Uçak Bileti

Marmaris bırakın Türkiye’yi dünyanın hayran olduğu özel bir coğrafya. Tatil deyince çoğu kişinin aklına ilk gelen destinasyon oluyor. Öyle ki müdavimleri buradan başka yere gitmiyor. Bir tatil cennetinden bahsediyorsak elbette lüks oteller de bulunuyor, salaş pansiyonlar da. Ama bizim bugünkü ilgi alanımız Marmaris kamp alanları.

Marmaris, birçok kamp alanını bünyesinde barındırıyor. Üstelik bu kamp alanları farklı konumlarda farklı zevklere hitap ediyor. Bazısı ormanın içinde ağaçların gölgesinde, bazısı deniz kenarında. Marmaris kamp alanları hakkında ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri bu yazıda sizinle paylaşmaya çalışacağım.

Tüm bu kamp alanlarına gidebilmek için elbette ilk önce Marmaris’e ulaşmanız gerek. Marmaris’e en yakın havalimanı Dalaman’da. Uygun fiyatlı Marmaris otobüs bileti ve Dalaman uçak bileti fırsatlarına mutlaka göz atın.

Marmaris Kamp Alanları

Marmaris’te bulunan kamp alanları hakkında aradığınız her detayı bu yazıda bulabilirsiniz. İletişim bilgileri, yol tarifleri, sundukları imkanlar gibi her detayı paylaşmaya çalışacağım.

Mobil Uygulama

Marmaris Kamp Alanları Listesi

  1. Çubucak Orman Kampı
  2. İnbükü Mesire Yeri
  3. İçmeler Maliye Kampı
  4. Saklıgöl Marmaris
  5. Havuzlubahçe
  6. Kocabahçe Glamping
  7. Club Amazon
  8. Bonjuk Bay Camping
  9. Çatlak Beach Camping
  10. Evcan Camping
  11. İliman Camping
  12. Gizli Cennet Çadır Camping
  13. Duru Camping
  14. Palmira Bungalow & Camping
  15. Angora Motel & Camping

Çubucak Orman Kampı

Çubucak Orman Kampı

Çubucak Orman Kampı Marmaris kamp alanları içinde en sık tercih edilen yerlerin başında geliyor. Burada çadır kampı ve karavan kampı imkanları bulunuyor. Kamp alanında su, elektrik, telefon, internet alt yapısı var. Günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Çubucak’ta piknik alanı da yer alıyor ve mangal yakmaya izin verilen bölgedeki tek yer burası.

Kampta restoran, kafeterya, oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, market ve çocuk parkı bulunuyor. Kamp alanının karşısında her sabah köylüler tarafından bir pazar kuruluyor. Her saat başı kamp alanı ve Marmaris arası dolmuş kalkıyor. Marmaris otogardan Hisarönü dolmuşlarına binerseniz tesisin önünde inersiniz.

Çubucak Orman Kampı Fiyatları

  • ÇADIR YERİ: 100.00 TL
  • KARAVAN YERİ: 125.00 TL
  • SEZONLUK ÇADIR YERİ: 13.000.00 TL
  • SEZONLUK SAHİL KENARI ÇADIR YERİ: 17.000.00 TL
  • SEZONLUK KARAVAN YERİ: 18.000.00 TL
  • SEZONLUK SAHİL K. KARAVAN YERİ: 22.000.00 TL
  • ŞAHIS GİRİŞ: 13,00TL
  • KÜÇÜK VASITA GİRİŞ: 39.00TL
  • KÜÇÜK MİNİBÜS GİRİŞ: 117.00TL
  • BÜYÜK MİNİBÜS GİRİŞ: 195.00TL
  • OTOBÜS GİRİŞ: 390.00TL
  • Çubucak Orman Kampı İletişim : 0545 467 02 21
  • Çubucak Orman Kampı konumu burada.

İnbükü Mesire Yeri

İnbükü Mesire Yeri Marmaris’te ücretsiz kamp alanı arayanların değerlendirebileceği bir yer. Eskiden bir tesis bulunan yer mahkeme kararı ile kapatılmış. Aracınızla koya kadar gidemiyorsunuz. Park ettikten sonra 15 dakikalık bir yürüyüşle koya ulaşıyorsunuz. Denizden de ulaşılabildiği için genellikle teknelerin tercih ettiği bir yer.

Şu anda burada bir tesis bulunmadığı için wc, duş gibi imkanlar bulunmuyor. Giderken temkinli ve tedarikli gitmenizde fayda var.

  • İnbükü Mesire Yeri konumu burada.

İçmeler Maliye Kampı

İçmeler Maliye Kampı

Marmaris kamp alanları içinde ücretsiz şekilde kalabileceğiniz bir yer de İçmeler Maliye Kampı. Burada hizmet veren bir tesis yok. Kamp alanında duş tuvalet gibi imkanlar bulunmuyor ancak merkeze oldukça yakın. Kendi çadırınızla ve yeme-içme anlamında tedarikli giderseniz burada konaklayabilirsiniz. Burada deniz berrak ve taşlık. Bazı yerlerde çabuk derinleşebiliyor ve deniz kestaneleri olabiliyor.

  • İçmeler Maliye Kampı konumu burada.

Saklıgöl Marmaris

Saklıgöl Marmaris marmaris kamp alanları

Saklıgöl Marmaris’in en sevdiğim, vakit geçirmekten keyif aldığım yerlerinden biri. Burası Marmaris’e 12 kilometre uzaklıkta Çamlı Köyü’nde yer alıyor. Gökova Körfezi’nin muhteşem azmaklarıyla bezenmiş olan Saklıgöl, Marmaris’in en güzel yerlerinden. Burası İncekum Plajı ve Sedir Adasına da oldukça yakın konumda.

Saklıgöl çok kapsamlı bir tesis. Burada azmaklarda kano yapabilir, at safariye çıkabilirsiniz. Restoranda kahvaltı veya yemek yiyebilirsiniz. Karavan ve çadır ile kamp yapma olanağı da burada mevcut. Duş, tuvalet, elektrik gibi imkanları var. Doğayla iç içe olayım, hem kafa dinleyeyim hem de keyifli aktivitelerle kampımı daha özel kılayım isterseniz Saklıgöl’ü tercih edebilirsiniz.

  • Saklıgöl Marmaris iletişim : 0535 465 57 65
  • Saklıgöl Marmaris konumu burada.

Havuzlubahçe

Havuzlubahçe Çamlı Köyü’nde bulunan bir diğer tesis. Burası hem aquapark hem restoran hem de kamp alanı. Diğer kamp alanlarına göre tuvalet ve duş sayısının kısıtlı olduğunu söyleyebilirim. Gitmeden önce arayıp detaylı bilgi almanızı öneririm.

  • Havuzlubahçe iletişim : (0252) 495 80 81
  • Havuzlubahçe konumu burada.

Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping

Marmaris’in Bozburun taraflarına doğru uzanıyoruz şimdi de. Bu seferki tavsiyem daha lüks bir kamp deneyimi. Son zamanların en popüler konseptlerinden biri ‘glamping’. Glamping “glamorous” ve “camping” kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Kocabahçe Glamping bu konsepti Bozburun’da yaşayabileceğiniz harika bir yer. Çadırda kalmayı seven ama konforundan da ödün vermek istemeyenler burayı tercih edebilir.

Burada yarım pansiyon şeklinde konaklama yapılıyor. Kahvaltı ve akşam yemeği de fiyatlara dahil. Ayrıca trekking, kano, yoga gibi çeşitli aktiviteler de yapabilirsiniz.

  • Kocabahçe Glamping iletişim : 0532 233 49 26
  • Kocabahçe Glamping konumu burada.

Club Amazon

Club Amazon marmaris kamp alanları

Marmaris’in Bördübet Amazon koyunda bulunan ormanın içinde şirin mi şirin bir tesis Club Amazon. Kendilerine ait taş odaları ve karavanları mevcut konaklamak için. Tesisin kendine ait havuzu da var. Amazonda kano yapabilir, orman yürüyüşüne çıkabilir, bisikletle çevreyi keşfe çıkabilirsiniz.

Fiyatlar sezona ve kalınan taş oda ya da van’lara göre kişi başı 1000 ila 1700 TL arasında değişiyor. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil yarım pansiyon konaklama hizmeti sunuyor.

  • Club Amazon iletişim : (0252) 436 91 11
  • Club Amazon konumu burada.

Bonjuk Bay Camping

Bonjuk Bay Camping

Çamlı sınırlarında gezinmeye devam. Bu defa da unutulmaz anılar biriktireceğiniz, yeni insanlar tanıyacağınız, kamp atmosferini sonuna kadar hissedeceğiniz keyifli bir kamp alanına düşüyor yolumuz. Bonjuk Bay Camping‘de yapacağınız kampa lüks bir kamp deneyimi diyebilirim. Burada taş evde, bungalowlarda ya da çadırda konaklama imkanları mevcut.

Bahsettiğim çadırlar aslında içinde yatağı olan ‘glamping’ dediğimiz lüks yerler. Tabi dilerseniz kendi çadırınız ve ekipmanınızla burada konaklamanız da mümkün. Tesiste wc, duş, bar, mutfak, yemek odası, dinlenme odası, yürüyüş parkuru, elektrik ve internet gibi olanaklar bulunuyor. Burada kamp sakinleriyle birlikte yoga, trekking, olta balıkçılığı gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

  • Bonjuk Bay Camping iletişim: 0537 810 27 05
  • Bonjuk Bay Camping konumu burada.

Çatlak Beach Camping

Çatlak Beach Camping marmaris

Hisarönü’nde bulunan Çatlak Beach Camping denize sıfır konumda. Tamamen ağaçlarla kaplı olan kamp alanında keyifli bir ortam var. Tesiste wc, duş, otopark, şemsiye, şezlong, çamaşırhane, büfe, buzdolabı, restoran, piknik masası, çocuk oyun alanı, elektrik ve internet gibi ihtiyacınız olabilecek tüm imkanlar mevcut.

Yemekle uğraşmak zorunda kalmak istemezseniz kamp alanı içinde bulunan restoranda kahvaltı ve akşam yemeği de yiyebilirsiniz. Ayrıca tesis içinde bulunan bir de tiny house var. Burada konaklamak isterseniz mutlaka gitmeden önce müsaitliğini sorgulayın. Dilerseniz işletmeye ait hazır çadırlarda kalabilir isterseniz kendi ekipmanınızla kamp yapabilirsiniz.

  • Çatlak Beach Camping iletişim:  0530 223 09 42
  • Çatlak Beach Camping konumu burada.

Evcan Camping

Evcan Camping marmaris

Marmaris kamp alanları içinde yine Hisarönü’nde bulunan bir yere geldik. Okaliptüs ağaçları ile kaplı kamp alanında deniz tamamen kumsal. Çabuk derinleşmemesi nedeniyle de çocuklu aileler için oldukça uygun.

Burada dilerseniz karavanla dilerseniz çadırda konaklama yapabiliyorsunuz. Tesis içinde alışveriş yapabileceğiniz büfe de yer alıyor. Duş, tuvalet, çamaşır ve bulaşık alanları ve elektrik gibi olanaklar mevcut.

  • Evcan Camping iletişim: 0543 562 29 84
  • Evcan Camping konumu burada.

İliman Camping

Hisarönü’nden ayrılamıyoruz. 😃 Şimdi sırada İliman Camping var. Denize sıfır konumda olan kamp alanında 30’a yakın karavan ve çadır yeri bulunuyor. Gösterilen alanlarda mangal yakma imkanınız da var. Ayrıca bu tesisin bir de restoranı mevcut. Serpme köy kahvaltısı, mezeler, et ve balık gibi akşam yemeği için oldukça zengin bir menüsü var.

Duş, tuvalet, elektrik, wifi, buzdolabı kiralama, çadır kiralama gibi ihtiyaçlarınızı tesiste karşılayabiliyorsunuz.

  • İliman Camping iletişim: 0507 410 58 29
  • İliman Camping konumu burada.

Gizli Cennet Çadır Camping

Marmaris’in farklı güzellikte bir bölgesine yol alıyoruz şimdi. İstikamet Turgut Köyü içinde konumlanan Gizli Cennet Çadır Camping. Burada dilerseniz işletmeye ait glampingleri tercih edebilir dilerseniz kendi çadırınızla konaklayabilirsiniz. Ayrıca karavanla da konaklayabiliyorsunuz.

Duş, tuvalet, elektrik, buzdolabı kiralama olanakları mevcut. Mangal yakabileceğiniz bir alan da var. Denize de yürüme mesafesinde.

  • Gizli Cennet Çadır Camping iletişim: 0534 882 89 79
  • Gizli Cennet Çadır Camping konumu burada.

Duru Camping

Döndük geldik yine Hisarönü’ne. Ne çok kamp alanı varmış burada. 😃 Duru Camping, denize sıfır konumu ile oldukça keyifli. Sahilde kamp alanına ait şezlonglarda denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Tesiste bulunan restoranda yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Restoranda serpme kahvaltı, deniz ürünleri, et ve tavuk ızgaralar, meze çeşitleri ve atıştırmalıklar var. Şezlongda uzanırken yiyecek içeceklerinizi sahile de isteyebiliyorsunuz.

Tesisin pansiyonu ve 2+1 evi de var. Bu kısımlar için arayıp bilgi almanızda fayda var. Kamp alanı içinde sıcak su, duş, wc, 24 saat elektrik ve internet, barbekü alanı, bulaşık ve çamaşır yıkama alanı imkanları var.

  • Duru Camping iletişim: 0532 764 90 04
  • Duru Camping konumu burada.

Palmira Bungalow & Camping

Şöyle biraz da Selimiye havası alalım diyorum ve sizi Palmira Bungalow & Camping‘e götürüyorum. Tesiste 6 tane bungalow oda yer alıyor. Çadır alanında ise elektrik imkanları mevcut. Duş, tuvalet olanakları bulunuyor. Burada ortak kullanılan bir buzdolabı var. Kapasite dolması durumunda yiyeceklerinizi kabul edemeyebilirler, bunu da göz önünde bulundurun.

Denizin kenarında yer alan kamp alanının cafesi de var. Yeme-içme ihtiyaçlarınızı burada rahatlıkla karşılayabiliyorsunuz.

  • Palmira Bungalow & Camping iletişim: 0530 872 63 90
  • Palmira Bungalow & Camping konumu burada.

Angora Motel & Camping

Angora Motel & Camping

Marmaris kamp alanları içinde son maddemiz Angora Motel & Camping. Tesis Hisarönü’nde denize sıfır konumda. Plajda tesise ait şezlongları kullanabiliyorsunuz. Tesiste hem otel kısmı var hem çadır alanı. Özellikle çadır alanında gece 00.00’da ışıkların kapatılması ve sessizlik için hassas bir ortam yaratılması çok hoş.

Ortak kullanım buzdolabında herkese bir raf veriliyor olması da güzel bir incelik. Barbekü yapabileceğiniz bir alanları var. Yemekle uğraşmak istemezseniz işletmenin restoranını tercih edebilirsiniz. Yorumları oldukça iyi ve memnuniyet oranı yüksek olan bu kamp alanını tercih edebilirsiniz.

  • Angora Motel & Camping iletişim: 0533 416 66 88
  • Angora Motel & Camping konumu burada.
Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here