Uçak Bileti

Dünyada pek az ülke Endonezya kadar fazla tatil seçenekleri sunabilir. En güzel tarafı ise bu seçeneklerin kat kat fazlası ziyaretçiler ülkeye geldiğinde karşılarına çıkıyor ve kişinin kendi tecrübesini yaratmasına olanak sağlıyor. Egzotik kültürler, doğa, tarih ve sınırsız o kadar fazla seçenek var ki elinizde kısıtlı olan tek şey zaman kalıyor.

Endonezya gelenek ve adetleri kadar ilgi çeken bir başka özellik de doğa ve vahşi yaşam adaları. Pasifik’in en “sıcak” bölgesinde bulunan ülke sürekli olarak depremler ve volkanik patlamaların etkisi altında ama bu aynı zamanda doğal kaynaklar açısından çok zengin bir ülke olduğunun da göstergesi. Çok zengin bitki ve hayvan yaşamının yanında su altı yaşamı da dünyada eşi benzeri görülmemiş derece de güzel. Endonezya uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Endonezya’da Gezilecek Yerler

1. Borobudur

Büyüleyici Borobudur dünyanın en büyük Budist anıtına ev sahipliği yapıyor. 9. yüzyıldan günümüze gelen dev stupa mandala şeklinde karşımıza çıkıyor.

2. Ubud

Bali’nin kültürel kalbinin attığı yer olan Ubud maneviyat, sağlıklı yaşam yöntemleri, sağlıklı yemekler ve sakinlik arayanların ilk durağı. Ayrıca sanatseverler ve el işi eserlerini görmek isteyenler için de tam bir merkez konumunda.

Mobil Uygulama

3. Gunung Bromo

Gunung Bromo’ya şafaktan önce giderseniz dünyanın en eşsiz volkanik manzarasını günün ilk ışıklarıyla birlikte görebilir ve asla bir daha aklınızdan çıkartamazsınız.

4. Yogyakarta

Java sanatı, dansı ve müziği 18. yüzyıldan günümüze kadar Yogyakarta’da yaşamın bir parçası halinde ve modern zamanlarda öğrencilere, zanaatkârlara ve çiftçilere muhteşem bir uyum sağlamış durumda.

5. Danau Toba

Kaldera içinde bulunan göl kendi alanında dünyanın en büyük ve en derin gölü. Sumatra’nın incisi konumundaki Toba Gölünün yaklaşık 900,000 yıl önce volkanik patlamalar ile oluştuğuna inanılıyor

6. Tana Toraja

Güney Sulawesi’nin yeşil ovalarında bulunan Tana Toraja nefes kesen bir doğaya sahip ve antik cenaze ritüelleri ve mezarları ahşap oyma büstler ile korunmakta.

7. Kuta, Sanur ve Seminyak kumsalları

Bali denildiğinde akla gelen ilk şey güney kumsalları. Kuta sörf tutkunları ve parti severler için olsa da Sanur ve Seminyak daha elit ve trendi takip edenlerin uğrak yeri halinde.

8. Gili Adaları

Üç Gili Adaları olan Gili Air, Gili Meno ve Gili Trawangan Lombok’un kuzeybatı kıyısının hemen biraz uzağında bulunuyor. Yıllardır tüm dünyadan ziyaretçileri muhteşem berraklıktaki suları, şnorkel ve dalış için kusursuz dalış noktaları ve sayısız küçük sahil kenarı kafeleri ile rahat yaşamın bir simgesi olarak kendisine çekiyor.

Dağlar, nehirler, tropik ormanlar ve sahiller ile diğer birçok doğal güzellik Endonezya’da ziyaretçilerini bekliyor.

Endonezya vizesi hakkında detaylı bilgilere de Turna.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here