Uçak Bileti

Bu seyahatinizde, Japonya’nın etkileyici kültürünü, leziz yemeklerini ya da büyüleyici şehirlerini bir kenara bırakın ve kendinizi ülkenin ilginç ve çarpıcı yönlerini görmeye hazırlayın. Zira, çılgın festivalleri, moda akımları, enteresan kafeleri ve farklı konsepte sahip otelleriyle dikkat çeken Japonya, konuklarını alışılmışın dışında bir manzara ile karşılıyor.

Japonya Seyahatinde Görebileceğiniz 4 İlginç Şey

1. Donut Kafa

Bir dizi karakterinden esinlenerek alınlarına salin adı verilen bir sıvı enjekte eden Japon gençler, daha sonra oluşan şişliğin ortasına bastırarak donut şekline getiriyorlar. Bu sayede donut kafa konseptine uygun parti ve eğlencelere katılabilen gençler, hallerinden oldukça memnun. Gençlerin alnına enjekte ettiği sıvı yaklaşık 24 saatte etkisini kaybediyor.

2. Hadaka Matsuri Festivali

Mobil Uygulama

İlk kez Okayama’daki Saidaiji Tapınağı’nda gerçekleşen daha sonra ise ülkenin birçok bölgesine yayılan Hadaka Matsuri Festivali, turistler arasında çıplak festival olarak da anılıyor. Bunun sebebi ise festivaldeki çıplak erkekler. Mutluluk ve şans elde etmek isteyen erkekler vücutlarına yalnızca cinsel organlarını kapatan fundoshi isimli bir bez parçası sarıyor. Bazı bölgelerde tamamen çıplak erkeklere de rastlanabiliyor.

3. Soineya Kafe

Kendini yalnız hisseden mutsuz erkeklere adeta bir şefkat hizmeti sunan Soineya Kafe, Tokyo şehrinde bulunuyor. Bu kafede belli bir ücret karşılığında kadınlarla birlikte uyuyabilen erkeklerin, görevli kadınlarla ilişkiye girmesi ise kesinlikle yasak. Burada uyku hizmetine ek olarak kadınlarla bakışmak, sarılmak ya da saçlarını okşamak için bile ekstra ücret isteniyor.

4. Kapsül Oteller ve Uyku Kutuları

İlk kez Oseka şehrinde açılan ancak zaman içerisinde tüm ülkeye hatta dünyaya yayılan kapsül oteller, az alanda daha fazla insanın kalabileceği şekilde dizayn ediliyor. Günümüzde internet, televizyon ya da daha lüks konaklama imkanı sunulan uyku kutularına sahip kapsül oteller de tasarlanmış durumda. Bu oteller, diğer seçeneklere göre daha ucuz olduğu için tek gecelik konaklamalar için tercih edilebiliyor.

Bu muhteşem ülkenin ilginç yönlerini keşfetmek için Japonya uçak bileti kampanyalarına göz atarak, Japonya’nın renkli ve çarpıcı yüzü ile karşılaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here