Uçak Bileti

Pattaya, 1960’ların başında Vietnam’da görev yapan savaştan bıkmış yorgun Amerikan askerleri tarafından keşfedilip uykusundan uyandırıldı. Sonrasında çok hızlı bir şekilde; bir zamanların balıkçı köyü, Asya’nın en ateşli turist merkezi haline gelince durmak bilmeyen gece hayatı ve “seks endüstrisi” ile dünyaya ün saldı.

Son yıllarda imajını iyileştirip sadece bekâr erkeklerle sınırlı kalmayan hizmetler sunuyor olsa da Pattaya’nın durmak bilmeyen gece hayatı, yüzlerce bar, gece kulübü, diskoların olduğu yetişkin eğlence merkezleri, GoGo dansçıları, seksi bar kızları ve transeksüeller halen Pattaya’nın en ilgi gören tarafını oluşturuyor.

pattaya gece hayatı

ⓘ En ucuz Pattaya uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

Pattaya Gece Hayatı

Pattaya’nın açık hava barları, uluslar arası birahanelere, canlı müzik mekânları, ultramodern diskolar, gece kulüpleri, masalarda seksi şovlar yapan Go-Go barları, dünyaca ünlü travesti şovlarının olduğu tüm mekanların kabaca ortalama sayısı 2000 civarında.

Mobil Uygulama

Her mekânda ortalama 10 kız olduğu varsayılırsa ki bazı GO-GO barlarında 50’den fazla dansçı kız oluyor, bu da çalışan yaklaşık 20,000 kız demek.

Birahaneler ve Go-Go barları çoğunlukla güney Pattaya’da yoğun olmasına rağmen kuzeyde Naklua’dan güneyde Jomtien’e kadar buna benzer barlar bulmak mümkün. Özellikle 6.,7., ve 8. Soi, Pattaya’nın ünlü Walking Street’ inde olduğu gibi, yüzlerce neon ışıklarla ve gece kulüpleriyle dolu.

Soi Diana ve Soi LK Metro ise diğer eğlence mekânlarından sadece bir kaçı.

Pattaya’da eğlence mekânları için belirlenen kapanış saati gece 1 ile 3 arası değişiyor. Ancak bu kuralın tam olarak nasıl uygulandığına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Genelde müzik ve gereksiz ışıklar kapatılıp mekânlar sabaha kadar açık kalabiliyor. Bir çeşit rüşvet diyebileceğimiz, bar sahiplerinin polise “çorba parası” vermesi çok sık karşılaşılan bir durum.

Tartışmasız bir şekilde Pattaya’nın gece hayatı o kadar cezbedici ki, normal hayatlarında gece kulüplerine gitmeyen ya da bu tarz ortamları pek bilmeyen ziyaretçiler adeta zıvanadan çıkıp farklı bir insana dönüşebiliyor. Bazı “gece kuşları” ise güneş tamamen batmadan evden çıkmıyor ve aynı şekilde gün doğmadan da evine geri dönmüyor.

Pattaya için gerçekten her türlü rüyanın gerçek olduğu yetişkinlerin Disneyland’ı demek abartılı olmaz. Eğer daha önce Hamburg’da ki Reeperbahn’a, Amsterdam’daki Red Light District’e ya da Bangkok’daki doyumsuz gece mekanlarına gittmediyseniz burada yaşayacaklarınızın yarısını bile görmeye hazır değilsiniz demektir.

Eğer Pattaya’ya bir kız ya da transeksüel (ladyboy) bulmaya geldiyseniz, birini bulamama şansınız çok net bir şekilde %0.

walking street pattaya

Club Insomnia

Walking Street üstünde bulunan, daha önceden Soi Marina Plaza’da olan Club Insomnia, Tayland’ın en seksi kızlarının her gece eğlenmek için buraya geldiğini iddia eden bir gece kulübü.

Dünyaca ünlü DJ’lerin hazırladığı insanı kendinden geçiren müzikler, ateşli Tay kızları ve muhteşem bir Parti atmosferiyle Club Insomnia Pattaya’nın en favori eğlence ve buluşma mekânları arasında.
www.clubinsomniapattaya.com

Lucifer DiskoTK

Lucifer DiskoTK, Walking Street üzerinde, şık dekoruyla göze çarpıyor. Pattaya’daki en ateşli yerlerden biri olma özelliğiyle kendine arkadaş arayan birçok kızın olduğu pahalı bir disko.

Haftasonları canlı müzik olur ve genellikle meşhur Amerikan Hip Hop, Gangsta Rap ve R&B çalınır. Lucifer genelde yabancılara iki katı hesap çıkartmasıyla bilinir ama mağaraya benzeyen iç tasarım ve sunduğu eğlenceler göz önüne alındığından gitmeye değer.

Marine Disco

Marine Disco, Walking Street’in tam kalbinde yer alıyor. Yıllardır Pattaya gece hayatının en bilinen diskolarından biri. Bir sürü serbest çalışan hayat kadınının genellikle ikinci vardiyaları için geldiği bir yer. Önceki mekânında ücretini alan kızlar, Marine’ye geliyor. Sadece diskotek olmasından çok, geç saatlerde kızları bulabileceğiniz mekân olarak biliniyor.

MIXX Nightlife Disco

Pattaya’nın ilk lüks diskosu olarak biliniyor ve aslında iki diskoyu tek bir tanede birleştirmişler. House ya da Trance müzikten hoşlanan biriyseniz bu teknoloji harikası, harika atmosfere sahip Crystal Palace’a bayılacaksınız.

Eğer daha çok R&B ya da Hip Hop seviyorsanız Rouge Club size göre bir yer. MIXX akşam 9’dan çok geç saatlere kadar açık olmasının yanında en iyi Tay DJ’lere ve çok güzel dansçı kızlara sahip. Adresi: Bali Hai Plaza, 3. Kat. Walking Street’in en güneyinde, Bali Hai Limanında.

Star Dice

Star Dice, Naklua yolu üzerinde ki Pattaya Garden Resort’da. Star Dice geleneksel Tay-Stili canlı müzik ve eğlence şovları sunan bir diskotek. Kendi viski şişenizi getirip sadece shaker ve buz isteyebilirsiniz. Walking Street’de bulunan iki katı ücret ödetmek gibi bir durum yokt ancak serbest çalışan hayat kadınları da yok. Yerel halk ve turistler arasında çok popüler bir yer.

pattaya geceleri

Tony’s Disco & Entertainment Complex

Tony’s Disco, canlı müzik ve dans şovlarının olduğu, Walking Street’in en güneyinde bulunan büyük bir eğlence kompleksi. Marine Disko ile aynı mantıkta ve serbest çalışan kızlar için Walking Street’in en gözde buluşma noktası.

Küçük bir uyarıda bulunayım. Tony yabancılara normalinden çok daha fazla hesap ödetmesiyle nam salmış bir mekan. İçkiler yerel kızlara uygun fiyatlarla satılırken yabancılardan en az iki katını istiyorlar.

Yine de Tony’nin yerine gitmek Pattaya gece hayatında yapılacak şeylerin bir parçası gibi ve her gece kuşunun gitmek isteyeceği bir yer. Tony’nin yerini sevip sevmeyeceğinize kendiniz karar verin.

Canlı müzik sunan diğer eğlence merkezleri, Tay-Stili birahaneler ya da karaoke barlar bölgenin yerlileri için de son derece popüler.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here