Uçak Bileti

Mavi suların derinliklerinde bambaşka bir hayat var. Dünyada en zengin su altı yaşamına sahip bölgelerden biri de ülkemizin çevresi. Başta Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye’yi çevreleyen denizlerimiz dalış severler için adeta cennet.

Her yıl dünyanın farklı yerlerindeki güzellikleri keşfetmeye çıkan dalış severlerin rotasında yer alan ülkemizin en popüler merkezlerini bu listede bir araya getirdik.

Türkiye’de 5 Dalış Rotası

1. Saros Körfezi

Kuzey Ege’de, Tarihi Gelibolu Yarımadası Milli Parkı’nın batısında bulunan Saros Körfezi, Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı anılara sahip. Kıyıya yakın ve sığ bölgede çok sayıda batığın rahatlıkla görülebildiği körfezde dalışa yeni başlayanlar için çok sayıda güzel nokta bulunuyor.

Mobil Uygulama

2. Büyük Resif, Bodrum

Ege Denizi’nin en zengin sualtı yaşamına sahip yerlerden biri Bodrum’da bulunan Büyük Resif. Güneydoğu bölgesindeki denizlerden gelen göçmen balıkların da görülebildiği bölgede özellikle günün erken saatlerinde çok sayıda kişi su altını keşfediyor.

3. Uçan Balık, Kaş

Türkiye’nin en bakir bölgelerinden Kaş, denizi ile de ziyaretçilerini etkiliyor. 65 metre derinlikte bulunan İtalyan uçağı enkazı ile muhteşem bir deneyim yaşatan Kaş, daha çok bu alanda profesyonelleşenlerin tercihi.

4. Gökova

Muğla’da bulunan Gökova Körfezi Ula ilçesin sınırlarında. Ülkemizin en popüler tatil merkezlerinden birine dönüşen Akyaka’nın da yer aldığı körfezde yüzlerce canlı türüne rastlamak mümkün. Rüzgar sörfünün de yapıldığı Gökova alternatiflere açık bir yer.

Muğla otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

5. Ayvalık

22 farklı adadan oluşan Ayvalık, henüz hak ettiği değeri bulamayan yerler arasında. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nda resif ve kırmızı mercanlar arasında şaşkına dönmemek mümkün değil. Her bir köşesinde başka güzelliği barındıran Ayvalık ulaşım kolaylığı nedeniyle de tercih ediliyor.

Ülkemizin farklı bölgelerindeki bu güzel yerleri keşfetmek için bir an önce uçak biletinizi ve çantanızı hazırlayın. Uygun uçak bileti fırsatlarını değerlendirmek ve karşılaştırmalı fiyatları incelemek için Turna.com web sitesine uğramayı unutmayın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here