Uçak Bileti

Evlilik süreci nikah ve düğün hazırlıkları, giyim-ayakkabı alışverişi, yeni eve geçme ve eşya seçme telaşı derken bir hayli yorucu ve stresli bir zaman dilimini ifade ediyor.

Tüm bu hazırlıklar bitip iki taraf da davetliler önünde ‘evet’ dedikten sonra ise evliliğin ilk heyecanlı tatili balayı başlıyor. Son yıllarda Türkiye yerine dünyanın farklı ülkelerindeki balayı destinasyonları yeni evli çiftlerin rotasına giriyor.

Eşsiz kumsallar, tropikal ağaçlar, su üzerinde yüzen bungalovlar ve doyasıya hizmetin alındığı lüks konaklama tesisleri unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Dünyanın farklı yerlerinden en keyifli balayı rotaları bu yazıda.

En İyi Balayı Rotaları

1. Maldivler

Mobil Uygulama

Hint Okyanusu üzerinde bin 200 takım adadan oluşan Maldivler, lüks tatil ve balayı denildiğinde tüm dünyanın gözlerini çevirdiği muhteşem bir yer. Yıl boyunca hava sıcaklığının 25-30 derece ortalamalarda seyrettiği Maldivler’de balayı, evlilik yıl dönümü, özel günler ve aşk tazelemek isteyen çiftlerin katıldığı özel organizasyonlar unutulmayacak bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Maldivler uçak bileti seçeneklerine göz atın.

2. Bangkok, Tayland

Tayland’ın başkenti Bangkok, Güneydoğu Asya’nın en popüler turizm destinasyonlarından. Batıyla doğuyu sentezleyen kültürü, etkileyici tapınakları, hareketli sokakları, renkli gece hayatı ve egzotik otelleri ile hem tatil hem de eğlenceyi bir arada sunan Bangkok, masaj deneyimi ile de yeni çiftler için rahatlatıcı bir ortam sağlıyor.

Bangkok aynı zamanda Tayland’ın turist cenneti adaları için de en önemli başlangıç noktası. Ko Samui, Ko Phi Phi, Ko Samet, Phuket, Ko Lan, Ko Tao gibi Tayland adaları seyahat listenizde olmalı.

3. Singapur

Dünyanın en küçük yüzölçümüne sahip ülkelerinden, şehir devleti Singapur, balayı destinasyonları arasında öne çıkan yerler arasında. Dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olan Singapur’da düğün yorgunluğunu atacağınız doğayla baş başa çok sayıda konaklama alternatifi bulunuyor.

Singapur uçak bileti seçeneklerine göz atın.

4. Mauritius

Hint Okyanusu’nda yıldızı parlayan ada devletlerinden Mauritius, tropikal iklimi, kumsalları, yerel lezzetleri, tropik meyveleri ve renkli gece hayatı ile huzurlu, eğlenceli ve alışılagelmişin dışına çıkan bir yer. Grand Bay adı verilen bölgenin canlı gece hayatı ve lüks konaklama seçenekleri yeni evli çiftlerin tercih sebebi.

5. Seyşeller

Hint Okyanusu’nun Doğu Afrika’ya yakın olan bölgesinde yer alan, 115 adadan oluşan adalar topluluğu Seyşeller, lüks tatil olanaklarıyla dünyanın farklı yerlerinden birçok kişinin hayallerini süslüyor. El değmemiş plajları, bakir doğası, su ve doğa aktivitelerinin yanı sıra kitle turizminden uzakta duran, ziyaretçilerini özel hissettiren otelleriyle balayı için en uygun adreslerden.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here