Uçak Bileti

Disneyland Paris, dünyanın en ünlü tema parklarından biri. Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de hayallerini süsleyen Disneyland Paris’te sessiz, sakin ve yeşillikler içerisinde bir otelde konaklamak ve parkın tüm bölümlerinin bir adım uzağınızda olduğu bir tatil, kulağa oldukça cazip geliyor. Üstelik de gün boyu oyuncakların peşinde koşup yorulacağınız düşünülürse.

Disney dünyasına uygun konseptlerde olan, yerleşke içindeki bu oteller, spor alanlarından, tenis kortlarına kadar oldukça kapsamlı düzenlenmiş ve özel olarak dekore edilmişler. Bu otellerden Disneyland içerisindeki bölümlere düzenli olarak servis hizmeti de bulunuyor.

disneyland paris otel

Disneyland Paris Otelleri Rehberi

Disneyland Paris otellerinin her birinin ayrı özellik ve avantajları bulunuyor. Ancak hepsinin ortak avantajı, paketinize bağlı olarak park biletlerine para ödemenizin gerekmemesi.

Booking ve Tripadvisor sayfasında kullanıcı yorumları ve deneyimlerine göz atmanızda fayda var. Tabi bütçenize en uygun Disneyland otel fiyatları için aşağıdaki yazıya göz atın. Gerekirse Booking sayfasında daha detaylı inceleyin.

Mobil Uygulama

Disneyland Hoteli, yerleşkenin tek beş yıldızlı oteli. Disneyland Park ve Walt Disney Studios’a arka bahçesi kadar yakın. Victoria dönemi dekorları ve hizmetiyle, 1880’lerin muhteşem tren yolu otellerini deneyimleyebileceğiniz bir konsepte sahip.

Disneyland Park ve Walt Disney Stuios Park için Vip Fast Pass ve limitsiz Fast Pass ve iki tane de ekstra Sihirli Saat (Magic Hour: Disneyland Park’a iki saate kadar önceden girebilme imkânı) veriliyor.

Şık ve konforlu odalarıyla lüks bir konaklama sunan Disneyland Hotel’in sihirli odaları ve aile odaları bulunuyor. Spa, masaj, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna, buhar banyosu ve fitness salonu bulunan otelin, çocuklar için de bir çocuk havuzu, Minnie Club Oyun Odası ve Disney karakterleriyle akşam yemeği yeme imkanı var. 24 Saat servis veren özel lobi, alkolsüz içecekler, kahvaltı ve beş çayı ücretsiz.

Disney’s Hotel New York, Disneyland Hotel’in hemen yanında, dolayısıyla parklara ulaşım çok kolay. 1930’lu yılların Art Deco stiliyle süslenmiş otelde, kendinizi o yılların New York’unda hissetmeniz için tasarlanmış. Çocuklar için özel köşeler, Disney karakterleriyle tanışma ve oyun odaları bulunuyor.

İki tane ekstra Sihirli Saat (Magic Hour: Disneyland Park’a iki saate kadar önceden girebilme imkânı) ve parklarda yapılan alışverişlerde alınan ürünlerinin odaya teslimi ücretsiz.

Dünya ve Akdeniz mutfağından lezzetler tadabileceğiniz restoranı bulunan otelin Wi-Fi, açık ve kapalı havuz, sauna, buhar banyosu, masaj, kuaför, fitness salonu, buz pateni pisti, açık tenis kortu, VIP bakım hizmetleri de var.

Disney’s Newport Bay Club, Disneyland Paris park alanlarına 15 dakika yürüme mesafesinde. Dilerseniz, 15-20 dakikada bir hareket eden ücretsiz servisler de ulaşım mümkün. Deniz ve denize dair detaylarla süslü Disney’s Newport Bay Club ise, 1920’lerden kalma bir konak havasına sahip. Denizcilikle ilgili parlak ve renkli detaylara sahip bir konsepti var.

Açık ve kapalı havuz, jakuzi, sauna, buhar banyosu, masaj, fitness salonu, Disneyland Park’ta 2 ekstra büyülü saat, kapalı çocuk havuzu, çocuklara özel köşeler, çocuk büfesi, Disney karakterleriyle tanışma, ve fotoğraf çektirme, video oyun odası gibi hizmetlerinin yanında deniz mahsulleri restoranı, barı ve açık büfe akşam yemekleri bulunuyor.

Disney’s Sequoia Lodge (★★★), Kuzey Amerika’nın milli parklarından esinlenilmiş. Disney’in doğal güzelliklerini keşfederken dünyanın en eğlenceli parkına bakan bir manzarada, göl manzaralı ahşap odalarda konaklamak isterseniz, otel Disney parkları ve Disney Village’e 15 dakika yürüme mesafesinde.

Disney’s Sequoia Lodge, su oyunları ve kaydırağın bulunduğu kapalı ve açık yüzme havuzu, jakuzi, sauna, hamam, buhar banyosu, masaj, fitness salonu, Disneyland Park’ta iki ekstra büyülü saat, Disney alışveriş hizmeti, uluslararası mutfaktan örnekler sunan restoranlar, Disney karakterleriyle tanışma avantajları var.

Disney’s Hotel Cheyenne (★★), vahşi batı konseptli bir Disney oteli ve kendinizi vahşi batı filmlerinin büyülü sahneleri içerisinde hissettirmeyi amaçlıyor. Disney’in en vahşi ve en çılgın oteli olan Disney’s Hotel Cheyenne, Disney parkları ve Disney Village’e 20 dakikalık yürüme mesafesinde.

Disney’s Hotel Santa Fe (★★), güney batı Amerikan stili konseptiyle, Kızılderililer yolunuzu kesebilir ya da kovboylarla macera dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Disney’s Davy Crockett Ranch (★★), açık havada, ağaçların arasındaki bungalovlarda konaklayabileceğiniz, vahşi sınırın kralı Davy Crockett’ten esinlenilmiş bu ilginç manzarayı keşfedin.

En kabalık aileler için doğanın ortasında bir çiftlik ortamı yaşayabileceğiniz Davy Crocket Ranch, Disney parklarına 15 dakika mesafede yer alıyor, ancak ulaşımın şahsi olarak yapılması gerekiyor. Otelin her kabine özel açık araba parkı var. Otel “Sadece Oda” konseptinde hizmet veriyor; yeme-içme hizmeti için ekstra ücretle yemek paketleri satın alınıyor.

Anlaşmalı Disneyland Paris otelleri

Disneyland Paris’le anlaşmalı olan oteller, Disneyland Paris otellerine göre birtakım avantaj ve dezavantajlara sahipler. Örneğin Disneyland Park ve Walt Disney Studios’a daha uzak olmakla birlikte, fiyatları oldukça uygun.

Diğer yandan bu otellerde Fast Pass’lardan verilmediği gibi, Disney karakterleriyle yemek yeme şansınız da yok. Üç yıldıza düşen oteller genellikle park yerleşkesinin biraz daha dışında kalıyorlar.

Radisson BLU Hotel (★★★★), tercihiniz daha geniş ve yeşil alanlarda, daha uygun fiyata Disney büyüsünü yaşamaksa alternatif otellerin en iyilerinden. Yeşillikler içerisindeki otel Disneyland Paris’in diğer anlaşmalı otelleri içerisinde en pahalı ancak en konforlu olanı. Disney parkları, Disney Village ve Marne la Valle Tren İstasyonuna da ücretsiz otobüs servisiyle 10 dakika uzaklıkta.

Dream Castle Hotel (★★★★), göl manzaralı, Fransız bahçeli güzel bir manzaraya sahip. Disney parkları, Disney Village ve Marne la Valle Tren İstasyonu’ndan ücretsiz otobüs servisi ile 10 dakikalık mesafede.

Magic Circus Hotel (★★★★), Dream Castle Hotel’in yanında ve hemen hemen aynı imkânlara sahip. Ücretsiz otel araç parkı, ücretsiz wifi, yüzme havuzu, Disney shop ve Disney alışveriş hizmeti, açık büfe veya dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlara da sahip.

Algonquin’s Explorers Hotel (★★★), kalabalık ailelere göre tasarlanmış, renkli ve eğlenceli bir otel. Disney parkları, Disney Village ve Marne la Valle Tren İstasyonu’ndan ücretsiz otobüs servisi ile ulaşım mümkün.

Kyriad Hotel (★★★), yine doğaseverlere hitap eden ve tıpkı Algonquin’s Explorers Hotel gibi göl manzaralı. Otele, Disney parkları, Disney Village ve Marne la Valle Tren İstasyonu’ndan ücretsiz otobüs servisi ile ulaşım mümkün.

Hotel Elysee Val D’Europe (★★★), Paris meydanlarındaki tarihi ve büyülü havayı solumak isteyenlerin tercih edebileceği bir Disney oteli. Disney parkları, Disney Village ve Marne la Valle Tren İstasyonuna on dakika mesafede ve ücretsiz servis hizmeti sunuyor. Yarım saatte parka yürüyerek gidebilirsiniz de.

Adagio Marne-la-Vallee Vald’Europe (★★★),bir apart otel olan ve özgür bir tatil seçeneği sunuyor. Kalabalık ailelerin tercih ettiği otelde, yemeklerinizi kendiniz hazırlayabileceğiniz apartlar bulunuyor. Kahvaltı ücrete dahil olmakla birlikte, kapalı araç parkı, dönemsel hizmet veren açık yüzme havuzu, ücretsiz wifi bulunuyor.

disneyland paris otelleri
Disneyland Paris Otel

Alternatif Disneyland Paris otelleri

Disneyland Paris anlaşmaları olmasa da gerek konum, gerekse de fiyat bakımından avantajlı olan bu oteller, dört, üç ve iki yıldızlı olarak sıralanıyor.

Marriott Village d’Ile-de-France (★★★★), oda yerine evde konaklayabileceğiniz konforlu bir Disney oteli. Kalabalık aile veya geniş arkadaş grupları için ideal olan evler, altı veya sekiz kişilik. Disneyland parklarına biraz uzak olsa da, ücretli servis hizmetinden de yararlanabiliyorsunuz.

Hipark Serris Val-D’Europe (★★★), anlaşmalı olmayan oteller içerisinde en çok tercih edilen Disney otellerinden. Zira uygun fiyat, Disney parklarına on beş dakikalık yürüme mesafesi, Sealife Aquarium, La Vallée Village ve Val d’Europe alışveriş merkezlerine olan yakınlığı. Parklara, beş veya altı dakika süren servisler de ücretsiz.

Sejours et Affaires Serris Rive Gauche (★★), odalarında temel ihtiyaçlar için mutfak ve ücretsiz wifi hizmeti bulunuyor. Disneyland parklarına ise bir durak uzaklıkta, ancak ücretsiz servis bulunmuyor.

Residhome Val d’Europe (★★), Marne la Valle Tren İstasyonu’na bir durak mesafede oluşuyla avantajlı, zira ücretsiz servis veya ücretsiz otopark hizmeti sunulmuyor.

Disneyland Paris yerleşkesi içerisinde konaklamak istiyorsanız, ayrıntılı bilgi almak ve güncel fiyatlara ulaşmak için otellerin internet sitelerini ziyaret etmeyi unutmayın.

En uygun Paris uçak bileti için turna.com sayfasını ziyaret edin. Gelişmiş arama teknolojisi, güvenli ödeme, komisyonsuz alışveriş, kesintisiz iade garantisi ve daha fazla turna.com sayfalarında.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here