Uçak Bileti

Kış tatili benim için önemli’ diyenlerdenseniz, büyüleyici atmosferleri ile kendine hayran bırakan bu ülkelere uğramadan tatil planlarınızı yapmayın. Kış soğuklarını unutturan manzaraları, doğal yaşamları ve güleryüzlü insanları ile farkını ortaya sunan bu şehirler, sizin için kış aylarını daha çekici hale dönüştürebilir.

Kış Tatilinde Gidilecek 5 Harika Şehir

1. Alaska, Amerika

ABD’nin yüzölçümü en büyük, nüfus yoğunluğu ise en az eyâleti olan Alaska, doğa harikası güzelliği ile pek çok gezginin hayallerini süslüyor. Kış aylarında oldukça zorlu bir yaşam sürülen Alaska, yılın 8 ayı karlar altına gömülü kalsa da, sunduğu eşsiz manzaralar ve vahşi yaşam ile maceraperest ruhları cezbediyor.

2. Oslo, Norveç

Norveç’in başkenti ve aynı zamanda da en büyük şehri olan Oslo, güzelliğiyle dillere pelesenk olan Kuzey Işıkları’nın yanı sıra zengin kültürel dokusu, müzeleri ve gelişmiş yaşam standartlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Mobil Uygulama

3. Prag, Çekya

Büyüleyici mimarisi ile dünyanın en etkileyici ve romantik şehirleri arasında gösterilen Prag, Çekya’nın başkentliğini de üstleniyor. İkinci Dünya Savaşı sırasında zarar görmeyen Avrupa şehirlerden biri olan Prag, şehir merkezinin tarihi dokusu ile UNESCO Dünya Mirası Listesine girmeyi de başarmış.

4. Sapporo, Japonya

Hokkaido Adası’nın en önemli şehri olan Sapporo‘ya, her yıl iki milyon ziyaretçi çeken Sapporo Kış Festivali, şehrin en renkli etkinliklerinden biri. Cetvelle çizilmiş gibi düzenli caddeleriyle de bilinen şehir, 1972 yılında kış olimpiyatlarına ev sahipliği yaptıktan sonra kış sporları alanında oldukça ünlü bir yer haline geldi.

5. Cape Town, Güney Afrika

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin üç başkentinden biri olan Cape Town, muhteşem doğası ve turistik noktaları ile dünyanın en güzel şehirleri sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Güney Yarım Küre’de yer aldığı için kış aylarını sıcak bir iklimde geçirmek isteyenlerin gözdesi olan şehirden, Masa Dağı’nın nefes kesen manzarasını ve Afrika penguenlerini görmeden dönmeyin.

Manzaraları ve doğal güzellikleri öne çıkan bu şehirleri keşfetmek için uçak bileti kampanyalarına göz atarak, kış aylarının soğuk havasını keyifli zamanlara dönüştürebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here