısında, St Johns Nehri ile okyanusun kesiştiği topraklarda kurulmuş. Jaksonville, ormanlık alanları, beyaz kumlu plajları, ekolojik ve tarihi koruma alanları ile son derece çekici ve hayranlık uyandıran bir merkez.

Cummer Museum of Art & Gardens, Jacksonville Zoo and Gardens, Timucuan Ecological and Historic Preserve (Timucan tarihi ve ekolojik koruma alanı), beyaz kumlu Little Talbot Island State Park, Big Talbot Island State Park, Amelia Island, Kathryn Abbey Hanna Parkı, Fort Clinch State Park Jaksonville’nin en etkileyici yerleri.

JAX Jacksonville Uluslararası Havalimanı’na THY ile NYC aktarmalı ulaşabilirsiniz. Jacksonville uçak bileti kampanyaları için turna.com e mail listesine kaydolun. Nashville uçak biletleri ne kadar, sefer saatlerini görmek için de bilgi alabilirsiniz.

5. Dunedin

Dunedin, Tampa’nın hemen batısında Körfez Kıyısı boyunca yer alıyor. Diğer cazibelerinin yanı sıra yıllık İskoç kutlamaları ve şirin şehir merkezi ile tanınıyor. Florida’nın Batı Kıyısı’ndaki en eski şehirlerden biri olan Dunedin, neredeyse dört millik pitoresk sahil şeridi, rahat bir yaşam tarzına sahip. Ssubtropikal bir ortama sahiptir ve bu da Dunedin’i ziyaret etmek için gerçekten keyifli bir yer haline getirir.

Nisan ayında buradaysanız, Dunedin Highland Oyunlarını kaçırmayın. Ayrıca iki eyalet parkı, dört mil uzunluğundaki sahili, bisiklet ve yürüyüş yolları ile gibi açık hava sporları için muazzam fırsatlara sahip. Florida’nın batı kıyısındaki en eski şehirlerden biri olan Dunedin, aynı zamanda festivaller ve yayla oyunları büyük bir cazibe merkezi.

TPA Tampa International Havalimanı’na THY ile JFK New York John F Kennedy Havalimanı’ndan aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. En uygun Florida uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Koşulsuz bilet iptali, online değişiklik, akıllı uçuş ve daha fazlası turna.com’da.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here