Uçak Bileti

Cemre havaya, toprağa, suya düştüyse bahar kapıda demektir. Doğa uyanacak, ağaçlar tomurcuklanacak, mis gibi çiçek kokuları ciğerlerimize dolacak. Havanın ne üşüttüğü ne terlettiği, herkesin en sevdiği ay değil mi Nisan sizce de? Benim gezmeyi en sevdiğim ay. Bir çok kişi için de öyle olduğunu biliyorum. O nedenle sizin için Nisan ayında gezilecek yerler listesi hazırlamak istedim.

Ülkemizin dört bir yanı cennet. Aslında dört mevsimi de yaşadığımız bir coğrafyada olmak çok güzel bence. Bazı şehirler her mevsim başka bir güzelliğe bürünüyor. Mesela Kapadokya’yı bir karlar altında görmeli bir de yazın gezmelisiniz. Seyahatin mevsimi olmaz elbette ama özellikle bahar aylarında gidilmesi gereken bazı özel yerler de var. Nisan ayında Türkiye’de gezilecek yerler tüm güzelliğiyle ziyaret edilmeyi bekliyor.

Nisan Ayında Gezilecek Yerler

Nisan ayında gezilecek yerler listeme Türkiye’den 10 rota seçtim. 23 Nisan Cuma ya da Pazartesi’ye denk gelirse hafta sonu ile birleştirip 3 günlük bir tatil planlayınca tadından yenmiyor. Tarihi yerlerle, doğal güzelliklerle, festivallerle Nisan ayında yıldızı parlayan bu konumlara yakından bakalım.

Adana

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Adana’ya gidek mi?
Şalvarından giyek mi?
Kebabından yiyek mi?
He ya gardaş gel gidek

Mobil Uygulama

Kabul edin, okurken melodi kafanızın içinde çalıyor değil mi? 😃 Yaz sıcağından güneşe ateş eden Adanalıları düşünürsek yazın Adana’ya gezmeye gitmek hiç akıl işi değil. Nisan ayı bu şehri gezmek için biçilmiş kaftan. Elbette Nisan ayında gezilecek yerler listemize Adana’yı dahil etmemizin tek nedeni bu değil.

Adana’da her yıl Nisan ayında Portakal Çiçeği Festivali düzenleniyor. Festivalde yarışmalar, konserler, yöresel lezzetleri tadabileceğiniz, el emeği ürünler satın alabileceğiniz stantlar yer alıyor. Genelde 3 gün süren festivalde çok keyifli vakit geçireceğinize eminim. Nisan’da Adana’da olmak isterseniz Adana uçak bileti fiyatlarına mutlaka göz atın.

Bodrum – Muğla

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Bodrum’da yaz aylarında iğne atsan yere düşmeyecek insan kalabalığı oluyor. Resmen adım atmak için sıra bekliyorsunuz. 😃 Kişi kendinden bilirmiş ya işi, ben aşırı kalabalık yerlerde gezmekten hiç hoşlanmıyorum. Siz de benim gibiyseniz diye listeye Bodrum’u da eklemek istedim. Şöyle Nisan’ın sonlarına doğru giderseniz birbirinden güzel koylarda, sahillerde sessiz sakin yüzersiniz de, terlemeden bunalmadan gezersiniz de. Nisan ayı tatilinizi Bodrum’dan yana kullanmak isterseniz Bodrum uçak bileti fırsatlarını inceleyin.

Alaçatı – İzmir

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Festival var dediler geldik! Alaçatı Nisan ayında gidilebilecek en harika rotalardan biri. Her yıl yapılan Alaçatı Ot Festivali misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Birbirinden nefis Ege otlarıyla mideniz bayram edecek. Yemek yarışması, konserler, stantlar, sergiler, sanat atölyeleri, söyleşi ve film gösterileri ile keyifli anlar geçirmek isteyenler Nisan ayında Alaçatı’nın yolunu tutabilirler. İzmir uçak bileti linkine bakmayı unutmayın.

Uzungöl – Trabzon

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

E bir Karadeniz havası almayalım mı? Rotamızı kuzeye çevirelim, gözümüzü yeşile, ciğerlerimizi oksijene, ruhumuzu huzura doyuralım. Trabzon’a hatta Uzungöl’e kim hayır diyebilir ki? Nisan’da da püfür püfür esen havasıyla doğa turizmi isteyenler için harika bir seçenek Uzungöl. Manzaraya karşı mıhlama sündürmeyi, sonsuzluk salıncaklarına binmeyi, uzun yürüyüşler yapmayı, mis gibi bir Karadeniz çayı höpürdetmeyi unutmayın olur mu? Hatta yerime de derin bir nefes alın. 😊 Ha bir de Trabzon uçak bileti fiyatlarına bir bakın.

Ayvalık – Balıkesir

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Ayvalık deyince aklınıza yalnızca deniz tatili geliyorsa yanılıyorsunuz. Burada görebileceğiniz harika yerler var. Şeytan sofrasına çıkıp, efsanesini araştırmadan, Ayvalık tostu yemeden, yöresel peynirlerini ve şaraplarını tatmadan, gün batımını izlemeden buradan dönülmez. Nisan’da Ayvalık harika fikir bence. Bi düşünün derim. Düşünürken neden Balıkesir uçak biletine göz atmayasınız ki?

Urla – İzmir

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Biraz sörf, bolca doğallık, bağ yolu şarap tadımı, zeytinyağı müzesi, köy tiyatrosu ve daha nice kendine has deneyim sunuyor Urla. İzmir’in marjinal yüzü. En güzel gastronomi turlarınızdan biri olmaya da aday üstelik. Sanata da doyarsınız Urla’da yüzmeye de. Ha bir de enginar festivali var ki Nisan ayında gezilecek yerler için Urla’ya yol tarifi almanıza bir neden daha. 😊

Aydın

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Nisan ayında neler yapılır diye bana soracak olursanız bence en güzeli kültür turizmi. Yaz sıcaklarında tarihi yerleri, antik kentleri gezmek işkenceye dönüşebiliyor. Nisan ne üşüten ne terleten ideal havasıyla bol yürüyüşlü geziler için en ideal ay. Aydın da gezilecek yerleri ile Nisan ayında gidilecek yerler planlamamızda olması gereken bir şehir. Tarihi yerleri, doğal güzellikleri ile Aydın’ı Nisan’da bir başka seveceksiniz. Aydın otobüs bileti fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Borçka – Artvin

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Aldık mı soluğu yine Karadeniz’de. Borçka deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum. Şelaleleri, milli parkları, tarihi kalıntıları, yaylaları ve gölleri ile baharda yüzünüzü kuzeye dönmeniz için müthiş bir neden Borçka. Nisan ayında gezilecek yerler rotanız bu sene neden Borçka’ya olmasın? O halde buyursunlar Artvin otobüs bileti fiyatları.

Kaş – Antalya

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Benim Türkiye’de en sevdiğim yerlerden biri Kaş. Burası Antalya deyince akla gelen beach club’lardan, köpük partilerinden bambaşka bir dünya. Kültür ve doğa turizmi sevenlerin gönlünde taht kuracak, sakinlik arayanların daimi kaçış noktası olabilecek güzellikte bir yer Kaş. Kaleköy’e tırmanmadan ve en yapımı dondurmalardan (frenk incirli favorim) yemeden sakın dönmeyin. Türkiye’nin bir çok yerinden Kaş otobüs bileti alarak seyahat edebilirsiniz.

Ayder Yaylası – Rize

https://bujuyollarda.com/aydin-gezilecek-yerler/

Rize’nin en popüler merkezi durumunda Ayder. Son yıllarda inanılmaz güzellikte konaklama seçenekleri oluştu. Fırtına Deresi sesi kenarında güne uyanmak, gürül gürül akan derenin sesi kulaklarınızı şenlendirirken çayınızı yudumlayıp kitabınızı okumak eminim yılın tüm yorgunluğunu söküp alacak. Gürgendibi ve Gelintülü Şelaleleri’ni de mutlaka görmelisiniz. Nisan ayında Ayder ne güzel fikir. Bunu ben de bir düşüneyim. 😍 Rize otobüs bileti fiyatlarına bir bakalım o halde.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here