Uçak Bileti

Cezbedici güzelliğe sahip adaları ile zamanın durmasını isteyeceğiniz bir turizm destinasyonu olan Seyşeller Adaları, romantik balayı çiftlerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. Hint Okyanusu üzerinde 115 adası ile parlayan bir inciyi andıran bu etkileyici ada ülkesinin bakir doğası ruhunuza iyi gelecek.

Seyşeller Adalarında Görülecek 5 Büyüleyici Yer

1. Vallee de Mai Doğal Koruma Alanı, Praslin Adası

Binlerce canlı ve bitki türüne ev sahipliği yapan ve UNESCO Dünya Mirası Koruma Listesi’nde yer alan Vallee de Mai Doğal Koruma Alanı, Praslin Adası’nda bulunuyor. Giriş için 350 rupi ödenen bu etkileyici alan, muhteşem doğası ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

2. Seyşeller Ulusal Botanik Bahçesi, Mahe Adası

Mobil Uygulama

Seyşellerin en büyük adası olan Mahe’nin gözde yerlerinden biri de, Seyşeller Ulusal Botanik Bahçesi. Başkent Victoria’da bulunan botanik bahçe, birbirinden ilginç bitki türlerini görebileceğiniz etkileyici bir alan.

3. Anse Source D’Argent Plajı, La Digue Adası

Dünyanın en güzel plajları arasında gösterilen Anse Source D’Argent Plajı, La Digue Adası’na gelen konukları büyüleyici bir manzara ile karşılıyor. İncecik kumları ve dalış tutkunlarını cezbeden sualtı yaşamı ile dikkat çeken plaj, adanın en popüler üçüncü turizm bölgesi.

4. Anse Lazio Plajı, Praslin Adası

Praslin Adası’nda, sularının maviliği ve bembeyaz kumsallarıyla kendine hayran bırak bir doğa harikası olan Anse Lazio Plajı‘nın, anketlerde dünyanın en güzel 25 plajı arasında yer alması çok da şaşırtıcı değil.

5. Hindu Tapınağı, Mahe Adası

Başkent Victoria’da, rengarenk görünümü ve dış kısmını kaplayan heykelleriyle ilginç ve dikkat çeken bir görünümü bulunan Hindu Tapınağı ise fotoğraf meraklıları için kaçırılmayacak bir manzara oluşturuyor.

Bu romantik ada ülkesinde unutulmaz bir tatil geçirmek için uçak bileti kampanyalarına göz atarak, doğanın güzellik anlamında oldukça bonkör davrandığı bu muhteşem adayı keşfedebilirsiniz.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here