Uçak Bileti

Doğu Afrika’nın büyüleyici tatil cennetlerinden biri olan Seyşeller, muhteşem manzaraları ve romantik atmosferiyle balayı çiftlerinin ve genç aşıkların en gözde seyahat adresleri arasında. Bembeyaz kumsalları, mavinin en güzel tonlarını görebileceğiniz berrak suları ve dalış tutkunlarını kendine çeken zengin sualtı yaşamıyla ünlenen bu ülke, keşfedilmeyi bekleyen 155 adadan oluşuyor. İşte Seyşeller’de görebileceğiniz göz alıcı yerlerden bazıları.

Seyşeller’de Görebileceğiniz 7 Yer

1. Sunset Beach

Muhteşem günbatımı manzaralarıyla zihninizde ışıl ışıl görüntüler biriktirmenizi sağlayan Sunset Beach, okyanusun uçsuz bucaksız sularında yüzüp, güneşin sıcaklığını hissedebileceğiniz mükemmel bir plaj.

2. Vallee De Mai Ormanı

UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Vallee De Mai Ormanı, ülkenin en popüler turistik yerlerinden biri. Boyları 35 metreyi bulan palmiyeler arasında kendinizi kaybedeceğiniz bu ormanda yalnızca bu bölgede yaşayan siyah papağanı görme şansınız da var.

3. Moyenne Adası

Bakir koyları ve egzotik atmosferiyle göz kamaştıran Moyenne Adası, insan yaşamının olmadığı bir ada olduğu için ıssız bir adada yaşamanın nasıl olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Özel botlarla ulaşım sağlayabileceğiniz bu adanın enfes plajı ve el değmemiş ormanları görülmeye değer.

Mobil Uygulama

4. Ste Anne Marine Ulusal Deniz Parkı

Moyanne Adası’na yaklaşık beş dakika uzaklıktaki Ste Anne Marine Ulusal Deniz Parkı, Seyşeller’de dalış yapabileceğiniz en güzel dalış noktalarına sahip. Mercan kayalıkları ve binlerce balık türü arasında unutulmaz bir dalış deneyimi yaşamak için burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

5. Anse Lazio Sahili

Cezbedici güzelliğiyle Praslin Adası’nın ve dünyanın en güzel plajları arasında kabul edilen Anse Lazio Sahili, uçsuz bucaksız bir kumsala sahip. Şnorkelle dalış için de oldukça uygun olan bu sahil, çevresini saran palmiye ağaçları ve granit kayalarla eşsiz bir görüntü oluşturuyor.

6. Morne Seychellious Ulusal Parkı

Morne Seychellious Ulusal Parkı (Morne Seychellious National Park), seyahatlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinesine sarılanların seveceği manzaralara sahip. Doğa yürüyüşü yapmak için de uygun olan bu parkı görmeden Seyşeller’den ayrılmamalısınız.

7. Seychelles National Botanical Gardens

Seychelles National Botanical Gardens (Seyşeller Ulusal Botanik Bahçeleri), Mahe şehrinde gezip görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Endemik ve egzotik bitkilerden oluşan görkemli bir yeşil alan olan Seychelles National Botanical Gardens’da, bazılarının yaşı 150’yi bulan dev kaplumbağalar da yaşıyor.

Seyahat rotanıza bu nefis Doğu Afrika ülkesini eklemeyi kafanıza koyduysanız, Seyşeller uçak bileti kampanyalarına göz atarak, planlarınıza hız kazandırabilirsiniz. Bu ülkeye giderken vize uygulamasından muaf olduğunuzu da unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here