Uçak Bileti

Dünyanın en iyi balayı otelleri, yeni bir hayatın ilk adımı olan evliliğin en özel dönemi balayı, çiftlerin en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Herkes evlilik telaşını unutturacak, rüya gibi bir tatili düşlerken, dünyanın en popüler ve en iyi balayı otellerini derledim.

Düğün planlama, ev tutma, dayayıp döşeme işlerinin ardından yapılan balayı planları için kafa karışıklığı yaşanabiliyor. Hawai’den Meksika’ya, Karayipler’den Florida’ya kadar her bütçeye uygun, bol güneşli destinasyonlar yeni evli çiftlerin ilk tatili için farklı imkanlara sahip. Evli bir çift olarak çıkılan ilk tatilin hayallerdeki gibi yaşanabilmesi doğru seçimden geçiyor.

Dünyanın En İyi Balayı Otelleri

Davetiye, gelinlik-damatlık, ayakkabı, damatlık, saç modelleri ve daha pek çok konuda yaşanan sıkıntıları, dünyanın en lüks tatilini sunan otellerde unutmayı kim istemez! İşte çoğu kişinin hayallerini süsleyen dünyanın en iyi balayı otelleri

1. Four Seasons Hualalai, Kailua – Kona, Hawai

four-seasons-hualalai-hawaii

Four Seasons Hualalai özellikle mükemmel hizmet anlayışı ile Hawai’nin en gözde evlilik ve balayı tesisi konumunda. Sakin plajı, hepsi birbirinden farklı beş havuzu, narin dekorasyonu ve serinletilmiş havlular gibi ayrıntılara değer veren sürprizleriyle dünyanın en popüler balayı otelini tercih eden ünlüler arasında Megan Fox ve Brian Austin Gren çifti var. Otelde konaklamanın bir gecelik bedeli 704 – bin 120 dolar arasında değişiyor.

Mobil Uygulama

2. Las Ventanas Al Paraiso, San Jose del Cabo, Meksika

las-ventanas-al-paraiso-meksika

Las Ventanas Al Paraiso, Meksika’nın en romantik balayı otellerinden. Gecelik konaklama fiyatının 629 – bin 187 dolar arasında değiştiği otel, tarihi dokusu, çiftlere özel masaj programları, özel mum ışığıyla donatılmış akşam yemeği servisleri ve aroma terapi seanslarıyla balayı çiftlerine yüksek düzeyde bir memnuniyet sunuyor.

Kate Beckinsale – Len Wiseman ve Chris Martin – Gwyneth Paltrow oteli balayları için tercih eden ünlüler arasında. En uygun Hawai uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

3. St. Regis Bora Bora Resort, Bora Bora, Fransız Polinezyası

St. Regis Bora Bora Resort, turkuaz rengi okyanusun üzerinde yüzen ferah bungalovları, izole yapısıyla, sunduğu dünyayla baş başa kalma imkanı ile eşsiz bir balayı vadediyor. 808 ile bin 189 dolar arasında değişen konaklama ücretleriyle hizmet veren oteli balayı için ünlü Nicole Kidman – Keith Urban çifti tercih etmişti.

4. Four Seasons Resort Bali, Jimbaran, Bali

four-seasons-resort-bali-at-jimbaran-bay

Four Seasons Resort Bali, mükemmel hizmet kalitesi ve muhteşem okyanus manzarasıyla müşterilerine kendi özel limanı ve havuzlarını sunan Bali’nin en ayrıcalıklı balayı otellerinden.

Fantastik yerel müzikler, Bali masajı ve egzotik yemek yapma eğitimleri otelin öne çıkan aktiviteleri arasında. Otelde konaklamanın bir gecelik bedeli 608 – 939 dolar arasında değişiyor. Christina Aguilera eşi Jordan Bratman ile balayını bu otelde geçirmişti.

5. One&Only Reethi Rah, North Male Atoll, Maldivler

one-only-reethi-rah-maldives

One&Only Reethi Rah, Maldivler’in en romantik balayı otellerinin arasında gösteriliyor. Beyaz kumdan oluşan plajlar, zengin flora ve faunasıyla tesis rüya gibi bir balayını mümkün. Ünlü popçu Fergie’nin balayını geçirdiği otel, özel havuzları olan villalarla hizmet veriyor. Otelde bir günlük konaklama için 864 – bin 285 dolar arasında bir ücreti göze almak lazım.

6. Cap Juluca, West End, Anguilla

en-iyi-balayi-otelleri

Cap Juluca, Anguilla’da kristale benzetilen denizinin kenarında, müşterilerinin sonsuz bir tembellik içinde vakit geçirmelerini referans alıyor. Bu hizmet anlayışı dahilinde deniz kıyısında gül yapraklarıyla dolu bir küvetin içinde güneşlenmek dahi mümkün. David Arquatte – Courteney Cox çiftinin de balayları için tercih ettikleri otelde kalmanın günlük bedeli 500 – 701 dolar arasında değişiyor.

7. San Ysidro Ranch, Santa Barbara, Kaliforniya

kaliforniya-balayi-otelleri

San Ysidro Ranch, Kaliforniya Santa Barbara yakınlarında. Antika mobilyalar, son derece güzel bahçeler ve birbirinden uzak özel odalar otelin öne çıkan özellikleri arasında. Otelde balayı geçiren ünlü çiftler arasında Jennifer Lopez – Marc Anthony, JF Kennedy – Jacqueline Kennedy ve Julia Roberts-Dandy Moder gibi pek çok ünlü isim var. Otelde konaklamanın en düşük ücreti 495, en yüksek ücreti ise bin 150 dolar.

8. Fregate Island Private, Fregate Island, Şeyseller

dunyadaki-en-guzel-balayi-otelleri

Fregate Island Private, Şeyseller’in egzotik havasını doyasıya hissedebileceğiniz çok özel bir otel. Özel uşakları, havuzları, jakuzileri ve devasa terasları olan 16 villadan oluşan bu otel, Seyşeller‘in muhteşem yedi plajı, spa merkezi ve deniz kaplumbağalarının kolayca izlenebildiği alanlarıyla öne çıkıyor. Brad Pitt – Jennifer Aniston ve Paul MacCartney – Heahter Mills çiftleri balayılarını bu otellerde geçirmişlerdi.

9. Como Parrot Cay, Providenciales, Türk ve Caicos Adaları

como-parrot-cay-turk-caicos

Como Parrot Cay, Karayiplerin ortasında balayını geçirmek isteyenler için çok iyi bir tercih. Dünyanın en bakir plajlarında gözlerden uzak bir şekilde romantizm yaşamak isteyen çiftler bu oteli tercih ediyor. Sağlık odaklı gurme tarifleri ve dünyanın en kaliteli spa merkezlerinden biri de Como Parrot Cay’de müşteriyle buluşuyor.

Geceliği 620 ile bin 370 dolar arasında değişen dünyanın en popüler dokuzuncu balayı otelini Ben Affleck – Jennifer Garner, Eva Longoria – Tony Parket, Jerry Seinfeld – Jessica Sklar ve Ashlee Simpson – Pete Wents çiftler de ziyaret etmişti. En uygun Turks And Caicos Adaları uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin.

10. El Careyes Beach Resort, Careyes, Meksika

el-careyes-beach-meksika-en-iyi-balayi-otelleri

El Careyes Beach Resort, balina izleme, eskimo tarzı kayak ve at binme gibi aktivitelerin farklılık yarattığı, Puerto Vallarta ve Manzanillo arasında sıkışmış cennet bir koyda bulunuyor. Gecelik konaklamanın 264 dolar karşılığında yapılabildiği tesiste Seal – Heidi Klum çifti balayı geçirmişti.

Balayı tatili için plan yapmak bile, yeni evlenecek çiftler için oldukça heyecan verici. Koşturmacayla geçen tüm süreci unutarak, hem dinlenmek hem de eğlenmek için tatil planı yapmak gerekiyor. Turna.com ‘da da harika otel rezervasyonu yapabileceğinizi biliyor musunuz? Mutlaka göz atın ve rezervasyon yapmayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here