Uçak Bileti

Avrupa denildiğinde yüksek bütçeli harcamaları düşünüp seyahat planlarınızı ertelemeyin çünkü keyifli bir Avrupa seyahati için servet harcamanıza gerek yok. İşte ucuz tatil yaparken yepyeni maceralar yaşayabileceğiniz o Avrupa ülkelerinden bazıları.

Avrupa’da Ucuz Tatil Yapabileceğiniz 8 Ülke

1. Hırvatistan

Hırvatistan, Dubrovnik’in dar sokakları ve Dalmaçya sahillerinin büyüleyici güzelliğiyle kendine hayran bırakan bir coğrafyaya sahip. Siz de tatilde harika zamanlar geçirebileceğiniz Porec, Zadar gibi şehirlere uğrayarak uygun bütçeli bir seyahat yapabilirsiniz.

2. Malta

Malta, birbirinden eşsiz plajları, göz alıcı tarihi dokusu ve huzuru ayaklarınıza getiren etkileyici atmosferiyle tatil planlarının vazgeçilmez yerleri arasında olmayı hak ediyor. Siz de cebinizi yakmayan unutulmaz bir tatil için rotanızı Malta’ya çevirebilirsiniz.

Mobil Uygulama

3. Romanya

Günde ortalama 200-250 lira bir harcama yaparak Romanya‘da uygun bütçeli bir tatil yapabilirsiniz. Üstelik bu fiyatın içerisinde konaklama, yeme-içme ve eğlence gibi giderler de dahil. Yolunuz Romanya’ya düştüğünde Romanya Ulusal Tarih Müzesi, Parlamento binası gibi turistik yerlere uğramayı da ihmal etmeyin.

4. Ukrayna

Türkiye ile yaptığı vizesiz seyahat anlaşması ve ülkeye yakın konumu nedeniyle Türk turistlerin en sık ziyaret ettiği ülkelerden biri olan Ukrayna, başta Lviv ve Odessa olmak üzere birbirinden etkileyici şehirlere ve kültüre güzelliklere ev sahipliği yapıyor. Renkli gece hayatı ve leziz çikolatalarıyla da ünlenen bu ülkede harika bir tatil fırsatını kaçırmayın.

5. Letonya

Pek çok Avrupa şehrine göre çok daha ucuz bir tatil fırsatı sunan Letonya, canlı gece hayatı, hareketli sokakları, sıcakkanlı insanları ve her biri birbirinden etkileyici tarihi ve kültürel yapılarıyla Avrupa’nın en şahane ülkelerinden biri.

6. Bosna Hersek

Mostar Köprüsü’nin enfes manzarasına karşı fotoğraf çekilip, başkent Saraybosna’nın daracık tarih kokan sokaklarında dolaşabileceğiniz Bosna Hersek, Osmanlı mimarisi ve kültüründen izler de taşıyor. Avrupa’nın en huzurlu seyahat rotalarından biri olan bu ülkede hem tatilin hem de sakinliğin tadını çıkarın.

7. Yunanistan

Yunanistan, Mikanos, Midilli ve Sakız Adası gibi muhteşem güzelliklere sahip tatil bölgelerinin yanı sıra Selanik, Atina gibi şehirleriyle de turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon. Son yıllarda yaşanan ekonomik krizin etkisiyle turizm açısından hayli ekonomik bir ülke haline gelen Yunanistan, Türkiye’ye yakınlığı nedeniyle de tercih sebebi olabilir.

8. İspanya

Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği eğlence mekanları, nefis tatlara sahip Tapas mezeleri ve sıcakkanlı insanlarıyla tatil için oldukça cazip bir seçenek olan İspanya‘da, ekonomik tatilin yolu ise büyük şehirlerden uzak durmakta saklı.

Birbirinden etkileyici rotalara ev sahipliği yapan Avrupa’yı ucuza keşfetmek için uçak bileti kampanyalarına göz atmayı da ihmal etmeyin.

Otobüs Bileti

1 YORUM

  1. Bu listede görmediğim ve en çok merak ettiğim yer Malta. O zaman listeye bir ekleme de ben yapayım, Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyetindeki Yalta da uygun fiyatlı tatil yapmak için ideal.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here