Uçak Bileti

‘Plajda balık mı tutulurmuş’ diyenlerin aksine oltasını kapıp suya atanlarla çevrili bir yer olan Ekincik Koyu, balıklarla yüzme fırsatı sunan muhteşem bir plaja sahip.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi yakınlarında yer alan Ekincik Koyu, sakin ve huzurlu bir tatil planı yapanlar için oldukça ideal bir adres. Deniz ve güneş keyfini muhteşem bir doğa manzarasıyla süslemek isteyenleri kendine hayran bırakan Ekincik Koyu, tekne turlarının gözde duraklarından biri. Çevresinde bulunan kamp alanları ve bozulmamış doğasıyla kamp meraklılarını da ağırlayan koy, küçük çakıl taşlarından oluşan uzun bir plaja sahip. Koyun zaman zaman dalgalı olabilen sularının aniden derinleştiğini unutmamak gerekiyor.

İrili ufaklı restoranların yanı sıra otel ve pansiyonların bulunduğu koya geldiğinizde, duş, tuvalet, yeme-içme, şezlong, şemsiye gibi ihtiyaçlarınızı bu tesislerden giderebilirsiniz. İsterseniz ‘Ben havlumu serip yere yatacağım’ diyebilir isterseniz de günlüğü 100 liradan loca kiralayarak, iskele üzerinde keyif sürebilirsiniz. Denize atlamak için locanın bulunduğu iskeleyi kullanmak yasak ancak kalabalık olmayan zamanlarda ve en önemlisi de müşterileri rahatsız etmeden suya atlamanıza kimse karışmıyor. Burada şezlong kiralamak için kişi başı 10 lira ücret ödeniyor, ayrıca bir giriş parası ise istenmiyor. Yemek fiyatları da (en yükseği) 25-30 lirayı geçmiyor.

Mobil Uygulama

El değmemiş doğası ve huzur dolu havasıyla rüya gibi bir tatil imkanı sunan Ekincik Koyu’na geldiğinizde hemen yol ayrımında bulunan seyir alanından bölgenin panaromik görünümünü izlemeyi ihmal etmeyin.

Ekincik Koyu’na Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 35, Dalaman’a ise 70 kilometre uzaklıkta yer alan Ekincik Koyu’na en yakın havalimanı Dalaman’da bulunuyor. Marmaris ve Köyceğiz arasında kalan bu eşsiz bölgeye, Dalaman havalimanında indikten sonra araç kiralayarak ya da havalimanı transfer araçlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Araç ile gelmek isteyenler, Hamitköy yolu üzerinden Köyceğiz Gölü çevresindeki yolu takip ederek, Ekincik’e gelebiliyor. Bölgenin bu cennet köşesine uğramadan Muğla’dan ayrılmamak için Dalaman uçak bileti kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Muğla otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here