Uçak Bileti

Güney Karolina, Amerika Birleşik Devletleri‘nin 50 eyaletinden biri ve ülkenin güneydoğusunda yer alıyor. Güney Carolina’da birçok ilgi çekici turistik yer var. Tarihi noktalar, harika plajlar, dinlenmek için büyük parklar, bu eyalette aradığınız herseyi bulabilirsiniz. Myrtle Beach’teki sahne şovları, golf ve su parklarından istediğinizi seçin ya da Hilton Head Island’daki şık tatil beldelerinde rahatlayın.

Romantik bir araba yolculuğuyla Charleston’ın atmosferik sokaklarını keşfedin veya güneye doğru gidin. İç Savaş’ın başladığı Charleston limanındaki kaleyi ziyaret edebilir veya Caesars Head Eyalet Parkı’nın nefes kesen manzaralarının ve sessiz parkurlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Çocuklarınızı iki büyük hayvanat bahçesine veya bir planetaryuma götürebilirsiniz. Blue Ridge Dağları’ndan Atlantik’in kıyı sularına kadar, sayısız güzel manzara var her tür gezgin için pek çok farklı rota vadediyor. Neyi seçerseniz seçin, kesinlikle Güney Carolina’dan çok keyif alacaksınız.

Güney Carolina’da Görebileceğiniz 5 Yer

1. Charleston

Charleston

Güney Carolina’nın mücevheri Charleston liman kenti ve eyaletinin en kalabalık ikinci şehri. Şehir Atlas Okyanusu kıyısına kurulmuş, okyanusa dökülen dört nehrin birleştiği yarımadaların üstünde yer alıyor. Güzel bir şekilde restore edilmiş evleri, kiliseleri, arnavut kaldırımlı sokakları, gizli bahçeleri ile Güney’in en iyi korunmuş şehirlerinden biri.

Mobil Uygulama

Güney Carolina sahilinde ayrıca aile dostu Myrtle Beach ve zarif Grand Strand’ı da görmelisiniz. Tarihi Amerikan evleri, mimarisi, plajları, müzeleri ve şehir merkezindeki leziz yemekler bulabileceğiniz restoranları ve kafeleriyle keyifli bir şehir.

Amerikan İç Savaşı’nın başladığı yer olan Fort Sumter National Monument, Magnolia Plantation and Gardens, Joe Riley Waterfront Park, Historic Charleston City Market, Boone Hall Plantation & Gardens, Patriots Point Naval & Maritime Museum, Gibbes Art Museum şehrin en ilgi gören yerleri.

CHS Charleston Havalimanı’na NYC’den THY ile aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. ✈️ En ucuz Charleston uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme ve bir çok avantaj turna.com sayfalarında ✔️

2. Beaufort

Beaufort

Güney kasabası Beaufort, bir kaçamak için harika bir ortam. Tarihi kasaba, mimariye ilgi duyanların çok hoşuna gidecek. Sokaklar, savaş öncesi binaların fantastik örnekleriyle süslü. Özellikle tarihi hanlar konaklama için birçok seçenek sunar. Beaufort’un sofistike yiyecek ve içecekler, deniz ürünleri ızgarasından özenle hazırlanmış el yapımı kokteyller ve odun ateşinde pişirilmiş pizzalara kadar geniş bir yelpazeyi içeriyor.

Port Royal’deki Sands’deki sahil yolunda yürüyüş yapmayı kaçırmayın, kano ile dolaşın. Birçok tarihi müzeyi keşfedin Beaufort’un tadını çıkarın. Şehirde bir gezintiye çıktığınızda, eşsiz restoranlar bulacaksınız. Yerel bir kafede enerji toplayıp, Beaufort’un sokaklarında kaybolun.

Uçak biletini ‘Koşulsuz Bilet İptal Hizmeti’ ile satın al, uçuşa 2 saat kalana kadar keyfine göre iptal et seçenekleri Turna.com’da.

3. Hartsville

Hartsville

Hartsville, Darlington County’nin en büyük şehri. Yerel halk arasında gizli bir hazine olarak da biliniyor. Başlangıçta Yerli Amerikalılar tarafından kuruldu. Avrupa’lı göçmenler de yerleşmeye başladı.Şimdilerde kasaba tarihi yerlerden hoşlanan turistlerin gözdesi.

Kasaba, halka ücretsiz olarak açılan güzel Kalmia Bahçeleri, 35 dönümlük çiçek sergisi ve parkurları ile ünlüdür. Açelya mevsiminde bahçeler harika görünür. Müzeleri ve galerileri gezebilirsiniz.

Antikacılar, vintage ürünlerden hoşlananlar için tam bir cennet. Göller ve açık hava parkurları, manzaranın tadını çıkarmak için sayısız fırsat sunuyor. Hartsville Museum, Burry Park, Lawtoon Park, Byerly Park gezilecek yerler listenizde olsun.

Salt Lake City uçak bileti kampanyaları için turna.com e mail listesine kaydolun. Nashville uçak biletleri ne kadar, sefer saatlerini görmek için de bilgi alabilirsiniz.

4. York

york north carolina

York, eyaletin kuzeydoğu köşesinde yer alıyor. Tarihi derinlere uzanan, Kuzey Carolina’dan uzak olmayan kasaba, 1750’lerde İngiliz yerleşimciler tarafından kuruldu. Kasabanın merkezinin çoğu geleneksel dokusunu korumuş. Eyaletteki Devrim Savaşı’nda yenilgiye uğramayan tek ilçe olarak, tüm bölge mirasın korunmasına yüksek bir öncelik veriyor.

York, geçmiş günlerle kültürel bağlantı sağlayan müzeler ve alanlarla dolu. York Sylvia Theatre, McCelvey Centre, York Downtown Historic District kasabanın gezilecek başlıca yerleri. The Garden Restaurant, Old York Seafood, The Cool Yard kasabada lezzetli bireyler yemek için uğranılması gereken mekanlar.

Phoenix uçak bileti kampanyaları için turna.com e mail listesine kaydolun. Nashville uçak biletleri ne kadar, sefer saatlerini görmek için de bilgi alabilirsiniz.

5. Edisto Island

Edisto Adası, Güney Karolina’nın Deniz Adalarından birinde bulunan, mükemmel bir sahil kasabası. 2000’in biraz üzerinde bir nüfusa sahip olan kasaba, doğa ve plaj tutkunlarının dinlenip güneşleneceği sakin bir bölge. Bu sessiz adayı keşfederken, yürüyüş veya sürüş turu yapabileceğiniz Botany Bay Plantation Heritage Koruma ve Vahşi Yaşam Yönetimi Alanı gibi birçok doğal harikasını seyahat listenize alın.

Edisto Beach Eyalet Parkı, gezmek için mükemmel bir yerdir, ancak parka ilgi çok olduğu için erken gitmekte fayda var. Heyecan ve adrenalin seviyorsanız Edisto Island Serpentarium’da bir yılan veya timsah gösterisine katılın. Daha az maceralı bir gezi için, Kings Farmers Market’teki taze ve yerel yapılmış ürünlere göz atın.

En uygun Tucson uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Koşulsuz bilet iptali, online değişiklik, akıllı uçuş ve daha fazlası turna.com’da.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here