Uçak Bileti

Kalabalık sokaklardan, herkesin bir yerlere yetişme telaşı içerisinde koşturduğu plazalardan kaçıp, kendini sosyal hayatın kıpır kıpır olduğu, coşkulu ve ateşli destinasyonlara atmayı kim istemez!

Özgürce yaşayıp, eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz, sokaklarında her daim gülen yüzü ile sizi selamlayan insanların yaşadığı ülkelere seyahat etmek bambaşka bir deneyim fırsatı sunuyor. Siz de bu deneyimin bir parçası olmak istiyorsanız, seyahat tutkunlarına en iyi rotaları sunan Lonely Planet’in tavsiyelerine göz atmayı unutmayın.

Dünyanın En İyi Seyahat Rehberi’nden 10 Tavsiye

1. Avustralya

Güleryüzlü insanların kenti olarak bilinen Avustralya, hem eğlenceyi hem de eşsiz bir doğayı ayaklarınızın altına seren yapısı ile seyahat etmek isteyenler için oldukça cazip bir seçenek. Aborjinlerin anayurdu Avustralya’da, özgür bir eğlence hayatı yaşayabileceğiniz sayısız mekan bulunuyor.

 

Mobil Uygulama

2. Şili

Dünyanın en lezzetli şaraplarını tatma imkânı bulacağınız Şili, hareketli sokakları ve özellikle başkent Santiago şehrinin hızlı gece hayatı ile eğlenmenin tadını çıkarabileceğiniz coşkulu bir coğrafya. Şili, festivalleri ve ekstrem sporları deneyimleme imkan bulacağınız ortamlarıyla da keyifli bir tatil rotası.

3. Brezilya

El değmemiş doğasının yanı sıra sıradanlıktan uzak gece hayatıyla da oldukça dikkat çekici bir ülke olan Brezilya‘nın, görkemli karnavalları ve güzel dansçıları görenleri büyülüyor. Dansı ve müziği çok seven, sıcakkanlı insanların yaşadığı Brezilya’da, sayısız müzik türünü dinleyerek eğleneceğiniz mekanlar, unutulmaz eğlenceleri ile adından söz ettiriyor.

 

4. Yeni Zelanda

Dünyanın yaşanılacak en iyi şehirlerinden biri olarak bilinen Yeni Zelanda, farklı kültürlere ev sahipliği yapması nedeniyle hem mutfak hem de eğlence kültürü anlamında oldukça zengin. Eğlence hayatının cazibesinin yanı sıra kadınların hakimiyetinin de oldukça hissedildiği bu coğrafya olan Yeni Zelanda‘da, bir dönem azalan erkek nüfusu nedeni ile erkek turistleri ülkeye çekebilmek için kampanya başlatmıştı.

 

5. Peru

Peru, sokak sanatçılarının performansları ile renklenen sokakları ve her türden müziği dinleme imkanı bulacağınız eğlence hayatı ile küçük ama hareketli bir yerleşim yeri. Cusco ve Lima ve La Paz, gece kulüpleri ve barları ile ülkenin gece hayatını doyasıya yaşayabileceğiniz şehirlerinden.

 

6. Tayland

Özellikle geleneksel masajları, eğlence hayatı ve seks turizmi ile ünlü bir ülke olan Tayland, her yıl binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Çılgın barları ve gece hayatı ile uç noktalarda bir eğlence arayanların vazgeçilmez adreslerinden olan Tayland, geleneksel festivalleriyle de kendine hayran bırakan bir ülke.

 

7. Hindistan

Renkli kıyafetlerle birleşen muhteşem dans ve müzik bir yaşam biçimi haline geldiği Hindistan, oldukça ilgi çeken bir tatil destinasyonu. Ülkede, gece hayatı denilince akla gelen ilk noktalar ise Mumbay ve Delhi şehirlerinin yanı sıra ateşli ve heyecanlı plaj partileri ile ünlü Goa Bölgesi oluyor.

 

8. İtalya

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceleri ile ziyaretçilerine tadına doyamayacakları zamanlar sunan İtalya‘da, ateşli eğlenceler için tercih edeceğiniz en ünlü destinasyon ise Roma! ‘Adında aşk saklı şehir’ olarak bilinen Roma’de gece geç saatlerde başlayan eğlence hayatında, sevgilinizle birlikte heyecan dolu ve romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.

 

9. Küba

Özgürlükler ülkesi Küba‘nın sıcakkanlı insanlarının arasına karışıp, kendinizi müzikle süslenen büyülü atmosfere bırakın. Eğlenmeyi seven Kübalıların, Latin müzikleri eşliğinde sergiledikleri kıvrak danslarına dahil olarak, kendinizden geçebilirsiniz.

 

10. Japonya

Özellikle, diskoları ve vazgeçilmez karaoke barları ile bilinen yaşam standartları yüksek bir ülke olan Japonya‘da, istediğiniz her tarzda eğlenceyi deneyimlemeniz mümkün. Japonya’nın, şehvetli hareketlere sahip dans figürleri veya geleneksel kostümler eşliğinde yapılan gösterilerin yanı sıra kimi zaman çıplak ya da boyalı vücutlu dansçıların yer aldığı geleneksel eğlence türleri de görülmeye değer.

İlginç ve renkli eğlence hayatları ile gözde tatil noktalarından olan bu ülkelere seyahat ederek, unutulmaz hatıralar biriktirmek isteyenler, uçak bileti kampanyalarını değerlendirerek, bu fırsatları deneyimleyebilir.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here