Uçak Bileti

BodrumMuğla sınırları içerisinde, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri. Ege’nin kalbi Bodrum, pek çok koydan oluşan, üç tarafı da Ege Denizi ile çevrili, yarımada şeklinde bir yapıya sahip. Muğla’ya bağlı olan Bodrum Yarımadası, doğusundaki Milas‘la kara yolu bağlantısını sağlıyor.

Bodrum, enfes koyları, eşsiz güzellikteki doğası, kendine özgü mimarisi, küçük balıkçı köyleri ve hareketli gece hayatıyla Türkiye’nin yıldızı her daim parlayan bir tatil beldesi. Bodrum’a gidecekseniz enfes koyları keşfetmek için muhakkak Bodrum’da tekne turuna katılın. Bodrum’un maviliklerine bayılacaksınız.

Bodrum uçak bileti seçeneklerine göz atın.

Bodrum Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum’a Türkiye’nin dört bir yanından hava yolu, deniz yolu ve kara yoluyla ulaşılabiliyor. İlçe sınırlarında otogarı ve yat limanları bulunan Bodrum, Milas ilçesiyle aynı havalimanını kullanıyor.

Bodrum’a en yakın havalimanı yaklaşık 35 km uzaklıktaki Milas-Bodrum Havalimanı. Bodrum, İstanbul‘a 790 km, İzmir‘e 250 km, Ankara‘ya 715 km, Bursa‘ya 550 km, Adana‘ya 1020 km, Muğla kent merkezine 110 km ve Marmaris‘e 165 km uzaklıkta bulunuyor.

Mobil Uygulama

Bodrum otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlasjet ve OnurAir hava yolu şirketleri ile haftanın her günü İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından yaklaşık 1.5 saat süren direkt uçuşlarla Milas-Bodrum Havalimanı‘na ulaşabilirsiniz. Milas-Bodrum Havalimanı’ndan taksiyle, araç kiralayarak veya uçuş seferlerine göre hareket eden havalimanı servisleriyle merkeze ulaşabilirsiniz.

Toplu taşıma kullanmak isterseniz, iç hat geliş ve gidiş terminalinin çıkışında yer alan duraklardan kalkan MUTTAŞ ve HAVAŞ servisleri, Muğla şehir merkezindeki Menteşe ile Yatağan ve Milas’a bağlantı sağlıyor.

İstanbul’dan Bodrum’a kara yoluyla ulaşım

Bodrum’a İstanbul’dan geliyorsanız, Yenikapı’dan hızlı feribot ile Bandırma’ya geçebilir, buradan da sırasıyla Balıkesir, Manisa, İzmir, Söke, Milas üzerinden Bodrum’a ulaşabilirsiniz. Ankara’dan ise, Afyon, Denizli, Aydın üzerinden Bodrum’a ulaşım mümkün. Bodrum’a yakın bölgelerden araçla gelmek isterseniz, İzmir’e ulaştıktan sonra Aydın otobanı üzerinden Milas’a, oradan Bodrum’a ulaşabilirsiniz.

Bodrum, Yunanistan‘ın Kos Adası‘na çok yakın mesafede olduğu için yaz sezonunda her gün tarifeli gemi seferleri yapılıyor. Haftanın belli günleri Yunanistan’ın Rodos Adası‘na da seferler düzenleniyor. Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nden de Kos’a düzenli feribot seferleri var.

Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Bodrum merkezinden Turgutreis, Yalıkavak, Akyarlar, Türkbükü, Ortakent, Bitez, Gümüşlük ve Torba gibi beldelere, yaz sezonunda minibüs seferleri düzenleniyor. Bodrum aynı zamanda yat turizminin de merkezlerinden biri. Merkezdeki Milta, Turgutreis’te D Marin ve Yalıkavak’ta Palmarina olmak üzere 3 marinaya sahip Bodrum merkezden koylara her gün tekne turları da düzenleniyor.

İstanbul-Bodrum otobüs bileti seçeneklerine göz atın.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here