Uçak Bileti

Sevgilinizle unutamayacağınız bir anı paylaşmak istiyorsanız, sonbaharın romantik esintisinden faydalanıp yola koyulma zamanı çoktan geldi. Duygu yüklü hikayeleri ve etkileyici atmosferleri ile aşıklar için oldukça keyifli bir kaçamak imkanı sunan bu yerlerden güzel hatıralarla dönme fırsatını kaçırmayın.

Dünyada Sevgilinizle Gidebileceğiniz 4 Yer

1. Pont Des Arts Köprüsü, Paris, Fransa

Pont Des Arts Köprüsü, Paris’e gelen aşıkların buluşma noktalarından biri. Asma kilitlerin üzerine isimlerini yazıp köprüye takan, sonra da anahtarı Seine Nehri’nin sularına atan çiftler, bu sayede aşklarının ölümsüz olacağına inanıyor.

2. Tac Mahal, Hindistan

Dünyada aşk için dikilmiş en büyük anıtlarından biri olarak anılan Tac Mahal, Babür İmparatorluğu’nun 5. Hükümdarı Şah Cihan tarafından, 9 aylık hamileyken hayatını kaybeden eşi Mümtaz Mahal için yaptırılmış. İki yıl boyunca eşinin yasını tutan Şah Cihan, Tac Mahal’in inşasını başlatarak, aşkı için benzersiz güzellikte bir yapı bıraktı.

3. Galata Kulesi, İstanbul, Türkiye

‘Kız Kulesi’nin sessiz aşığı’ olarak da nitelendirilen Galata Kulesi, konuklarına eşsiz bir İstanbul manzarası sunuyor. Bu manzarayı görmek ise sandığınız kadar kolay değil çünkü kuleye çıkmak için bitmek bilmeyen bir kuyruk beklemek gerekiyor. Sabredip sonunda kuleye çıkanların sayısı ise bir hayli fazla. Zira bir rivayete göre Galata Kulesi’ne ilk kimle çıkarsanız onunla evlenirmişsiniz! Denemesi bedava.

Mobil Uygulama

4. Aşk (Trevi) Çeşmesi, Roma, İtalya

Aşıklar şehri Roma’nın gözde turistik yerlerinden biri olan Trevi Çeşmesi, dilek tutmak isteyen yüz binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Buraya para atanların bir gün yeniden Roma’ya geleceğine de inanılıyor. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bu tarihi çeşmeye atılan paralar, gün sonunda toplanıp, şehirdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Bu romantik ve etkileyici tatil için uçak bileti kampanyalarına göz atarak, büyüsünden uzun süre kurtulamayacağınız bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here