Uçak Bileti

Her fırsatı seyahat ile değerlendirmek isteyenler ancak seyahate çıkmadan ne yapacağına karar veremeyenler, ‘keşke bir liste olsa da o liste üzerinden hazırlıklarımızı tamamlasak’ diyor her defasında.

Seyahate çıkmadan önce göz atacağınız ipuçları sonradan yaşanabilecek sıkıntıları en başından çözmeye yarıyor. Yol yakınken ve henüz evden çıkmamışken bu ipuçlarına göz atın!

Seyahat Öncesi Hayat Kurtaran 5 Öneri

1. İyi arkadaş seçin

Seyahatin keyifli geçmesi için kafa dengi biriyle yola çıkmak oldukça önemli. Eğer yola yalnız çıkmıyorsanız, size eşlik edecek insanı doğru seçmeniz gerekiyor. Sürekli şikayet eden, çabuk yorulan, zor karar veren biriyle yolculuk eziyetin de ötesine geçebilir.

Mobil Uygulama

2. Planlama yapın

Seyahate gidilecek şehirle ilgili internet ve seyahat bloglarından araştırma yapılması ve bu araştırmadan kısa notlar alınarak liste haline getirilmesi keyifli bir yolculuğun anahtarı. Seyahate çıktıktan sonra pişman olmamak adına küçük notlar üzerinden ilerleyebilirsiniz.

3. Yorumları okuyun

İnternet üzerinde ve cep telefonu uygulamalarında birçok mekan, şehir ve destinasyonla ilgili değerlendirme bulunuyor. Gidilmesi düşünülen noktalara ait artılar, eksiler ve ulaşım detayları yorum siteleri ve aplikasyonlar üzerinden kontrol edilerek önceden planlama yapılabilir.

4. Turlara bakın

Zaman zaman bir anda harekete geçip bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Böyle zamanlarda son dakika turlarına ya da paket tur satan acentelere de göz gezdirin. Sadece otele ödeyeceğiniz para miktarına tüm turu satın almanız mümkün olabilir.

5. Kart taşıyın

Seyahat bütçesinin tamamını cüzdana sığdırmak ve yola bu şekilde çıkmak büyük risk. Büyük risk almamak ve stres yaşamamak için kredi kartı ve banka kartınızı yanınıza alın. Yapabiliyorsanız seyahat çeki de bulundurun. Böylece hem hırsızlığa karşı önlem almış olacaksınız hem de her an param çalınacak mı korkusunu yaşamayacaksınız.

Turna.com web sitesinden avantajlı fiyatlarla uçak bileti seçeneklerine göz atın. Seyahatinizi hemen şimdi planlayın!

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here