Uçak Bileti

Uzun soluklu ve keyifli seyahatlerin sembolü haline gelen trenler, etkileyici manzaraları ve nostaljik atmosferleri ile gezginlerin en sık tercih ettiği ulaşım seçeneklerinden biri. Dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmet veren bazı lüks trenler ise yolcularına oldukça şık ve konforlu vagonlarda yolculuk etme fırsatı sunuyor.

Dünyanın En Konforlu Ve Lüks Trenleri

1. The Pride of Africa

The Pride of Africa trenine kişi başı ortalama 5 bin ile 10 bin dolar arasında bir ücret ödeyerek; Güney Afrika, Cape Town, Tanzanya ve Darüsselam güzergahında dünyanın en pahalı tren yolculuğunu gerçekleştirebilirsiniz.

2. Venedik Simplon-Orient Ekspresi

Mobil Uygulama

1920’li yıllardan kalma vagonlar içerisinde tarihi bir yolculuk yapma fırsatı bulacağınız Venedik Simplon-Orient Ekspresi‘nin bilet ücreti ortalama 2 bin 500 ve 9 bin dolar arasında. Bu tarihi trenle Londra, Venedik ve İstanbul arasında yolculuk yapabilirsiniz.

3. Eastern & Oriental Ekspresi

Bilet fiyatları yaklaşık 2 bin ile 9 bin dolar arasında değişen Eastern & Oriental Ekspresi, Güney Asya’ya giderken cam tavanlardan gökyüzünü izleyerek yolculuk yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri.

4. Trans-Sibirya Ekspresi

Dünyanın en lüks tren hatlarından biri olmasının yanı sıra dünyada trenle en uzun seyahat edilen güzergah olarak da bilinen Trans-Sibirya Ekspresi, Moskova, Pekin ve Vladivostok arasında hizmet sunuyor. Siz de, yaklaşık 600 ve bin dolar arasında bir ücret ödeyerek, bu özel yolculuğa dahil olabilirsiniz.

5. Blue Train 

Cape Town ve Pretoria arasında hareket eden Blue Train, konuklarına rahat bir yolculuğun yanı sıra şefler tarafından hazırlanan leziz tatlarla tanışma fırsatı da sunuyor. Ayrıca lüks ve şık süit odalarıyla da hafızalara kazınan tren, bir otel konforunda seyahat etmenizi sağlıyor.

Bu harika seyahat deneyimi öncesinde uçak bileti kampanyalarına göz atarak, bu etkileyici trenlerin hareket ettiği şehirlere rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here