Uçak Bileti

Futbol, dünyada olduğu kadar ülkemizde de büyük bir tutku. Gönül verdiği futbol takımının başarısı için heyecanlanan, kulübünün başarısızlığında üzülen, deplasman yolculuklarına çıkan, televizyon karşısında takımının maçlarını takip edip, emek harcayan hatırı sayılır oranda bir taraftar topluluğu var.

Türkiye Süper Ligi’nde alınan galibiyetler ve sezon sonunda ulaşılan şampiyonluk her ne kadar önemli olsa da taraftar ve futbol camialarının asıl hedefi Avrupa arenasında başarıya ulaşmak.

İlk kez Galatasaray’ın 1956’da katıldığı ve o dönemdeki ismiyle Avrupa Kupası’ndan bu yana 30’dan farklı Türk futbol takımı ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etti. Galatasaray’ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa Türk futbolu için büyük bir dönüm noktası olurken, İzmir ekibi Göztepe 968-69 sezonunda Avrupa Fuar Şehirleri Kupası’nda, Avrupa kupalarında ilk yarı final oynayan takım oldu. Kayserispor ise 2006 yılında UEFA Intertoto Kupası’nı kazandı.

Avrupa Arenasında Türkiye’yi Temsil Eden Türk Futbol Kulüpleri (2019-2020 sezonu)

2019-2020 sezonunda bir önceki sezondaki başarılarıyla Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanıp, gruplara kalan 4 futbol kulübümüz var.

1. Galatasaray

Önceki sezonun şampiyonu Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A grubunda PSG, Real Madrid ve Club Brugge ile mücadele ediyor.

2. Beşiktaş

Önceki sezon Süper Lig’i 3. sırada bitiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K grubunda Braga, Wolverhampton ve Bratislava ile mücadele ediyor.

3. Trabzonspor

Süper Lig’i dördüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde C grubunda yer alan Trabzonspor’un rakipleri: Basel, Krasnodar ve Getafe.

4. Başakşehir

Süper Lig’i önceki sezon 2. sırada bitiren ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turunda Olympiakos’a boyun eğen İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde J grubunda mücadele ediyor. Başakşehir’in rakipleri ise Roma, Borussia Mönchengladbach ve Wolfsberger.

Taraftarlar destek için Avrupa’da

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden futbol takımlarımızı desteklemek için kulüplerine gönül veren taraftarlar uygun uçak bileti seçeneklerine göz atarak deplasman tribünündeki yerlerini alıp, tribündeki coşkuyu hissetmek istiyor.

Turna.com’dan deplasmana gitmek isteyen taraftara uçak biletlerinde özel indirim

Kasım ayında İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleşecek olan Real Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi grup maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz’in Braga şehrinde oynanacak Braga-Beşiktaş ve Rusya’nın Krasnodar kentindeki Krasnodar-Trabzonspor maçlarında takımını yalnız bırakmak istemeyenlere Turna.com‘dan indirimli uçak bileti önerimiz var.

Deplasmanda takımını desteklemek isteyen taraftarlar bu şehirlere Turna.com üzerinden satın alacakları uçak biletleri için yüzde 10 indirim kazanıyor.

Real Madrid-Galatasaray maçı için: ASLANAVRUPADA 

Braga-Beşiktaş maçı için: KARTALAVRUPADA

Krasnodar-Trabzonspor maçı için: KAPLANRUSYADA

kodlarını kullanarak uçak bileti satın alımında anında yüzde 10 indirimden yararlanabilirsiniz. İndirim kodu ve detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.turna.com/kampanyalar/indirimli-ucak-bileti

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here