Uçak Bileti

Medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul, dünyada iki kıta üzerinde yer alan tek şehir unvanıyla çok özel bir yere sahip. Tarih boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapan şehir Bizans ve Osmanlı imparatorluklarına başkentlik yaptı.

Kentin dört bir yanı onlarca farklı medeniyetin izlerini taşırken İstanbul ülkemizde en çok yabancı turistin ziyaret ettiği şehir olarak Türkiye‘nin tanıtımında önemli bir yere sahip. İstanbul Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda en yoğun havalimanlarına sahip olan kenti görmek isteyenlere hemen uçak bileti aldıracak nedenler bu yazıda.

İstanbul uçak bileti seçeneklerine göz atın.

İstanbul’a Gitmek İçin 5 Neden

1. Kültür hazinesi

Mobil Uygulama

Türkiye’nin kültür hazinesi olan İstanbul, farklı kültürlerin ve medeniyetlerin izlerini her adımda keşfedebileceğiniz bir yer. Tarihi Yarımada’da Osmanlı, Bizans ve Roma izleri canlı bir şekilde ziyaretçileri karşılarken, ülkemizin en önemli müzeleri de İstanbul’da bulunuyor.

Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Galata Kulesi, Kız Kulesi gibi sembol yapılar kentin belleğini yansıtıyor.

2. Uygun uçak bileti fırsatları

İstanbul Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile ülkemizdeki hava yolu yolcu trafiğinin önemli bir kısmını tek başına karşılayan İstanbul’a Türkiye’nin dört bir yanından direkt uçuşlar bulunuyor.

Yıl boyunca sefer sayısının fazla olması ve alternatif hava yolu şirketlerinin uçuşları nedeniyle İstanbul’a uygun uçak bileti bulmak kolaylaşıyor. 50-100 TL aralığında tek yön uçak biletiyle İstanbul seyahatinizi kolaylıkla planlayabilir, bu büyülü şehri keşfetmek için ilk adımı atabilirsiniz.

3. Renkli gece hayatı

Türkiye’de gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri İstanbul. Özellikle İstiklal Caddesi, Şişli, Nişantaşı ve Kadıköy bölgelerinde İstanbul’un gözde gece kulüpleri, barları ve eğlence mekanları bulunuyor.

Yaşamın 24 saat devam ettiği eğlence mekanlarında İstanbul’un hareketli temposuna ayak uydurabilir, sabaha kadar farklı mekanları deneyimleyebilirsiniz.

4. Sokak lezzetleri

24 saat yaşayan İstanbul’da her bütçeye ve her damak tadına uygun bir şeyler bulmak mümkün. İstanbul’u yabancı ziyaretçiler için cezbedici bir şehir yapan yemek kültürü sokak lezzetlerine de yansımış durumda.

Kokoreçten ıslak hamburgere, dönerden söğüşe, midyeden hamburgere her an her noktada karnınızı keyifle doyurabiliyorsunuz.

5. Çocuk dostu kent

Çocuklu aileler için onlarca alternatife sahip İstanbul’da Vialand’den Miniatürk’e, Oyuncak Müzesi’nden Akvaryum’a kadar çocuklarla gidilebilecek eğlenceli muhteşem mekanlar bulunuyor. Çocuğunuzla dolu dolu zaman geçirmek için İstanbul’un sunduğu seçenekler bir hayli fazla.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here